Gigabyte GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта
Графични карти

Gigabyte GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC ВидеокартаКод: 54247016

Основни характеристики:

  • Памет 8GB GDDR6
  • 192bit
  • PCI Express x16 4.0
  • Максимална резолюция 7680x4320 пиксела
  • Дължина на картата 243.6 мм
  • 1x HDMI 2.1
  • 1x DP 1.4
  • 1x DVI-D
  • Минимално захранване 450 W
Вижте пълното описание
185,80
Доставкапон, 30 сеп. - пет, 04 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 185,79 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта (GV-N3050WF2OC-6GD)

    Продукти на магазина
    199,86 €

  2. 193,31 €

  3. GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта (GV-N3050WF2OC-6GD)

    Продукти на магазина
    240,00 €

  4. GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта (GV-N3050WF2OC-6GD)

    Информация за магазина
    191,86 €

  5. 185,80 €

  6. GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта (GV-N3050WF2OC-6GD)

    Информация за магазина
    338,09 €

  7. 185,79 €

  8. GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта (GV-N3050WF2OC-6GD)

    Информация за магазина
    267,79 €

  9. GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта (GV-N3050WF2OC-6GD)

    Информация за магазина
    224,90 €

  10. 229,52 €

  11. 185,82 €

  12. GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта (GV-N3050WF2OC-6GD)

    Продукти на магазина
    190,90 €

  13. 190,90 €

  14. 233,16 €

  15. GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC Видеокарта (GV-N3050WF2OC-6GD)

    Продукти на магазина
    217,58 €

  16. 185,84 €

  17. 223,65 €

  18. 271,80 €

  19. 289,10 €

  20. 289,10 €

  21. 245,16 €

  22. 185,66 €

Описание

Видеокартата Gigabyte GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 Windforce OC е високопроизводителна видеокарта, насочена към изискващи потребители, които търсят най-добрата възможна производителност в гейминга и мултимедийната обработка. 

Картата разполага с новата архитектура Ampere на Nvidia и предлага невероятна гейминг производителност с реалистично визуализиране на графиката и непревземаеми кадрови честоти. Освен това, картата разполага с 8GB GDDR6 памет и охлаждаща система Windforce OC за оптимална производителност и надеждност. 

Архитектура Ampere

GeForce RTX 3050 е базирана на напредна архитектура "Ampere" на NVIDIA и разполага с 2 560 CUDA ядра, 80 Tensor ядра и 20 RT ядра, заедно с 8GB GDDR6 памет (128-битов интерфейс за памет).

Графичната карта е идеална за безкрайни часове забавление и забавление. Играйте най-новите игри на резолюции 1080p с висококачествена графика и удобно изпълнявайте приложения за създаване на съдържание.

Рейтрейсинг

Технологията за проследяване на лъчите симулира начина, по който светлината се държи в реалния свят, за да създаде най-реалистичната и поглъщаща графика за геймърите и създателите. Серията GeForce RTX 30 разполага със 2-ро поколение RT ядра за максимална производителност.

Ексклузивните RT (проследяване на лъчите) ядра от 2-ро поколение предлагат двойно по-висока производителност на проследяването на лъчите в реално време и използват изкуствен интелект, като DLSS 2.0, за да подобрят още повече игровото изживяване.

Nvidia DLSS 2.0 - Нвидия DLSS 2.0

DLSS 2.0 работи на видеокарти Nvidia RTX и използва нов модел на изкуствения интелект и машинно обучение, за да подобри резолюцията на игрите. Според Nvidia, новият модел на изкуствения интелект в DLSS 2.0 е два пъти по-бърз от този в предишната версия.

Nvidia Broadcast

Вашият домашен студио с изкуствен интелект

Приложението NVIDIA Broadcast превръща всяка стая в домашно студио, като повдига вашите живи потоци, гласови чатове и видео обаждания на следващото ниво с мощни ефекти на изкуствен интелект, като премахване на шум и звук от стаята, виртуален фон и много други.

Nvidia Ansel - Нвидиа Ансел

Nvidia Ansel е мощна програма, която ви позволява да правите снимки на професионално ниво от вашите игри.

Сега можете да споделяте вашите най-бляскави игрови преживявания с висока резолюция, 360-градусови снимки, както и HDR.

Nvidia Reflex - Нвидиа Рефлекс

NVIDIA Reflex предлага най-голямото конкурентно предимство. Най-ниска латентност. Най-добра отзивчивост. Поддържа се от серията GeForce RTX 30 и мониторите за игри Nvidia G-SYNC.

Придобивайте целите по-бързо, реагирайте по-бързо и повишете точността на насочване чрез революционен набор от технологии за измерване и оптимизиране на системната латентност за конкурентните игри.

Готови за игра драйвери

Драйверите GeForce Game Ready предлагат най-доброто възможно изживяване за вашите любими игри. Те са подробно настроени в сътрудничество с разработчиците и обширно тествани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.

Nvidia Studio - Нвидия Студио

Творчество с изкуствен интелект

Вдигнете вашите творчески проекти на следващото ниво с Nvidia Studio. С новият специализиран хардуер, серия RTX 30 отключва безпрецедентна производителност в 3D рендиране, видео редакция и графичен дизайн. Насладете се на богатите функции за ускорение RTX в водещи творчески приложения, драйвери Nvidia Studio от световен клас, проектирани да осигурят максимална стабилност, и набор от ексклузивни инструменти, които използват мощта на RTX за творчески работни процеси с поддръжка на AI.

Nvidia Кодиране

Ограбете шоуто с невероятна графика и плавен стрийминг на високо качество, без забавяне. Графичните карти GeForce RTX разполагат с напреднали възможности за стрийминг благодарение на кодера на NVIDIA (NVENC), създаден да доставя изумителна производителност и качество на изображението. Освен това, ексклузивните оптимизации във вашите любими приложения за стрийминг извличат най-доброто от вашата аудитория, всеки път.

Nvidia Omniverse

Свържете световете на вашето творчество с безкрайни възможности

Nvidia Omniverse действа като център за свързване на съществуващите 3D работни процеси, като заменя линейните конвейери с реално време синхронизация, позволявайки ви да създавате като никога досега и със скорости, които никога не сте изпитвали.

GeForce Experience - GeForce Изживяване

Записвайте и споделяйте видеоклипове, снимки на екрана и живи предавания с приятелите си. Поддържайте драйверите си актуални и оптимизирайте настройките на играта си. GeForce Experience ви позволява да правите всичко това. Това е неотменният спътник на вашия графичен карт GeForce.

Nvidia G-SYNC - Нвидиа G-SYNC

Тази технология синхронизира честотата на опресняване на екрана на компютъра с честотата на кадрите на играта, което премахва раздиранията, прекъсванията и другите проблеми, свързани с несинхронизираната графична производителност.

За да използвате G-Sync, се изисква съвместим монитор, който поддържа тази технология.

Виртуална реалност

Виртуалната реалност предлага най-поглъщащите преживявания в игрите на компютъра. Но постигането на правилната виртуална реалност е трудно. С реални разделителни способности на екрана 4K и нарастващи честоти на опресняване от 90 Hz и високи толерантности към латентността, виртуалната реалност е едно от най-изискваните приложения в света.

Графичните процесори GeForce RTX на NVIDIA ви предоставят необходимата производителност, за да задвижвате водещи VR заглавия на най-новите VR устройства. Освен това, те разполагат с технология, която позволява настройките да бъдат променяни за истински впечатляваща, поглъщаща игра.

Разширяема лента

Resizable BAR на Nvidia е напредналата функция на PCI Express, която позволява на процесора да достъпва целия контролен фрейм на графичния процесор едновременно, подобрявайки производителността в много игри.

Система за охлаждане Windforce

Системата за охлаждане Windforce разполага с два уникални вентилатора с диаметър 100 мм, тръбите за отвеждане на топлината докосват директно GPU-то, възможност за обратно въртене и активен 3D вентилатор, които заедно осигуряват висока топлинна производителност.

Алтернативно въртене

Намалете смущенията от съседните вентилатори и увеличете налягането на въздуха. Gigabyte завърта съседните вентилатори в обратна посока, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора да е една и съща, намалявайки смущенията и увеличавайки налягането на въздуха.

Уникален вентилатор с перки

Въздухът се разпръсква от триъгълната ръба на вентилатора и гладко се направлява през извитата тримерна лента на повърхността на вентилатора, ефективно подобрявайки въздушния поток.

Активен вентилатор 3D

Активният 3D вентилатор осигурява полу-пасивно охлаждане, а вентилаторите остават неактивни, когато ГПУ-то е в режим на ниско натоварване или ниска консумация на енергия при игри. Това позволява на геймърите да се наслаждават на играта в пълна тишина, когато системата работи на ниска скорост или в режим на празен ход.

Разширеният дизайн на охладителя позволява преминаването на въздух, осигурявайки по-добро отделяне на топлина.

Графенов наномазнител

Графеновият смазочен материал може да удължи живота на вентилатора с 2.1 пъти, близо до живота на двойни лагери с топки, и е по-тих.

Изключително издръжливи

Сертифицирани ултра издръжливи метални дросели, твърди кондензатори с по-нисък ESR, PCB с 2 унции мед и MOSFET транзистори с по-нисък RDS(on), както и дизайн за температурата за по-добра производителност и по-дълъг живот на системата.

Защита с обратна плоча

Задната плоча не само осигурява естетична форма, но и засилва структурата на графичната карта, за да осигури пълна защита.

Графична карта с приятен дизайн

Напълно автоматизираният производствен процес гарантира високото качество на печатните платки и отстранява остри издадения на запояването, които се наблюдават на конвенционалната повърхност на платките. Този потребителски приятелски дизайн предотвратява нараняване на ръцете или случайно повреждане на компонентите по време на монтажа.

Гигабайт Контролен Център (GCC) е обединен софтуер за всички поддържани продукти на Гигабайт. Той предоставя интуитивен интерфейс, който позволява на потребителите да настройват скоростта на часовника, напрежението, работата на вентилатора и целта за мощност в реално време.

Производител

Gigabyte

Спецификации

Номер на продукта
GV-N3050WF2OC-6GD

Вентилатори

Manufacturer of Graphics Cards
Nvidia
Модел на чипсета
GeForce RTX 3050
Интерфейс
PCI Express x16 4.0
Скорост на процесора (Базов тактов честота)
1477 MHz
Максимална резолюция
7680x4320 пиксели
Технология за паралелна обработка
-
Спецификации
OverClocked, Въздушно охлаждане
Тип
Среден обхват

Всичко в едно компютър

Капацитет на паметта
6 ГБ
Графична памет
GDDR6
Скорост на паметта
1477 MHz
Шина за памет
96 бит

Свързаност

HDMI
2
DisplayPort
2
Двойна връзка DVI
Не

Графични карти

Минимална мощност на захранването
300 W
Захранващи конектори
-

Размери

Дължина
191 мм
Височина
111 мм
Дебелина
36 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Ревюта от наши членове

  • dimitrakis1987
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    много добро представяне и много нисък шум ... в игри като pubg warzone с настройки за качество от средно до високо, дава от 90 до 135 fps с i3 12100f и 16 gb ram 3200 mhz ... В cs go2 150-200 fps и в lol 300-450 на високо качество

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Просто купете rx 6600. Същата цена, много по-добра производителност

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за памет: 8 ГБ

    • Производителност
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум

Подобни продукти

Gigabyte GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Windforce OC ВидеокартаMSI GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Ventus 2X OC ВидеокартаMSI GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Ventus 2X OC ВидеокартаMSI GeForce RTX 3050 8ГБ GDDR6 Ventus 2X XS OC ВидеокартаMSI GeForce RTX 3050 8ГБ GDDR6 Ventus 2X XS OC ВидеокартаAsus GeForce RTX 3050 8ГБ GDDR6 Dual V2 OC ВидеокартаAsus GeForce RTX 3050 8ГБ GDDR6 Dual V2 OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Eagle OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 3050 6ГБ GDDR6 Eagle OC Видеокарта
от 185,79 €от 183,73 €от 228,50 €от 222,83 €от 200,50 €
ПроизводителGigabyteMSIMSIAsusGigabyte
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Модел на чипсетаGeForce RTX 3050GeForce RTX 3050GeForce RTX 3050GeForce RTX 3050GeForce RTX 3050
Още спецификации