Батерии Бинте

Едностранен Задайте Биде Код: 51607305

Душ системата биде е подходяща за почистване на чувствителни зони след употребата на тоалетната чиния. Тя не е свързана с бидето като хигиенно средство, но се комбинира с тоалетната чиния. Състои се от превключвател за избор на воден поток, шлаух и телефон. Почистването с течаща вода осигурява хигиена, но се смята и за по-ефективно в сравнение с...
Вижте пълното описание

  • Монтаж: Монтиран на стена
  • Вид: Задайте
23,52
Доставкапет, 19 юли - вт, 23 юли
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 7 броя

от 23,52 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 23,52 €

  2. 32,90 €

Описание

Душ системата биде е подходяща за почистване на чувствителни зони след употребата на тоалетната чиния. Тя не е свързана с бидето като хигиенно средство, но се комбинира с тоалетната чиния. Състои се от превключвател за избор на воден поток, шлаух и телефон. Почистването с течаща вода осигурява хигиена, но се смята и за по-ефективно в сравнение с обикновеното почистване с тоалетна хартия. Не е необходимо да използвате сапун, за да се измийте, потокът на водата е достатъчен, за да почисти зоната. Това е идеално решение за хора, страдащи от хемороиди, тъй като с използването на бидето зоната не се дразни.
Също така, консумацията на тоалетна хартия намалява значително, тъй като се използва само за изсушаване на зоната. Така тоалетната кошница спира да бъде източник на неприятни миризми и остава чиста с по-малко хартии, но и без замърсявания.
Монтира се на стената, до тоалетната чиния. Освен за лична хигиена, може да се използва и за почистване на тоалетната чиния.

  • Монтаж: Монтиран на стена
  • Вид: Задайте

Спецификации

Номер на продукта
IN0148
Вид
Задайте
Монтаж
Монтиран на стена
Цвят
-
Ретро
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории