Чаши

Pasabahce Чаша за Бяло и Червено Вино от Стъкло в Червен Цвят 1брКод: 53625241

Чаша за вино от фирмата Pasabahce, която е идеална както за бели, така и за червени вина. Формата й позволява от една страна да се запази температурата на виното на прилично ниво, но и да може да влезе в контакт с въздуха, за да се издълбаат ароматите му. Тя е подходящ избор за по-икономични вина, които не изискват сложни чаши, за да разкрият аромата си....
Вижте пълното описание

  • Цвят: Червен
20,85
Доставкапон, 30 сеп. - ср, 02 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 20,85 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 20,85 €

Описание

Чаша за вино от фирмата Pasabahce, която е идеална както за бели, така и за червени вина. Формата й позволява от една страна да се запази температурата на виното на прилично ниво, но и да може да влезе в контакт с въздуха, за да се издълбаат ароматите му. Тя е подходящ избор за по-икономични вина, които не изискват сложни чаши, за да разкрият аромата си. Можете да я държите директно от тялото й, тъй като вината, за които е предназначена, няма да бъдат неблагоприятно засегнати от температурата.
• Той е стъклен, който е най-често избиран материал, тъй като е достъпен икономически избор, като същевременно е устойчив на употреба и почистване.

Спецификации

Номер на продукта
PAS.44738
Цвят
Червен
Вид
Червено вино, Бяло вино
Колонато
Не
Материал
Стъкло
със сламка
Не
Бройки
1 бр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.