Maxi-Cosi RodiFix S Бебешко Столче за Кола Подсилвател i-Размер с Isofix Basic Black 15-36 кг
Детски автомобилни столчета

Maxi-Cosi RodiFix S Бебешко Столче за Кола Подсилвател i-Размер с Isofix Basic Black 15-36 кгКод: 53237117

Основни характеристики:

  • Лесна употреба
  • Комфорт: 3 позиции за наклон
  • Безопасност: RodiFix S i-Size
Вижте пълното описание
198,90
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 9 часа и 45 минути
+20,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 198,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. RodiFix S Бебешко Столче за Кола Подсилвател i-Размер с Isofix Basic Black 15-36 кг BR77913

    Информация за магазина
    185,90 €

  2. 219,89 €

  3. RodiFix S Бебешко Столче за Кола Подсилвател i-Размер с Isofix Basic Black 15-36 кг BR77913

    Информация за магазина
    277,01 €

  4. RodiFix S Бебешко Столче за Кола Подсилвател i-Размер с Isofix Basic Black 15-36 кг BR77913

    Информация за магазина
    208,91 €

  5. 244,26 €

  6. Официален дистрибутор

    RodiFix S Бебешко Столче за Кола Подсилвател i-Размер с Isofix Basic Black 15-36 кг BR77913

    Продукти на магазина
    198,90 €

Описание

RodiFix S i-Size

Можете да бъдете спокойни, знаейки, че вашето мъниче е безопасно и отпуснато на всяко пътуване, което предприемате. Проектиран с най-високи стандарти за безопасност, RodiFix S i-Size предлага множество позиции за накланяне и е регулируема детска седалка за кола, която расте заедно с вашето дете на височина и ширина. Така вашето дете може безопасно да седи удобно, да се отпусне и да се наслаждава на всяко пътуване от 3.5 до 12 години с тази седалка с висока облегалка.

Сигурност

Безопасността е стандарт при RodiFix S i-Size. Произведено според най-високите днешни стандарти за безопасност i-Size, столчето за кола от група 2/3 разполага с изключително високи крила от двете страни за повишена защита при страничен удар. Патентованите AirProtect® възглавници за безопасност в подглавника допълнително защитават вашето дете и намаляват риска от нараняване на главата с до 20%, докато подобрената G-CELL защита при страничен удар в столчето с висока облегалка е проектирана да разпределя силите на удара далеч от вашето дете, за да намали нараняванията, особено около главата, шията и раменете.

Лесен за използване

RodiFix S i-Size е проектиран да бъде лесен за използване. С ISOFIX конекторите, група 2/3 столчето за кола е лесно за инсталиране във вашия автомобил. Без пречещи подлакътници, закопчаването е винаги бързо и безпроблемно. Толкова лесно, че децата могат сами да се закопчават. Не можете да спрете детето си да расте толкова бързо, но можете да го следвате, тъй като регулируемият дизайн на това ISOFIX столче за кола расте както на височина, така и на ширина. Просто натиснете бутон на гърба на подглавника, за да регулирате височината, докато те растат, и лесно преместете интелигентните странични крила навън, докато те растат.

Възрастова група

RodiFix S i-Size е дълготрайно детско столче за кола, което ще защитава вашето дете повече от 8 години. Докато вашето малко дете расте от малко дете до почти тийнейджър (3.5-12 години), RodiFix S i-Size ще го придружава удобно в неговите детски приключения. Отвореният, регулируем дизайн на столчето се адаптира към вашето дете, така че докато то расте по-високо (което винаги се случва твърде бързо за всеки родител), това ISOFIX група 2/3 столче за кола улеснява поддържането на темпото с него! Вашето семейство винаги ще има дълготрайни спомени с RodiFix S i-Size.

Удобни функции

Спането в столчета за кола с висока облегалка често е неудобно за децата, тъй като техните неподдържани глави падат напред – не е така с RodiFix S i-Size! Дълготрайното столче за кола от група 2-3 има 3 релаксиращи позиции за наклон, давайки на децата възможността да седят изправени и да наблюдават света или да се облегнат и да спят удобно по време на пътуването. Възглавниците AirProtect® Safety не само защитават, но също така са меки и осигуряват абсорбиране на удари за малките сънливци. RodiFix S i-Size също така разполага с разширяваща се облегалка, за да подобри комфорта и защитата на вашето дете при всяко приключение, година след година.

Производител

Maxi-Cosi

Спецификации

Номер на продукта
BR77913

Вентилатори

Детски столчета за кола
Forward
Тегло на столчето
6,1 кг
Цвят
Сив

Група за възраст

Група на тегло
15-36 кг
Максимална възраст на детето
12 години
Минимална височина на детето
100 см
Максимална височина на детето
150 см

Допълнителни характеристики

Цвят на производителя
Basic Black
Регулиране на наклон
Да
Ротация
Не
Подсилвател
Да
Горен ремък
Не
Със Сваляеми Калъфки
Да
Стилус
Не

Спецификации за безопасност

АДАК
Не е налично
i-Размер
Да
Защита от странични сблъсъци
Да

Инсталация

ISOfix
Да
Колан за автомобил
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.