ASRock Radeon RX 6500 XT 8ГБ GDDR6 Phantom Gaming OC Видеокарта
Графични карти

ASRock Radeon RX 6500 XT 8ГБ GDDR6 Phantom Gaming OC ВидеокартаКод: 53830162

Основни характеристики:

  • Памет 8GB GDDR6, 64bit
  • PCI® Express 4.0 x8
  • Максимална резолюция: 7680x4320 пиксела
  • Дължина на картата 240 мм
  • 1x HDMI 2.1, 1x DisplayPort 1.4a
  • Минимално захранване 400 W
Вижте пълното описание
270,60
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,99 €

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 270,60 €

Описание

Radeon RX 6500 XT Phantom Gaming OC от ASRock е насочена към потребители, които желаят прилична графична производителност, без да е необходимо да инвестират в най-висок клас технологии или да се справят с взискателни задачи. Тя предлага добра производителност за игри и основни графични задачи.

Оборудвана с 8GB GDDR6 памет, Memory Bus 64bit. Скоростта на процесора достига 2365Mhz. Свързва се с компютъра чрез PCI Express x4 8.0 комуникационна шина и изисква захранване с 8-пинов минимум мощност от 400 вата за работа. На гърба на картата ще намерите изходи като 1x HDMI, 1x DisplayPort с максимална резолюция от 7680x4320 пиксела.

AMD RDNA 2

AMD RDNA 2 е усъвършенствана архитектура, която осигурява отлична енергийна ефективност в сравнение с предишните поколения.

Тя използва 6nm технология, която позволява на графичните карти да работят с висока производителност и да произвеждат по-малко топлина.

Освен това, RDNA 2 предлага редица иновативни функции, като хардуерна поддръжка за Ray Tracing и GDDR6 памет, които значително подобряват производителността на графичните карти в гейминг приложения и други взискателни задачи.

AMD Софтуер: Adrenalin Edition

Проектиран да ви предостави чист, модерен и удобен за потребителя интерфейс, където можете бързо да получите достъп до най-новите софтуерни функции, статистики за игрите, отчети за производителността, актуализации на драйверите и други - всичко това от едно удобно място.

Възползвайте се от клавишната комбинация ALT+R, за да отворите AMD Software: Adrenalin Edition директно в играта, което прави още по-удобно и лесно персонализирането на любимите ви функции и постигането на фантастично игрово изживяване.

AMD FidelityFX Супер Резолюция

AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) използва най-съвременни технологии за мащабиране, за да увеличи честотата на кадрите в избрани заглавия и да предостави висококачествени, високорезолюционни игрови изживявания без необходимост от надграждане към нова графична карта.

AMD Връзка

AMD Link, безплатно приложение, което ви позволява да се свързвате с вашия компютър от телефона, таблета или телевизора си, вече е достъпно за компютри с Windows.

Оптимизирано за по-добра производителност, сега можете да се свързвате с приятелите си както никога досега, използвайки Link Game, нова функция, която позволява на приятел да се свърже с вашия компютър от своята машина и да играе локални мултиплейър игри на вашата система.

AMD Потискане на шума

AMD Noise Suppression намалява околния шум, осигурявайки по-голяма яснота и подобрена концентрация, независимо дали се съсредоточавате върху важна среща или оставате фокусирани в състезателна игра.

AMD Radeon Супер Резолюция

Увеличете производителността в хиляди игри

Radeon Super Resolution (RSR) е функция за повишаване на резолюцията, базирана на драйвер, която използва същия алгоритъм, намерен в технологията AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Геймърите могат да се възползват от технологията Radeon Super Resolution, за да отключат нови нива на производителност във всяка съвместима игра.

AMD Smart Access Memory

Получете до 15% повече гейминг производителност с AMD Smart Access Memory

В конвенционалните компютърни системи на базата на Windows, процесорите могат да достъпват само част от графичната памет (VRAM) наведнъж, което ограничава производителността на системата.

С AMD Smart Access Memory, каналът за данни се разширява, за да използва напълно потенциала на GPU паметта, използвайки честотната лента на PCI Express за премахване на тесните места и увеличаване на производителността.

AMD Privacy View

Подобрен фокус за повишена поверителност

Privacy View незабавно показва всяка част от екрана ви, използвайки най-съвременна технология за проследяване на очите. Просто погледнете към област на екрана си, докато останалите части се замъгляват.

Споделяйте само необходимото – Privacy View предлага различни опции за замъгляване на области извън вашето зрително поле, като запазва личното ви съдържание и информация поверителни, както е предвидено.

AMD Radeon Boost

AMD Radeon Boost динамично намалява резолюцията на целия кадър, когато се засече бързо движение на персонажа на екрана чрез потребителски вход, позволявайки по-високи FPS с минимално въздействие върху качеството.

С първоначална поддръжка за избрани игри на DirectX 11, тази функция сега използва хардуер за променлива скорост на засенчване и поддържани заглавия на DirectX 12, осигурявайки допълнителна производителност и повишена отзивчивост по време на игра.

AMD Radeon Anti-Lag

Осигурява още по-бързо време за реакция при всяко кликване

Radeon Anti-Lag контролира темпото на работа на процесора, за да гарантира, че той не изпреварва твърде много графичния процесор, като по този начин намалява количеството работа на процесора, която е в опашката.

В резултат на това, Radeon Anti-Lag може да намали забавянето на входа с почти цял кадър, помагайки за възстановяване на отзивчивостта на вашата игра.

AMD Radeon Изостряне на изображението

Зашеметяващи визуализации. Без влияние върху производителността.

AMD Radeon Image Sharpening използва контрастно-адаптивен алгоритъм за изостряне, който възстановява яснотата на графиката на игрите, която може да е била засегната от други ефекти, подчертавайки детайлите на обектите.

AMD Подобрена синхронизация

Активирайте плавен геймплей на вашата система с Radeon

Enhanced Sync помага на геймърите да минимизират накъсването на екрана, като същевременно намалява латентността и заекването в сравнение с традиционния V-sync.

Налично за игри, базирани на DirectX 9, 11, 12 и Vulkan API, както и за всички графични процесори, базирани на Polaris и по-нови екранни комбинации и/или AMD Eyefinity Technology 3. Сега може да се конфигурира за всяка игра и в играта от софтуера на AMD: Adrenalin Edition.

AMD FreeSync

Технологията AMD FreeSync слага край на накъсания геймплей и счупените кадри с плавна производителност, свободна от артефакти при практически всяка честота на кадрите. Станете свидетели на следващия голям пробив в гейминг изживяванията на компютър.

Двоен вентилаторен дизайн

Два вентилатора, които осигуряват мощно охлаждане и поддържат вашата гейминг машина хладна. Оптимизирана е за изключително гейминг изживяване с елегантен и подобрен дизайн.

Раиран аксиален вентилатор

Персонализираният аксиален вентилатор на ASRock предлага подобрен въздушен поток за оптимизиране на охлаждането не само от ивичестата структура на всяко перо на вентилатора, но и от полираната повърхност на долната страна.

Елегантен метален заден панел

С външния вид на Phantom Gaming, елегантната метална задна плоча на графичните карти Phantom Gaming ги прави визуално по-впечатляващи и структурно по-стабилни. Освен това, термалната подложка на задната страна също помага за подобряване на термалната производителност.

0dB Тихо Охлаждане

Върти за охлаждане, спри за тишина.

Вентилаторът се върти, когато температурата се повиши за оптимално охлаждане и спира, когато температурата спадне за абсолютна тишина.

Нанотермална паста

Перфектен термичен екип.

Елиминирайте празнините в контактната зона, за да максимизирате топлопредаването и термичната производителност.

Премиум термоподложка

По-добър топлообмен.

Премиум термалната подложка помага за преноса на топлина от компонентите към радиатора, подобрявайки разсейването на топлината.

Прецизен въртящ момент на винтовете

Оптимизирано монтажно налягане.

ASRock използва прецизен въртящ момент на винтовете по време на сглобяването на своите графични карти, за да оптимизира налягането на монтиране на охладителя за подобрена термична производителност, като същевременно избягва повреда на кристала на GPU.

ASRock Tweak 2.0

Осигурява интелигентен контрол на скоростта на вентилатора и незабавна настройка на производителността.

Производител

ASRock

Спецификации

Номер на продукта
90-GA3VZZ-00UANF

Вентилатори

Manufacturer of Graphics Cards
AMD
Модел на чипсета
Radeon RX 6500 XT
Интерфейс
PCI Express x4 4.0
Скорост на процесора (Базов тактов честота)
2365 MHz
Максимална резолюция
7680x4320 пиксели
Технология за паралелна обработка
Не се поддържа
Спецификации
OverClocked, Въздушно охлаждане
Тип
Среден обхват

Всичко в едно компютър

Капацитет на паметта
8 ГБ
Графична памет
GDDR6
Шина за памет
64 бит

Свързаност

HDMI
1
DisplayPort
1
Двойна връзка DVI
Не

Графични карти

Минимална мощност на захранването
400 W
Захранващи конектори
8-pin

Размери

Дължина
240 мм
Височина
129 мм
Дебелина
42 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Подобни продукти

ASRock Radeon RX 6500 XT 8ГБ GDDR6 Phantom Gaming OC ВидеокартаASRock Radeon RX 6500 XT 8ГБ GDDR6 Phantom Gaming OC ВидеокартаPowerColor Radeon RX 6600 8ГБ GDDR6 Изтребител ВидеокартаPowerColor Radeon RX 6600 8ГБ GDDR6 Изтребител ВидеокартаASRock Radeon RX 6600 8ГБ GDDR6 Претендент D ВидеокартаASRock Radeon RX 6600 8ГБ GDDR6 Претендент D ВидеокартаGigabyte Radeon RX 6600 8ГБ GDDR6 Eagle ВидеокартаGigabyte Radeon RX 6600 8ГБ GDDR6 Eagle ВидеокартаBiostar Radeon RX 580 8ГБ GDDR5 Гейминг ВидеокартаBiostar Radeon RX 580 8ГБ GDDR5 Гейминг Видеокарта
от 270,60 €от 210,84 €от 212,50 €от 213,76 €от 142,00 €
ПроизводителASRockPowerColorASRockGigabyteBiostar
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Модел на чипсетаRadeon RX 6500 XTRadeon RX 6600Radeon RX 6600Radeon RX 6600Radeon RX 580
Още спецификации