Asus GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Видеокарта
Графични карти

Asus GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X ВидеокартаКод: 52850749

Основни характеристики:

  • Памет 12GB GDDR6X, 192бита
  • PCI Express 4.0
  • Максимална резолюция 7680x4320 пиксела
  • Дължина на картата 269 мм
  • 3x DisplayPort 1.4a, HDMI 2.1
  • Минимално захранване 650 W
Вижте пълното описание
609,72
Доставкапет, 27 сеп. - чет, 03 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 609,72 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Видеокарта (90YV0JR0-M0NA00)

    Продукти на магазина
    675,44 €

  2. GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Видеокарта (90YV0JR0-M0NA00)

    Продукти на магазина
    819,00 €

  3. 660,01 €

  4. GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Видеокарта (90YV0JR0-M0NA00)

    Информация за магазина
    679,05 €

  5. 609,72 €

  6. GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Видеокарта (90YV0JR0-M0NA00)

    Информация за магазина
    610,79 €

  7. 765,20 €

  8. 720,89 €

  9. GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Видеокарта (90YV0JR0-M0NA00)

    Информация за магазина
    655,05 €

  10. 610,77 €

  11. GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Видеокарта (90YV0JR0-M0NA00)

    Информация за магазина
    651,77 €

  12. 651,77 €

  13. 609,73 €

  14. 831,76 €

  15. 908,92 €

Описание

НVIDIA GeForce RTX 4070 е най-добрата графична карта GeForce. Тя е насочена към геймърите, създателите на съдържание и дизайнерите, които искат да получат най-добрата възможна графика и производителност от своите компютри, тъй като поддържа HDR изображения и записи с резолюции до 8K, 4 пъти повече пиксели от 4K резолюция и 16 пъти повече от Full HD резолюция.

Тя носи огромен скок в производителността, ефективността и графиката с изкуствен интелект. Преживейте игри с изключително висока производителност, невероятно детайлни виртуални светове, безпрецедентна продуктивност и нови начини на създаване. Захранена от архитектурата на НVIDIA Ада Лъвлейс и съпроводена от 12 GB GDDR6X памет, за да осигури най-доброто преживяване за геймърите и създателите.

Архитектура Ада Ловелейс

  • Нови потоците на процесорите, до 2 пъти по-голямо представяне и ефективност на енергията.
  • Четвърто поколение Tensor ядра, до 4 пъти по-голямо представяне с DLSS 3 в сравнение с brute-force рендерирането.
  • Трето поколение RT ядра, до 2 пъти по-голямо представяне на проследяването на лъчите.

Рей Трейсинг

Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace напълно разкрива възможностите на технологията за проследяване на лъчите, която симулира поведението на светлината в реалния свят.

С уникалната мощ на новата серия GeForce RTX 40 и 3-то поколение RT ядра, включващи новите хардуерни единици "Opacity Micromap Engine" и "Micro-mesh Engine," ще изпитате несравними гейминг изживявания.

Nvidia DLSS 3

Множител на производителността, задвижван от AI

DLSS е революционен пробив в AI графиката, който значително повишава производителността. С помощта на новите 4-то поколение Tensor ядра и оптичния поток ускорител в GeForce RTX 40 серията, DLSS 3 анализира последователни кадри и данни за движение от новия оптичен поток ускорител 40, за да създаде допълнителни висококачествени кадри.

DLSS Супер Резолюция

Увеличава производителността за всички GeForce RTX карти, използвайки AI за генериране на кадри с по-висока резолюция от вход с по-ниска резолюция.

DLSS събира проби от множество изображения с по-ниска резолюция и използва данни за движение и обратна връзка от предишни кадри, за да възстанови изображения с родно качество.

Nvidia Reflex

Картите Nvidia Reflex и GeForce RTX 40 Series осигуряват най-ниската латентност и най-добрата отзивчивост за върхово конкурентно предимство.

Създадени да оптимизират и измерват системната латентност, Reflex предлага по-бързо прихващане на целите, по-бързо време за реакция и най-добра прецизност при прицелване за конкурентни игри.

Nvidia Studio - Нвидия Студио

Творчество с изкуствен интелект

Вземете вашите творчески проекти на следващото ниво с Nvidia Studio. С новият специализиран хардуер, серията RTX 40 отключва безпрецедентна производителност в 3D рендериране, видео редактиране и графичен дизайн.

Възползвайте се от богатите функции за ускорение на RTX в топ креативни приложения, световноизвестни драйвери на Nvidia Studio, създадени за максимална стабилност, и комплект от ексклузивни инструменти, които използват мощта на RTX за креативни работни процеси с поддръжка на изкуствен интелект.

Nvidia енкодер

Откраднете шоуто с невероятна графика и висококачествено, без забавяне стрийминг.

С помощта на енкодера от 8-мо поколение (NVENC), серията GeForce RTX 40 въвежда нова ера на висококачествено стрийминг с поддръжка на следващо поколение AV1 кодиране, което е проектирано да осигури по-голяма производителност от H.264, отключвайки зашеметяващи стриймове при по-високи резолюции.

Освен това, ексклузивни оптимизации в любимите ви приложения за живо предаване дават на вашата аудитория най-добрата версия на вас, всеки път.

Nvidia Broadcast

Вашият домашен студио с изкуствен интелект

Приложението NVIDIA Broadcast превръща всяка стая в домашно студио, като повдига вашия поток в реално време, гласови чатове и видео обаждания на следващо ниво с мощни ефекти на изкуствен интелект, като премахване на шума и звуците на стаята, виртуален фон и много други.

Nvidia Omniverse

Свържете вашите творчески светове с вселена от възможности

Nvidia Omniverse функционира като хъб за свързване на съществуващия 3D работен процес, заменяйки линейните тръбопроводи с жива синхронизация на създаването, позволявайки ви да създавате както никога досега и с скорости, които никога не сте изпитвали.

Nvidia Canvas - Нвидиа Канавас

Приложението, което внася изкуствен интелект в живописта

Използвайте изкуствен интелект, за да превърнете прости скици в реалистични изображения на пейзажи. Бързо създавайте фонове или ускорете изследването на вашите идеи, така че да може да прекарате повече време визуализиране на вашите идеи.

Драйвери готови за игри

Драйверите GeForce Game Ready осигуряват най-доброто възможно изживяване за вашите любими игри. Те са прецизно настроени в сътрудничество с разработчиците и са обстойно тествани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.

GeForce Experience - GeForce Изживяване

Записвайте и споделяйте видеоклипове, снимки и живи потоци с приятелите си. Поддържайте драйверите си актуални и оптимизирайте настройките на играта си. GeForce Experience ви позволява да направите всичко това. Това е необходимият спътник за вашия GeForce графичен карт.

8K HDR Игри

Свържете се, играйте, записвайте и гледайте с изключителен HDR при резолюции до 8K с GeForce RTX 4070. Записвайте HDR съдържание до 8K с GeForce Experience ShadowPlay и играйте плавно с AV1 декодиране.

С невероятна мощ и огромна памет от 12 GB, той може да се справи с много популярни игри в 8K. Поддържа 8K 60Hz HDR и Variable Refresh Rate (VRR), както е определено в HDMI 2.1, всичко с един кабелен свързване от вашия компютър до 8K дисплея.

Виртуална реалност

Виртуалната реалност предлага някои от най-имерсивните преживявания в гейминг ПК. Но постигането на правилната виртуална реалност е трудно. С реални разделителни способности на екрана 4K и увеличаващи се честоти на опресняване от 90 Hz и високи толеранси за латентност, виртуалната реалност е едно от най-изискваните ПК приложения в света и изисква най-мощните ГПУ в света.

Графичните процесори GeForce RTX на NVIDIA ви предоставят необходимата производителност, за да задвижите водещите заглавия за виртуална реалност на най-новите виртуални устройства. Освен това те разполагат с технологии, които повишават настройките за наистина впечатляващо, имерсивно гейминг преживяване.

Разширяема лента

Resizable BAR на Nvidia е напредналата функция на PCI Express, която позволява на процесора да достъпва цялата рамка на настройките на графичния процесор едновременно, подобрявайки производителността в много игри.

Технология 0dB

За да се премахне ненужната шум, функцията за спиране спира всички вентилатори, когато температурата на ГПУ падне под 50 градуса и консумацията на енергия е ниска.

Вентилатор с двоен топков лагер

Различните видове лагери имат уникални предимства и недостатъци. Сачмени лагери се отличават с издръжливост и могат да издържат до два пъти по-дълго от обикновените лагери.

Технология Auto-Extreme

Автоматизирано прецизно производство

Технологията Auto-Extreme е автоматизиран производствен процес, който установява нови стандарти в индустрията, позволявайки всички запоя да бъдат завършени в един проход.

Това намалява топлинните напрежения върху компонентите и избягва използването на агресивно химическо почистване, което води до по-малко околните влияния, по-ниска консумация на енергия по време на производството и като цяло по-надежден продукт.

GPU Tweak III

Утилитата ASUS GPU Tweak III повдига настройката на графичните карти на следващо ниво. Тя ви позволява да регулирате критични параметри като честотата на ядрото на GPU-то, честотата на паметта и настройките за напрежение, с възможност за реално време за наблюдение чрез персонализируем интерфейс.

Тя включва и напреднал контрол на вентилатора и много други функции, които ви помагат да оптимизирате производителността на вашата графична карта.

Производител

Asus

Спецификации

Номер на продукта
90YV0JR0-M0NA00

Вентилатори

Manufacturer of Graphics Cards
Nvidia
Модел на чипсета
GeForce RTX 4070
Интерфейс
PCI Express x16 4.0
Скорост на процесора (Базов тактов честота)
1475 MHz
Максимална резолюция
7680x4320 пиксели
Технология за паралелна обработка
-
Спецификации
Въздушно охлаждане
Тип
Висока производителност

Всичко в едно компютър

Капацитет на паметта
12 ГБ
Графична памет
GDDR6X
Скорост на паметта
-
Шина за памет
192 бит

Свързаност

HDMI
1
DisplayPort
3
Други портове
-
Двойна връзка DVI
Не

Графични карти

Минимална мощност на захранването
650 W
Захранващи конектори
8-pin

Размери

Дължина
269 мм
Височина
111 мм
Дебелина
40 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Подобни продукти

Asus GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X ВидеокартаAsus GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X ВидеокартаMSI GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Ventus 2X E 12G OC ВидеокартаMSI GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Ventus 2X E 12G OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Геймърски OC v2 ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Геймърски OC v2 ВидеокартаAsus GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Двоен OC ВидеокартаAsus GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Двоен OC ВидеокартаInno 3D GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Twin X2 ВидеокартаInno 3D GeForce RTX 4070 12ГБ GDDR6X Twin X2 Видеокарта
от 609,72 €от 593,74 €от 698,45 €от 678,00 €от 565,47 €
ПроизводителAsusMSIGigabyteAsusInno 3D
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Модел на чипсетаGeForce RTX 4070GeForce RTX 4070GeForce RTX 4070GeForce RTX 4070GeForce RTX 4070
Още спецификации