Apple iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сиво
Таблети

Apple iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сиво Код: 53234651

Преработеният iPad Air. Два преносими размера. Процесор M2.
Хоризонтална предна камера. Красиви нови цветове.

Вижте пълното описание

Преработеният iPad Air. Два преносими размера. Процесор M2.
Хоризонтална предна камера. Красиви нови цветове.

Вижте пълното описание
889,00
Доставкапон, 05 авг. - ср, 07 авг.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

от 889,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор

    iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сиво

    Продукти на магазина
    868,89 €

  2. iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сиво

    Продукти на магазина
    889,00 €

  3. iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сиво

    Информация за магазина
    949,34 €

  4. iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сиво

    Информация за магазина
    865,00 €

  5. iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сиво

    Информация за магазина
    869,00 €

Описание

Преработеният iPad Air. Два преносими размера. Процесор M2.
Хоризонтална предна камера. Красиви нови цветове.

Два размера. Безкрайни възможности

Сега можете да избирате между iPad Air 11-инчов и новия iPad Air 13-инчов, всеки с впечатляващ, висококачествен Liquid Retina дисплей, който оживява всичко, което обичате да правите. И двата екрана предлагат изключително, отзивчиво и цветно-точно изживяване при гледане.

Невероятно усъвършенстван дисплей

Антирефлексното покритие на екрана и True Tone поддържат текста ясен при всякакви светлинни условия. А с висока яркост и широк P3 цвят, изображенията изглеждат зашеметяващи. Технически казано, впечатляващо.

Процесор M2

Високо ниво на визуална производителност

Невероятно бързият чип M2 носи вълнуваща производителност на iPad Air. С мощен CPU, GPU и Neural Engine, той е почти 50 процента по-бърз от предишното поколение. Така че, можете лесно да проектирате ремонта на дома си в Trimble SketchUp, да играете най-новите тройни-A игри като Zenless Zone Zero или да използвате AI-задвижвано проследяване на движенията в Onform, за да усъвършенствате своя голф удар. Всичко това с впечатляваща производителност за целодневен живот на батерията.

Високи скорости

M2, проектиран от Apple, има 15 процента по-бърз процесор, 25 процента по-бърза графика и 50 процента повече честотна лента на паметта в сравнение с предишното поколение. Това зашеметяващо основно представяне повишава всички видове продуктивни и креативни задачи. Играйте графично-интензивни игри, създавайте сложни бийтове и проектирайте и рендирайте вашите 3D творения в приложения като Trimble SketchUp с невероятна скорост.

iPadOS и приложения

Нанотекстурирано стъкло. Бляскаво във всяка светлина

iPadOS е създадена, за да ви позволи да правите всички неща, които обичате, лесно и мощно от първото докосване до последния детайл. Използвайте множество приложения едновременно, пишете във всяко текстово поле и навигирайте бързо и ефективно, използвайки само пръста си, Apple Pencil или тъчпада на Magic Keyboard.

Процесор M4

Правете всичко наведнъж

Stage Manager ви позволява да работите с няколко задачи по нови начини, като ви дава възможност да припокривате и променяте размера на прозорците, за да изглеждат както искате и лесно да навигирате между тях. Можете също така да групирате приложения за конкретни задачи или проекти и да ги подреждате в идеалното за вас разположение.

Apple Pencil Pro. Проектиран за неограничено творчество

Apple Pencil задава стандартите за това как трябва да бъдат дизайнът, рисуването, писането и воденето на бележки — интуитивни, прецизни и магически. Всичко това с абсолютна пикселна прецизност, ниска латентност, чувствителност към наклон и поддръжка за отхвърляне на дланта. Новият Apple Pencil Pro добавя още повече функции, за да оживите вашите идеи както никога досега.

Магическа клавиатура. Иновацията е ключът

Magic Keyboard предлага отзивчиво писане за писане и изпращане на имейли. А интегрираният тракпад осигурява прецизността, от която се нуждаете за задачи като редактиране на електронна таблица. Magic Keyboard също така разполага с плаващ конзолен механизъм, който ви позволява да го прикрепите магнитно и след това да го настроите за перфектния ъгъл на гледане.

Камери. Заснемете въображението си

Разширените предни и задни камери на iPad Air улесняват заснемането на снимки или записването на 4K видео, провеждането на видео разговори или сканирането на документи.

Хоризонтална предна камера. Останете на фокус

Сега, когато е на голямата страна на iPad Air, ултра широката 12 MP предна камера създава перфектно изживяване при видео разговори — особено когато iPad Air е свързан към Magic Keyboard. А с Center Stage, машинното обучение позволява на камерата автоматично да се настройва, за да ви държи в центъра на кадъра.

Разширена задна камера

Широката 12 MP задна камера заснема ярки снимки и зашеметяващи 4K видеоклипове. А големият дисплей Liquid Retina с висока резолюция ви позволява да ретуширате изображения, да редактирате филма си и да ги споделяте лесно — всичко това на iPad Air. Можете също така да използвате задната камера, за да сканирате документи и след това да ги попълните с Apple Pencil.

Вградени микрофони и високоговорители

Записвайте и възпроизвеждайте богат звук с двойни микрофони със студийно качество и хоризонтални стерео високоговорители. 13-инчовият iPad Air предлага още по-добро качество на звука от 11-инчовия модел, с двойни баси — идеални за потапяне в любимата ви песен.

