Солнички - Пиперници

Ad Hoc Twin Сет ръчни Мелници за подправки от дърво в Зелен цвят 2брКод: 52653112

Комплект мелници за подправки на фирмата Ad Hoc които са подходящи аксесоари за вашата кухня, за да можете лесно и по всяко време да добавяте сол или черен пипер в вашите готварски приготвяния. Подходящи са за всякакъв вид сол и черен пипер и предлагат възможността да промените резултата от смилането, за да постигнете желаната големина на зърното....
Вижте пълното описание

  • Цвят: Зелен
43,90
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 5 броя

Доклад за продукта

от 43,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 43,90 €

  2. 43,90 €

Описание

Комплект мелници за подправки на фирмата Ad Hoc които са подходящи аксесоари за вашата кухня, за да можете лесно и по всяко време да добавяте сол или черен пипер в вашите готварски приготвяния. Подходящи са за всякакъв вид сол и черен пипер и предлагат възможността да промените резултата от смилането, за да постигнете желаната големина на зърното. Комплектът се състои от 2 части и така можете да имате пълен комплект от мелници и да ги използвате за вашата сол и черен пипер.
Обработката им е лесна, просто завъртете главите им, за да се смелят съдържанията им.
Материалът за изработка е дърво и представлява идеално решение за декорация на вашата маса. За почистване трябва да се използват меки почистващи препарати, за да се предотвратят повреди.

Спецификации

Номер на продукта
4037571394401

Спецификации

Тип
Ръководство
Материал
Дървени
2 Места
Не
Цвят
Зелен
Бройки
2 бр

Размери

Височина
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.