Баскетболни обувки

Jordan Luka 2 Нисък Баскетболни обувки Wolf Grey / Μαύρο / Hyper Jade / Speed YellowКод: 52193435

Моделът Luka 2 е създаден да подкрепя вашите умения, с акцент върху отстъпвания, странични стъпки и бързи спирания. Слоестата междинна подметка предлага стабилно, гъвкаво омекотяване за по-висока

Вижте пълното описание

Моделът Luka 2 е създаден да подкрепя вашите умения, с акцент върху отстъпвания, странични стъпки и бързи спирания. Слоестата междинна подметка предлага стабилно, гъвкаво омекотяване за по-висока отзивчивост при смяна на посоката на корта.

Вижте пълното описание
129,90
Доставкапет, 27 сеп. - вт, 01 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Променихте ли мнението си? Това е всичко наред!

Можете да върнете поръчката си безплатно, лесно и бързо.

Научете повече

Доклад за продукта

от 129,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Luka 2 DX8733-007 Нисък Баскетболни обувки Wolf Grey / Μαύρο / Hyper Jade / Speed Yellow

    Налични размери: 4242.5434444.54545.547

    Информация за магазина
    129,99 €

  2. 129,90 €

Описание

Моделът Luka 2 е създаден да подкрепя вашите умения, с акцент върху отстъпвания, странични стъпки и бързи спирания. Слоестата междинна подметка предлага стабилно, гъвкаво омекотяване за по-висока отзивчивост при смяна на посоката на корта. Дизайнът на горната част, който обгръща крака, осигурява поддръжка, независимо дали заблуждавате защитник или се насочвате към коша. Цялата тази технология, комбинирана с лек дизайн, предоставя всичко необходимо за подобряване на вашето представяне. Останалото зависи от вас.

Най-добра защита с омекотяване

По време на промени в посоката от едната страна към другата, имате нужда от стабилна, но не твърда опора. Амортизацията в междинната подметка докосва вътрешните медиални стени за впечатляваща производителност при странични движения, докато дебелата, контурирана стелка ви помага да останете стабилно на земята.

Ефективност във всяка стъпка

Коя е другата важна характеристика при странични движения? Страничната поддръжка. За да се осигури стабилно усещане по време на бързи спирания, е добавена здрава и гъвкава повърхност, която се издига високо по страничните стени, комбинирана със стабилен носач от пяна и пяна Formula 23 в междинната подметка.

360-градусова поддръжка

Издръжливата обвивка обгръща цялата горна част, осигурявайки уникално 360-градусово усещане за поддръжка за стабилно задържане на крака, независимо от посоката на движение или скоростта на спиране.

Производител

Jordan

Спецификации

Номер на продукта
DX8733-007
Цвят
Черно
Тип
Нисък
Играч
Лука Дончич

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.