Acer Chromebook 514 CB514-1W 14" IPS FHD Сензорен Екран (Ядро i3-1115G4/8ГБ/128ГБ SSD/Chrome OS) Steel Grey (UK Клавиатура)
Лаптопи

Acer Chromebook 514 CB514-1W 14" IPS FHD Сензорен Екран (Ядро i3-1115G4/8ГБ/128ГБ SSD/Chrome OS) Steel Grey (UK Клавиатура) Код: 51226746

Основни характеристики:

  • Модел 2023
  • 14" 1920x1080 дисплей
  • 4 ядра 3Ghz/Tiger Lake
  • HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
  • Тегло 1.4 кг
Вижте пълното описание
Този продукт е временно недостъпен в Skroutz Последно актуализирано: преди 20 дни

Проверете реновирани Acer продукти

Спестете пари, като изберете реновирано устройство

Описание

Алуминиевата корица на Acer Chromebook 514 предлага елегантност, като прикрива мощта на процесора Intel® Core™ от 11-то поколение. С оптимизирани възможности за конференции, изискващите потребители могат да работят както в офиса, така и извън него, едновременно използвайки сигурната облачна технология, която им позволява лесно да превключват между задачи за работа, дома или хобита.

Силата на обработката

Когато сте в движение, ви е необходим лаптоп, който може да се справи с вашето бързо темпо. С процесор Intel® Core™ i3 от 11-то поколение, се наслаждавайте на подобрена производителност до 40% спрямо предишните поколения и възможността да възобновите работата на вашия Chromebook от режим на готовност за по-малко от една секунда. Този лаптоп също така разполага с капак за камерата, за да защитите вашата лична информация, когато не използвате уебкамерата.

Свържете се със стил

Насладете се на богат звук и безупречна графика на достъпни цени. С MIPI Full HD уеб камера и напреднали аудио технологии, като звук DTS® и вграден умният усилвател, се наслаждавайте на по-висококачествени видеоклипове, без изкривявания звук и по-дълбоки баси, като същевременно защитавате говорителите от повреди за звук с до 256% по-висок от обикновените лаптопи

Елегантен и здрав дизайн

Сега можете да се концентрирате върху работата си, без да се тревожите за устройството си. Chromebook-ът разполага с метално покритие с елегантен и здрав дизайн, модерен външен вид и издръжливост, сертифициран от независими агенции според стандарта MIL-STD-810H.

Пълна свързаност

Този Chromebook разполага със сет функционални характеристики, като Wi-Fi 6, вграден HDMI порт и два USB Type-C порта с технология Thunderbolt™ 4, за да се справи с ежедневните предизвикателства.

По-силно, по-гладко и по-точно докосване

Щракването, превъртането, плъзгането и увеличаването са по-гладки от всякога. Тъчпадът и подсветената клавиатура с Corning® Gorilla® Glass ви осигуряват оптимален контрол вход, който очаквате от висококачествен Chromebook. Поради това, че е устойчив на драскотини и отпечатъци, външният му вид ще остане безупречен, както когато го закупихте.

Производител

Acer

Спецификации

Лаптопи

Производител
Intel
Настолен компютър
Ядро i3
Настолен компютър
1115G4
Наличност
3 GHz
Лаптопи
Tiger Lake (11-то поколение)
Картов четец
Не

Екран

IPS панел
Да
OLED
Не
Електронен магазин за компютърни монитори
14 "
Резолюция
1920x1080
Възможности
Пълна HD, Сензорен екран

Работна памет

Капацитет на паметта
8 ГБ
Лаптопи
DDR4

Графична карта

Споделена памет
Да
Производител
Intel
Настолен компютър
UHD графики

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
128 ГБ
Операционна система
Chrome OS

Свързаност

Навигационни връзки
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Не

Вентилатори

Тегло
1,4 кг
Тип
Бележник
Цвят
Сив
Лаптопи
Английски (Великобритания)
Година на издаване
2023
Модел
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Последно разгледани

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории