Баскетболни обувки

Nike LeBron XXI Нисък Баскетболни обувки Светла Кост / Кокосово Мляко / Тъмна Русалка / Оранжев ОгънКод: 53395895

В предишния модел от своята подписна серия, Леброн обърна нормите на баскетболните обувки с главата надолу, както само Кралят може. Продължението е още по-добро.

Вижте пълното описание

В предишния модел от своята подписна серия, Леброн обърна нормите на баскетболните обувки с главата надолу, както само Кралят може. Продължението е още по-добро.

Вижте пълното описание

Доклад за продукта

от 140,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. LeBron XXI HF5353-001 Нисък Баскетболни обувки Светла Кост / Кокосово Мляко / Тъмна Русалка / Оранжев Огън

    Налични размери: 4242.54444.545

    Информация за магазина
    140,00 €

  2. LeBron XXI HF5353-001 Нисък Баскетболни обувки Светла Кост / Кокосово Мляко / Тъмна Русалка / Оранжев Огън

    Налични размери: 4242.54444.545

    Информация за магазина
    140,00 €

  3. Официален дистрибутор

    LeBron XXI HF5353-001 Нисък Баскетболни обувки Светла Кост / Кокосово Мляко / Тъмна Русалка / Оранжев Огън

    Налични размери: 4245.5

    Информация за магазина
    199,99 €

Описание

В предишния модел от своята подписна серия, Леброн обърна нормите на баскетболните обувки с главата надолу, както само Кралят може. Продължението е още по-добро. LeBron XXI (или LeBron 21) разполага със система за връзване с нишки, комбинирана с омекотяване Zoom Air и лек дизайн с нисък профил, предлагащ гъвкавост, плавно движение и експлозивност без излишно тегло. Тази обувка е създадена да повиши вашето представяне и да придружава следващото поколение баскетболисти в тяхното пътуване. Тя е идеална за открити атаки със стила на Леброн и за впечатляващи скокове към коша, когато темпото на играта се увеличава. Този специален модел е посветен на перлата Akoya, със своята перфектна форма. Нейната естествена красота и грация са характеристики, които остават непроменени с времето.

Вдъхновени от дъщеря му

Леброн не трябваше да търси далеч, за да намери своята муза за обувката: неговата осемгодишна дъщеря, Жури. Леброн е защитникът на дъщеря си, която му е помогнала да се развие като личност и да омекне като баща. Той чувства нуждата винаги да я защитава, по същия начин, по който една стрида обгражда перла, докато тя напълно узрее. Откритата конструкция отстрани на петата има вид, напомнящ черупка. Перфорираната пяна на езика с капитонирани шевове също напомня черупка, като същевременно осигурява меко усещане.

Създадени за следващото поколение баскетбол

LeBron XXI развива ниския профил на LeBron XX с първокласни леки материали, моделирани по свойствата на черупка на стрида. Той е проектиран за следващото поколение баскетболисти. Вдъхновен от концепцията за защита на съвременния играч, горната част на обувката е вдъхновена от черупка на стрида, която защитава перлата вътре.

Перлено съвършенство

Топлият оттенък около дизайна на Swoosh се отнася до влакната, открити в черупката на стридата, които защитават Akoya, за да образуват перлата. Кожената външност намеква за класическия чар на Akoya.

Покритие и стабилност

Nike е подсилил леката мрежеста материя, като е използвал 360-градусова зонална нишкова система за оптимално задържане на крака. Всичко е покрито с висококачествена, лека тъкан, създавайки усещане за покритие.

Използвайки леки материали, горната вентилация е оребрена, за да наподобява жилка на черупка, помагайки за задържането на играча по време на експлозивни движения. Това задържане е изобразено чрез лек монофиламент, който е подсилен от 360-градусови зонални кабели около средната част на стъпалото, подпомагайки поддръжката и сигурността на играча върху стелката. Перфорациите в средния Swoosh осигуряват подобрена дишаемост.

Меко приземяване, експлозивно излитане

Единица Zoom Air в петата и предната част на стъпалото поддържа приземяването и осигурява усещане за тласък.

Nike ги комбинира с мека и еластична пяна в подметката за невероятно меко усещане.

Zoom Turbo и Cushlon 2.0

По-конкретно, под подметката обувката разполага с Zoom Turbo единица в предната част на подметката и 13мм Zoom единица в долната част за поддръжка на тласъка. Цялостен Cushlon 2.0 пяна носител за меко усещане и TPU шина в междинната подметка осигуряват стабилност и допълнителен тласък за динамични движения.

Готино усещане

Многослойният мрежест материал на горната част е издръжлив и стабилен. Леката горна част също така включва ивици, наподобяващи черупкови ръбове, като едновременно с това осигурява стабилност на крака по време на експлозивни движения.

Перфорациите в зони на двойния мрежест материал и вентилационните елементи от двете страни осигуряват циркулация на въздуха.

Стабилност и издръжливост

Издръжливата пластмасова повърхност, поставена от горната страна, предлага стабилност и по-висока отзивчивост при динамични движения.

Перспективата на дизайнера

"Докато правехме следващите стъпки от LeBron XX, бяхме вдъхновени от това как Леброн поддържа тялото и играта си по време на извънсезона," казва Джейсън Петри, водещ дизайнер на LeBron XXI.

"Неговият треньор казва, че е като да се грижиш за автомобил от Формула 1. Настройваш колата между всяко състезание. Не е нужно да я изграждаш напълно наново. Искахме да запазим някои от елементите, които знаем, че той обича, като Zoom Turbo единицата, но да подобрим някои от завършващите детайли на горната част."

Модел №21, за сезон №21 (!)

Леброн навлиза (дръжте се) в 21-вия професионален сезон на своята блестяща кариера и вече е постигнал много неща, които някога изглеждаха недостижими. И той постигна всичко това, докато винаги играеше под натиск за резултати, тъй като винаги беше първият, който чуваше критики от всички, журналисти или фенове.

Натиск, казвате?

Хм... не според него, тъй като веднъж отговори "Няма натиск, никакъв натиск" на свързан въпрос през 2003 г., когато все още беше новобранец. Оказва се, че е лудост, докато не го направиш!

Искате още LeBrons?

Искате повече опции? Не се притеснявайте, винаги можете да изберете един от LeBron 20 (с които той счупи рекорда за най-много точки в НБА), или като цяло всеки друг модел от цялата серия LeBron James обувки на Skroutz!

В крайна сметка, всички сме свидетели...

Производител

Nike

Спецификации

Номер на продукта
HF5353-001
Цвят
Сив
Тип
Нисък
Играч
Леброн Джеймс

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.