Bosch Умни Индукционен котлон Автономен с функция за заключване 80.2x52.2εκ.
Котлони за кухня

Bosch Умни Индукционен котлон Автономен с функция за заключване 80.2x52.2εκ.Код: 53545727

Основни характеристики:

  • Брой горелки: 5
  • Самостоятелен
  • Сензорни контроли
  • Вградени размери: 75x49см
Вижте пълното описание
949,00
Доставкавт, 24 сеп. - пон, 30 сеп.
+47,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 949,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. PIV831HB1E Умни Индукционен котлон Автономен с функция за заключване 80.2x52.2εκ.

    Продукти на магазина
    949,00 €

Описание

Контролът на вашия плот за готвене става лесен и удобен

Случвало ли ви се е да не можете да настроите правилно вашия котлон? DirectSelect е за вас. Благодарение на лесния контролен панел и LED осветлението, DirectSelect ви позволява да изберете желаната зона за готвене и да настроите желаната топлина бързо и лесно.

Лесният начин за лесно управление на вашия аспиратор

Сега можете просто да се фокусирате върху готвенето. Абсорбаторът на Bosch е съвместим с вашия котлон и се управлява автоматично от него чрез приложението Home Connect. Това се случва с помощта на алгоритъм, който регулира мощността на абсорбатора по време на готвене според настройките на котлона. Вашата кухня вече няма да има пара и миризми, и няма да се налага да почиствате отпечатъци от пръсти от абсорбатора. Това е новият начин да готвите с лекота.

Вашите любими настройки, готови за миг

Сега имате възможността да приготвите дори най-простите рецепти, например варени яйца за закуска, точно както ги обичате, точно за 5:45 минути. С бутона "Любими" можете също да запазите идеалната комбинация от настройки, като интензивност на топлината и продължителност на рецептата. Или можете да включите светлините на абсорбатора. Просто свържете вашия котлон с приложението Home Connect, за да започнете лесно деня си.

Ускорете процеса на готвене

Когато искате да имате бързи и лесни ястия на масата още по-бързо, Power Boost може да ви помогне. Тази практична и интелигентна функция добавя мощен тласък за изключително бързо нагряване на вашите съдове за готвене. Използвайте тази функция на вашия индукционен котлон, за да кипнете големи количества вода и да ги загреете до 35% по-бързо в сравнение с най-високото ниво на мощност.

Спрете готвенето, когато е необходимо

Разсейвате ли се от нещо друго, докато готвите? Сега имате възможност да спрете готвенето и да изключите всички бутони на вашия котлон. Независимо дали звъни звънецът на вратата, получавате телефонно обаждане или искате да почистите стъклената повърхност на котлона, можете просто да ги изключите и да продължите готвенето след 10 минути.

Вашите настройки са запазени

Ако нещо се обърка по време на готвене, като например разливане на храна, котлоните автоматично се изключват, запазвайки последните ви настройки. Това означава, че можете лесно да възстановите настройките си с натискането на един бутон.

Готварският плот не се активира случайно

Сега можете да бъдете спокойни, че децата няма случайно да включат котлона. Функцията за заключване за безопасност на децата предотвратява всякаква случайна употреба с продължително натискане на бутон.

Производител

Bosch

Спецификации

Номер на продукта
PIV831HB1E

Детайли за продукта

Тип
Индукция
Независима
Да
Брой котлони
5
Превключватели
Сензор за докосване
Инокс
Не
Домино
Не
Аспиратор
Не
Умни
Да
Lock Function
Да

Група спецификации: Размери на уреда

Височина
-
Ширина
80,2 см
Дълбочина
52,2 см

Група спецификации: Размери на вграждане

Ширина на вграждане
75 см
Дълбочина на вграждане
49 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.