Душ завеси

Guy Laroche Душ завеса Тъканна с куки 240x185см Естествено Код: 51215294

Кърпа за баня на фирма Guy Laroche, която е необходим аксесоар, за да запазите вашата баня суха, но също така е и декоративен елемент. Подходяща е за поставяне както върху вана, така и върху душ кабина. Изработена е от полиестерна материя, която е водоустойчива и задържа водата. Има по-голяма устойчивост на плесен и мухъл в сравнение с пластмасова кърпа,...
Вижте пълното описание

  • Цвят: Бежов
  • Размер: 240x185
Бърза доставкасряда, 31 Julyако го поръчате в следващите 20 часа и 48 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 1 бройки

от 36,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 36,00 €

  2. 36,00 €

  3. Душ завеса Тъканна с куки 240x185см Естествено 1128030124019

    Информация за магазина
    36,00 €

Описание

Кърпа за баня на фирма Guy Laroche, която е необходим аксесоар, за да запазите вашата баня суха, но също така е и декоративен елемент. Подходяща е за поставяне както върху вана, така и върху душ кабина. Изработена е от полиестерна материя, която е водоустойчива и задържа водата. Има по-голяма устойчивост на плесен и мухъл в сравнение с пластмасова кърпа, като същевременно добавя висока естетика на вашата баня. Трябва да я почиствате редовно, за да отстраните остатъците от мръсотия и да запазите красивия й вид. След всяко ползване на банята, трябва да я оставите отворена, за да изсъхне и да се постигне максимална хигиена.
Има големи отвори, така че може да се монтира директно на пръчката без да се нуждаете от допълнителни пръстени за инсталацията. Този начин на монтаж осигурява максимална плътност.

  • Цвят: Бежов
  • Размер: 240x185

Спецификации

Цвят
Бежов
Тъканна
Да
Категория на закачане
Втулка
Шаблон
На райета
Размер
240x185

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории