Прахосмукачки на пръчка

Samsung Jet 75E Multi Акумулаторна Стик и Ръчна Прахосмукачка 21.6V ЧерноКод: 52108109

Основни характеристики:

  • Капацитет на контейнера за прах: 800 мл
  • Напрежение на батерията: 21.6 V
  • Време за използване: 60 минути
  • Тегло: 2.6 кг

Презареждащият се прахосмукачка на прахосмукачка от Samsung работи с батерия от 21,6 волта и е подходящ за основно почистване на домакинството.

Вижте пълното описание
462,20
Доставкапет, 20 сеп. - вт, 24 сеп.
Безплатно

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 442,08 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 444,81 €

  2. Jet 75E Multi Акумулаторна Стик и Ръчна Прахосмукачка 21.6V Черно

    Информация за магазина
    675,21 €

  3. Jet 75E Multi Акумулаторна Стик и Ръчна Прахосмукачка 21.6V Черно

    Продукти на магазина
    447,43 €

  4. 442,08 €

  5. 512,49 €

  6. 462,20 €

  7. Jet 75E Multi Акумулаторна Стик и Ръчна Прахосмукачка 21.6V Черно

    Продукти на магазина
    528,61 €

  8. Jet 75E Multi Акумулаторна Стик и Ръчна Прахосмукачка 21.6V Черно

    Продукти на магазина
    528,61 €

  9. 510,89 €

  10. 339,99 €

Описание

Напредна почистване

Мощно почистване

Ефективно почистване на различни видове подови настилки с максимална мощност на всмукване. Цифровият инверторен мотор разполага със сила на всмукване до 200 вата. Аеродинамичната въздушна система - от четка до филтър - също оптимизира потока на въздуха, докато множествената циклонна въздушна филтрация ефективно премахва фините прахови частици.

Цифров мотор с инвертор

По-висока мощност на присмукване

По-ефективно почистване със смучаща мощност до 200 вата. Ултразвуково заварени остриета на инверторния цифров мотор оптимизират въздушния поток, за входяща мощност до 550 вата, висока енергийна ефективност и смучаща мощност до 200 вата.

Джет Циклон

Оптимална сила на присмукване

Насладете се на чист въздух и оптимална мощност на всмукване с мощната мултициклонова система в Jet Cyclone. Оптималният въздушен път намалява съпротивата на въздуха, докато 9 циклона с 27 въздушни входа намаляват загубата на мощност на всмукване. Той също така премахва фините прахови частици, които са били всмукани в прахосмукачката.

Многослойна филтрационна система 99.999%

Освобождаване на чист въздух

Освободете въздуха с многопластова система за филтрация, която премахва 99.999% от всички прах. Основният циклон и металният филтър премахват големи частици прах. Джет циклонът и микро-филтърът премахват фини частици прах. И филтърът за фин прах премахва микро-прах.

Лек дизайн

Лесно почистване

"Потребителски приятелски електрически прахосмукачка за лесно почистване. Лекият дизайн гарантира оптимална стабилност и намалява натоварването на китката. Приставката за ръка тежи само 1,66 кг, което е с 12% по-леко от конвенционалните електрически прахосмукачки на Samsung. Така можете лесно да почистите целия дом."

Отделяеми и с дълъг живот на батерията

Почистете за 60 минути

Дълъг живот. Мощна батерия, която запазва силата на всмукване до 60 минути. Добавете резервна батерия и почистете до 120 минути. Запазва 70% от първоначалната производителност до 500 цикъла и е с гаранция от 2 години за батерията.

Миещ се контейнер

Измиваем контейнер за прах

Лесното почистване и изпразване на контейнера за прах улеснява прахосмукачката на пръчка. Контейнерът за прах с обем 0,8 литра, включително мултициклонната система, се почиства лесно за хигиенична употреба. Лесно изпразване без да се отстранява маркучът от основното тяло.

Цифров дисплей

Проверете веднага

Уверете се, че вашият прахосмукачка на пръчки винаги работи оптимално чрез вграден цифров дисплей. Лесно можете да проверите състоянието на прахосмукачката на пръчки, като нивото на батерията и типа четка. И ви предупреждава, ако има проблеми с четката или запушвания. Това осигурява пълен контрол и лесна поддръжка.

2-в-1 Зарядна станция

Гъвкаво зарядно устройство

Запазете и зареждайте преносимата си прахосмукачка навсякъде в къщата с 2-в-1 зарядна поставка. Можете също да спестите място, като я монтирате на стената или да я използвате като самостоятелно зарядно, като извадите батерията за лесно зареждане навсякъде.

Меко четене действие

Почистване на твърди подови настилки

Меката четка с действие премахва фини прахови частици по твърди подове и се върти 1,300 пъти в минута. Мека материя, включително антистатични сребърни нишки за ефективно почистване в ъгли и пукнатини. Главата на четката се върти на 180 градуса за лесно почистване в ъгли и пукнатини.

Инструмент за домашни любимци (по избор)

Премахва косми от домашни любимци (по избор)

Премахването на косми от домашни любимци никога не е било по-лесно. Компактната и лесна за използване Четка за домашни любимци е оптимизирана за премахване на фини косми с глава на четката с гумени връхчета и гъвкави четки.

Приставка за почистване с дълъг обхват

Внимателно почистване

Почистете бързо и ефективно във всички ъгли и пукнатини с дългият инструмент за ъгли, например зад дивана. Той може да се удължи до 43 см за много дълъг обхват.

Комбиниран инструмент (четка за прах и тапицерия)

Почиства множество повърхности

Ефективно почистване на различни мебели. Комбинираното приспособление разполага с четка за мебели, която събира прах, който после се превръща в четка за премахване на прах от различни повърхности.

Гъвкава машина

Премахнете праха от всеки ъгъл

По-лесно почистване на труднодостъпни места, например над хладилника или под мебели. Гъвкавият инструмент може да се завърти на 90 градуса, за да достигне трудни места без загуба на мощност на всмукване.

Производител

Samsung

Спецификации

Ръководства за продукти

Потребителско ръководство

Проектори

Странично захранване
Акумулаторна
2 в 1
Да
Капацитет на контейнера (твърди частици)
800 мл
Тегло
2,6 кг
Цвят
Черно

Характеристики на батерията

Батерия напрежение
21,6 V
Тип батерия
Li-ion
Продължителност на използване
60 мин

Характеристики и функции

за прахосмукачки на ръка
Не
за домашни любимци
Да
за подови килими
Да
Мокро почистване
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.