Спортни обувки

Nike Pegasus 41 Мъжки Спортни обувки Работещ Λευκό / Dusty Cactus / Glacier Blue / ΜαύροКод: 54216982

Високоотзивчивото омекотяване на Pegasus предлага енергична стъпка за ежедневни бягания по пътя. Изпитайте какво означава възвръщане на енергия с по-малко тегло благодарение на двата Air Zoom модула и...

Вижте пълното описание

Високоотзивчивото омекотяване на Pegasus предлага енергична стъпка за ежедневни бягания по пътя. Изпитайте какво означава възвръщане на енергия с по-малко тегло благодарение на двата Air Zoom модула и междинната подметка от ReactX пяна. Освен това, подобрената специализирана мрежеста тъкан на горната част намалява теглото и увеличава циркулацията на въздуха....

Вижте пълното описание

Номер на размер:

Намерете своя размер

Доклад за продукта

от 139,99 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор

    Pegasus 41 FD2722-103 Мъжки Спортни обувки Работещ Λευκό / Dusty Cactus / Glacier Blue / Μαύρο

    Налични размери: 40414242.5434444.54545.54647

    Информация за магазина
    139,99 €

Описание

Високоотзивчивото омекотяване на Pegasus предлага енергична стъпка за ежедневни бягания по пътя. Изпитайте какво означава възвръщане на енергия с по-малко тегло благодарение на двата Air Zoom модула и междинната подметка от ReactX пяна. Освен това, подобрената специализирана мрежеста тъкан на горната част намалява теглото и увеличава циркулацията на въздуха.

Nike Пегасус

Повече от четири десетилетия, Nike Pegasus служи на бегачите по света със своята обичана надеждност. Nike Pegasus 41 предлага мекото, универсално усещане, за което серията Pegasus е известна, като същевременно развива своята иновативна технология и функции.

Голяма част от похвалите за серията Pegasus се дължат на несравнимата комбинация от Air Zoom единици на Nike и пяна материал. Новото в модела за тази година е междинната подметка от пяна Nike ReactX по цялата дължина, която осигурява над 13% повече възвръщаемост на енергия в сравнение с пяната Nike React на Pegasus 40. Въвеждането на пяната ReactX отключва отзивчиво усещане и помага за намаляване на въглеродния отпечатък на Nike.

С мисъл за планетата

Създадена за висока производителност и с мисъл за планетата, пяната ReactX е специално проектирана да намали въглеродния отпечатък с поне 43% в чифт междинни подметки. Това се постига чрез намаляване на енергията, необходима по време на производствения процес в сравнение с предишната пяна React. 

Въглеродният отпечатък на пяната ReactX се основава на оценка от създаването до изхвърлянето на продукта, потвърдена от PRé Sustainability B.V и Intertek China. Други елементи на междинната подметка, като въздушни единици, повърхности или други състави на пяна, не са взети под внимание.

За да завърши системата за меко омекотяване, Pegasus 41 разполага с Air Zoom единици в предната част на стъпалото и петата.

Надеждно Прилягане

Серията Pegasus е известна и със своето надеждно прилягане. По време на обширни изследвания дизайнерите на Nike се вслушаха в гласовете на ежедневните бегачи и се фокусираха върху това да направят горната част на Pegasus 41 по-удобна. 

Горната част е изработена от мрежа, която сега е по-лека, по-дишаща и по-удобна от предишните модели. Системата Dynamic Midfoot Fit на обувката свързва връзките директно с вътрешна лента в средата на стъпалото, която обгръща цялото стъпало за пълна поддръжка.

Pegasus 41 въплъщава способността на компанията да слуша и обслужва спортистите.

Подробности:

  • Подобрена, дишаща горна част със специална мрежеста тъкан
  • Междинната подметка ReactX от пяна, обграждаща Air Zoom единиците в предната част и петата, осигурява енергичен ход.
  • Характерна гумена подметка с вафлен модел за сцепление и гъвкавост
  • Мека яка, език и подплата на стелката за сигурно и удобно прилягане
  • Какво е новото? Чисто новата междинна подметка ReactX от пяна предлага 13% по-висока отзивчивост в сравнение с предишната технология React
  • Тегло: приблизително 297 грама (мъжки размер 44)
  • Разлика между петата и пръстите: 10 мм
  • MR-10 калъп - най-доброто и най-стабилно прилягане на Nike (същото като Pegasus 40)

Производител

Nike

Спецификации

Номер на продукта
FD2722-103
Тип
Работещ
Мъжки
Мъжки
Цвят
Бял
Популярна серия
Nike Pegasus
Термос
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки

Ревюта от наши членове

  • Darth_
    5
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Първо впечатление: красиви, възглавницата е мека и удобна, подметката и въздушната единица предоставят усещане за пропулсия. Красиво регулирани връзки. Първоначално ги планирах само за бягане, но изглеждат като добри обувки за всякакви дейности. Размерът е точен.

    Надявам се издръжливостта и представителността при бягане да са на високо ниво за цената им. Ще се върна с впечатления :)

    Хубав подробен преглед по-долу

    https://runrepeat.com/nike-pegasus-41

    Преведено от Гръцки ·
    • Комфорт
    • Тегло
    • Отговарят ли на очаквания размер?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Не удрят крака
    Намирате ли това ревю за полезно?