Създаден да прави разлика

Каквото и да е важно за вас, е важно и за Apple. От използването на повече рециклирани материали, които минимизират въздействието върху околната среда, до защитата на личните данни, която ви дава повече контрол върху вашите данни, и създаването на вградени функции, които правят iPad достъпен за всички.

Производител

Apple

Спецификации

Основни спецификации

Операционна система
iPadOS
Дата на излизане
2024
Цвят
Сив
Тегло
462 гр
Модел
iPad Air

Процесор и памет

Таблети
8 ГБ
Капацитет
256 ГБ
Процесорни ядра
Осемядрен процесор (4+4)

Екран

Размер на екрана
11 "
Таблети
2360 x 1640 пиксели
Тип
Течна ретина
Яснота
2K

Камера

Таблети
12 МР
Разделителна способност на камерата за селфита
12 МР

Таблети

Свързаност
Bluetooth, USB-C
Мрежа
Wi-Fi

Характеристики и функции

Сензори
Сензор за светлина, Барометър, Жироскоп, Пръстови отпечатъци, Акселерометър

Размери

Дължина
247,6 мм
Ширина
178,5 мм
Дебелина
6,1 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  • jimcash
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Няма да пиша за плюсовете, тъй като всички iPads са безспорно най-добрите таблети на пазара. Що се отнася до този конкретен, единственото нещо, което ми липсваше, беше 120Hz екранът, който Pro предлага. Разликата е доста забележима, особено за онези, които са работили с Pro. Така че, ако не ви пречи 60Hz честотата на опресняване на екрана на Air и фактът, че няма най-добрите камери с Lidar скенер като Pro, тогава препоръчвам Air, който ще направи всичко, което Pro прави, с не толкова голяма разлика в скорост, но на €500 по-ниска цена... (не можеш наистина да я наречеш малка разлика в цената спрямо Pro M4). Моето мнение? Ако не можеш да намериш Pro M4 в някоя малко вероятна оферта с поне €300-€400 отстъпка и искаш да имаш по-голям работен екран, тогава 13-инчовият Air е най-добрият избор. Няма да ти липсва нищо.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • cyberkos
    5
    {positives} от 16 члена намериха това ревю за полезно

    Имаше очакване да получа новия Air, тъй като предлаганите 64GB от стария бяха шега. Имам предвид, в таблет, където всички функции са проектирани за 8-10 години, след 3 или 5 години нямаше да мога дори да направя актуализация и щях да го сменя поради пространството за съхранение.

    Сравнявах го с обикновения iPad 2021 9-ти (този със скенер за пръстови отпечатъци и големи рамки отстрани), който имам за децата:
    1. Класически (60Hz) страхотен Apple LCD дисплей (няма разлика в сравнение с обикновената модел, само малко по-дълъг в дължина). Имам модела с 11 инча.
    2. Стерео говорители (много по-добри от обикновения 2021, който ги имаше само от едната страна).
    3. M2 е много бърз, както всички процесори на Apple. 3D Mark ми даде x3 кадъра (така че старият Air имаше 10 кадъра, новият има 32 кадъра) в графиката. Също така, Diablo Immortal (например), който постоянно се сринаше (поради намалената памет от 3GB), работи без проблеми на новия Air.
    4. Имам модела с Wi-Fi, не знам за 5G.
    5. Сензор за пръстови отпечатъци, в горния ляв ъгъл, работи добре на модела с 11 инча, може би е малко висок на модела с 13 инча, ОК. Камерата е задоволителна с добър звук, ОК.
    6. Впечатлен съм от това колко е лек.
    7. В опаковката има само заряден кабел, мини USB и от двете страни. Свързах го директно към 20W зарядно, което имах от предишен таблет и е ОК.

    Мисля, че с тези функции (8GB памет, 128GB съхранение, M2 процесор) наистина получавате устройство за десетилетие, точно както iOS устройствата бяха в миналото, и десетилетие, което властва над всичко.

    P.S. Уточнение: Оценката за издръжливост, която давам на устройството "Така и така", не се отнася до "Дълготрайността", която е с 10 звезди. Тя се отнася за издръжливостта срещу падания или неправилно третиране!

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Снимки
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Снимки
    • Издръжливост
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: сребърен

    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Снимки
    • Издръжливост

Подобни продукти

Apple iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сивоApple iPad Air 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Космическо сивоApple iPad Pro 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Space BlackApple iPad Pro 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Space BlackApple iPad Air 2022 10.9" с WiFi (8ГБ/64ГБ) Космическо сивоApple iPad Air 2022 10.9" с WiFi (8ГБ/64ГБ) Космическо сивоApple iPad 2022 10.9" с WiFi (4ГБ/64ГБ) СиньоApple iPad 2022 10.9" с WiFi (4ГБ/64ГБ) СиньоApple iPad Pro 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) SilverApple iPad Pro 2024 11" с WiFi (8ГБ/256ГБ) Silver
от 889,00 €от 1.181,00 €от 568,44 €от 405,50 €от 1.161,50 €
ПроизводителAppleAppleAppleAppleApple
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Размер на екрана11 "11 "10,9 "10,9 "11 "
Още спецификации
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории