Asus Zenbook UX3402ZA-KP730 14" (Ядро i5-1240P/16ГБ/512ГБ SSD/Без ОС) Aqua Celadon (Международна Английска Клавиатура)
Лаптопи

Asus Zenbook UX3402ZA-KP730 14" (Ядро i5-1240P/16ГБ/512ГБ SSD/Без ОС) Aqua Celadon (Международна Английска Клавиатура) Код: 52744672

Основни характеристики:

  • Модел 2022
  • 14" 2560x1600 Дисплей
  • HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
  • Тегло 1.35Kg
Вижте пълното описание
Този продукт е временно недостъпен в Skroutz Последно актуализирано: преди 9 дни

Проверете реновирани Asus продукти

Спестете пари, като изберете реновирано устройство

Описание

Asus ZenBook 14 UX3402ZA-KP730 е насочен към потребители, които търсят висококачествен лаптоп с отлична мобилност и забележителна производителност за ежедневна употреба. Серията ZenBook от Asus обикновено е насочена към хора, които търсят комбинация от функционалност, стил и производителност в лаптоп.

Той включва процесор i5-1240P и 16GB RAM, осигуряващи достатъчна производителност за ежедневни задачи като сърфиране в интернет, обработка на текстове, гледане на видео и дори леки игри.

Като цяло, този модел е насочен към потребители, които търсят лаптоп за ежедневна употреба, работа, забавление и комуникация, като същевременно ценят преносимостта, естетиката и забележителната производителност.

Съвършенство в движение

Създаден за преживявания в движение, Zenbook 14 включва първокласни технически характеристики и пълна гама от I/O портове в компактен, тънък и лек алуминиев корпус, който ще ви следва навсякъде. Добре дошъл най-добрият спътник на всяко пътуване.

Невероятна издръжливост

Няма нужда да се паникьосвате, ако наблизо няма контакт: батерията на Zenbook 14 с капацитет 75 Wh ще ви позволи да останете продуктивни до 19 часа. Когато дойде време за зареждане, ще я заредите до 60% само за 49 минути.

Най-добри връзки с технологията ASUS WiFi Master Premium

ASUS предлага широка гама от решения за безжична свързаност. WiFi 6E е най-новият и най-бърз WiFi протокол, като Zenbook 14 OLED допълнително подобрява неговата производителност благодарение на технологията ASUS WiFi Master Premium.

Това включва ASUS WiFi Stabilizer, който повишава стабилността на вашите WiFi връзки, и WiFi Stabilizer, който филтрира безжичните смущения, за да се насладите на възможно най-високите скорости.

Освен това, WiFi SmartConnect автоматично избира най-добрия WiFi източник, така че винаги да се наслаждавате на най-силния сигнал на познати точки за достъп.

  • WiFi 6E 802.11ax
  • Поддръжка на WiFi SmartConnect

Разбиване на звуковата бариера

Zenbook 14 разполага със стерео система с високоговорители, сертифицирана от експертите на Harman Kardon и Dolby Atmos за несравнимо качество на звука. Тя предоставя мощен, завладяващ и кристално чист звук, който се движи около вас, възползвайки се от многомерната природа на технологията Dolby Atmos, омагьосвайки ви независимо от типа развлечение, което изберете - музика, филми или телевизия.

Несравнима удобна клавиатура и тъчпад ErgoSense

Нашата мисия в ASUS е да позволим на хората да взаимодействат с технологиите по по-директен и естествен начин от всякога.

Най-новите версии на клавиатурата и тъчпада ASUS ErgoSense са проектирани да предложат несравнимо потребителско изживяване, напълно хармонизирано с начина, по който се движите, усещате и докосвате. Вашият комфорт е нашият основен приоритет.

Затова клавиатурата ErgoSense предлага невероятно приятно усещане с отскока и дължината на хода на клавишите, изчислени с абсолютна прецизност. Скролването на тъчпада ErgoSense се усеща като докосване на коприна.

Неговата повърхност има покритие против пръстови отпечатъци и с ниско триене за ефективно и винаги чисто работно пространство.

Пълноразмерна клавиатура 19.05 мм

Пълноразмерният клавиш с разстояние от 19,05 мм е същият като този на настолната клавиатура, така че можете да свършите работата си с изключителен комфорт и точност при писане.

0.2 мм дисковидни капачки за клавиши

Покритието от 0.2 мм е проектирано да съответства на формата на върховете на пръстите ви, така че пръстите ви да бъдат нежно насочени към идеалната точка на контакт с клавишите.

Дълъг ход на клавишите 1.4 мм

Дългият ход на клавишите от 1,4 мм ви позволява да пишете, без да се налага да използвате много сила. А специалният гумен купол, проектиран от ASUS, гарантира, че натискането на клавиша ще осигури точно необходимия тактилен отскок за добро сцепление.

Тъчпад против пръстови отпечатъци

Asus приложи висококачествено PVD покритие срещу пръстови отпечатъци, което осигурява отлична устойчивост на износване. Това покритие също така прави повърхността много лесна за почистване. И дори след повече от 10 000 движения, тъчпадът ще остане гладък като нов.

Оптимизация на изображението от уеб камера в реално време

Технологията ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) и новите ефекти на камерата в MyASUS подобряват изживяването при видео разговори. Технологията 3DNR значително подобрява яснотата на изображението на камерата, като използва уникален алгоритъм, който изостря изображенията и извършва намаляване на шума в реално време, за да гарантира, че всичко изглежда ясно и отчетливо по време на видео разговори.

Ефектите на камерата в MyASUS добавят няколко полезни функции за обработка на изображения, като замъгляване на фона за подобрена поверителност, оптимизация на осветлението за премахване на сенки върху лицата, проследяване на движението, за да сте винаги в центъра на кадъра, и проследяване на очите, за да се намали ефектът от отклоняване на погледа от камерата.

Технология за шумопотискане с изкуствен интелект от следващо ниво

С увеличаването на дистанционната работа и телеконференциите, ASUS внедри технологията ASUS AI noise-canceling audio, за да осигури най-доброто възможно изживяване. Тя използва машинно обучение за изолиране на нежеланите шумове от човешката реч.

Функцията ClearVoice Mic в приложението MyASUS може да филтрира околния шум и да нормализира всички индивидуални гласове в режим с множество презентатори от различни позиции за оптимално качество на груповите конферентни разговори.

Функцията ClearVoice Speaker филтрира всички околни шумове, освен човешката реч, така че да можете да чувате какво казват всички останали.

Памет DDR5 RAM

Характеризира се с 16GB с работна честота от 6400MHz и технология DDR5. Паметта DDR5 е най-новата технология за RAM и предлага по-високи скорости и капацитети в сравнение с предишната технология DDR4.

Работната честота на паметта, комбинирана с високия й капацитет, позволява на системата да изпълнява по-взискателни задачи с по-голяма лекота и скорост. Подходяща е за потребители, търсещи висока производителност и ефективност от своята система, като геймъри, както и професионалисти, занимаващи се с взискателни приложения като редактиране на видео и изображения.

MyASUS

MyASUS предоставя лесен достъп до ASUS приложения, създадени да ви помогнат да поддържате вашата система, да актуализирате софтуера си, да оптимизирате производителността на компютъра си и да комуникирате с ASUS за следпродажбено обслужване и поддръжка.

ГлайдЕкс

GlideX е решение за споделяне на екрана между различни устройства, което използва кабелни или безжични връзки, за да ви предостави по-голямо и по-добро пространство за работа и забавление.

С Screen Mirror можете да проектирате екрана на вашето устройство върху компютъра си за по-лесно въвеждане на текст в по-голямо пространство - със Screen Extend можете да създадете повече пространство, като превърнете таблета си във вторичен екран в движение. GlideX оптимизира вашия работен процес за нула време!

Готови се за повече мощност

Работете с всичко

Процесорът Intel® Core™ i5-1240p от 11-то поколение издига мощността и производителността на HUAWEI MateBook 14 на ново ниво. Усъвършенстваният SuperFin 10 nm CPU повишава производителността на многоядрените процеси. А интегрираната графика Iris® Xe осигурява по-гладко изживяване, дори при многозадачност.

Създаден за Земята. Създаден за теб

ASUS се ангажира с напредъка към по-устойчиво бъдеще. Този лаптоп включва устойчиви материали както в продукта, така и в опаковката му. Водещите еко-етикети и съответствия, включително EPEAT Silver, ENERGY STAR® и RoHS, демонстрират нашия ангажимент към опазването на земята и предоставянето на най-доброто за вас.

Производител

Asus

Спецификации

Лаптопи

Производител
Intel
Настолен компютър
Ядро i5
Настолен компютър
1240P
Наличност
3,3 GHz
Лаптопи
Езеро Алдер (12-то поколение)
Картов четец
Да

Екран

IPS панел
Не
OLED
Не
Електронен магазин за компютърни монитори
14 "
Резолюция
2560x1600
Честота на опресняване
60 Hz

Работна памет

Капацитет на паметта
16 ГБ
Лаптопи
DDR5

Графична карта

Споделена памет
Да
Производител
Intel
Настолен компютър
Графики Iris Xe

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
512 ГБ
Операционна система
Не Операционна система

Свързаност

Навигационни връзки
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Да

Вентилатори

Тегло
1,35 кг
Тип
Бележник
Цвят
сребърен
Лаптопи
Международен английски език
Година на издаване
-
Модел
Asus Zenbook

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Последно разгледани

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории