Daylily Крем срещу Стрии по време на Бременност 200мл
Продукти за стрии

Daylily Крем срещу Стрии по време на Бременност 200млКод: 50871684

Крем на Daylily за предотвратяване и ефективно справяне със стрии по тялото.
Подобрява текстурата на кожата, като помага за изглаждане на стриите, които се появяват като резултат от рязка промяна в теглото. В същото време намалява трансепидермалната загуба на вода, предотвратявайки ослабването на кожната тъкан, разхлабването и появата на стрии....

Вижте пълното описание

  • Вид: Крем
  • Бременност
32,00
Доставкапет, 27 сеп. - вт, 01 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 3 броя

Доклад за продукта

от 32,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 32,00 €

Описание

Крем на Daylily за предотвратяване и ефективно справяне със стрии по тялото.
Подобрява текстурата на кожата, като помага за изглаждане на стриите, които се появяват като резултат от рязка промяна в теглото. В същото време намалява трансепидермалната загуба на вода, предотвратявайки ослабването на кожната тъкан, разхлабването и появата на стрии. Предлага незабавно и дълбоко хидратиране на кожата, подобрявайки нейната текстура и устойчивост.
Подходящ е и за употреба по време на бременност, за да се насочи както към намаляване на стриите, които се образуват в резултат на увеличение на теглото, така и към предотвратяване на разхлабването на кожата след раждането. Препоръчва се да се нанася с лек масаж в засегнатите области, докато се абсорбира напълно.

  • Вид: Крем
  • Бременност

Спецификации

Детайли за продукта

Вид
Крем
Бременност
Да

Шампоан

Количество
200 мл

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.