Дисни Ститч Пъзел 1000 части
Пъзели

Дисни Ститч Пъзел 1000 частиКод: 53253824

Пъзел на фирмата Clementoni, който създава изображения само в две измерения, с тема от филм. Заниманието с пъзела е, безспорно, най-творческият начин за забавление, тъй като е доказано, че неговото въздействие е особено полезно за развитието на мозъка, тъй като активира множество части от него едновременно. Чрез процеса на сглобяване на части, той...
Вижте пълното описание

14,50
Бърза доставкаУтре, 20 Septemberако го поръчате в следващия 1 час и 11 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 5 броя

Доклад за продукта

от 14,50 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 14,50 €

  2. 15,56 €

  3. Дисни Ститч Пъзел 1000 части

    Информация за магазина
    15,85 €

  4. 14,52 €

  5. 15,99 €

Описание

Пъзел на фирмата Clementoni, който създава изображения само в две измерения, с тема от филм. Заниманието с пъзела е, безспорно, най-творческият начин за забавление, тъй като е доказано, че неговото въздействие е особено полезно за развитието на мозъка, тъй като активира множество части от него едновременно. Чрез процеса на сглобяване на части, той допринася за подобряване на моториката, като същевременно държи мозъка в тревога. Различните форми, цветове и размери му помагат за развитието на паметта, а сложността му в комбинация с целта за решаване на пъзела особено развиват чувството за самоувереност. Освен това, пъзелът ви дава възможност за индивидуално занимание, както и за групово, като подсилва духа на груповост и сътрудничество. Накрая, той може да бъде добър избор за подарък за всяка възраст.

Спецификации

Детайли за продукта

Размери
2D
Брой части
1000 бр
Апарат за електронна търговия за категория "Детски карнавални костюми"
Филми и комикси

Пъзели - Размери за 2D

Дължина
-
Ширина
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.