Smart Balance Wheel Regular Galaxy Pink PRO Черно седалка с двойно окачване Hoverboard с 15км/ч Максимална Скорост и 15км Автономия в Розов Цвят със Седалка
Електрически скутери

Smart Balance Wheel Regular Galaxy Pink PRO Черно седалка с двойно окачване Hoverboard с 15км/ч Максимална Скорост и 15км Автономия в Розов Цвят със СедалкаКод: 50683460

С помощта на Double Suspension Smart Balance Hoverkart, превръщането на любимия ви ховърборд в електрически карт е по-лесно от всякога. Само за няколко секунди можете лесно и бързо да го прикрепите...

Вижте пълното описание

С помощта на Double Suspension Smart Balance Hoverkart, превръщането на любимия ви ховърборд в електрически карт е по-лесно от всякога. Само за няколко секунди можете лесно и бързо да го прикрепите към ховърборда с интуитивната система за закрепване, и след това сте готови да се забавлявате с новия си електрически карт.

Можете да го вземете със себе си...

Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен за доставка до избраната държава.

от 291,50 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 291,50 €

Описание

С помощта на Double Suspension Smart Balance Hoverkart, превръщането на любимия ви ховърборд в електрически карт е по-лесно от всякога. Само за няколко секунди можете лесно и бързо да го прикрепите към ховърборда с интуитивната система за закрепване, и след това сте готови да се забавлявате с новия си електрически карт.

Можете да го вземете със себе си навсякъде, дори и в малък багажник. Така вашето дете може да се наслаждава на забавни разходки с новия си карт навсякъде: в парка, при баба и дядо, дори на походи или пикници.

Подобно на окачването на превозни средства

Този Smart Balance hoverkart е оборудван с двойна система за окачване: както метални пружини, така и хидравлични цилиндри, подобни на тези, които намираме в превозните средства. След като се прикрепи към ховърборда, той осигурява необходимия комфорт и защитава от вибрациите на всякакви дупки. Освен това, голямото гумено предно колело предлага максимална стабилност и се оказва много полезно при офроуд маршрути, ако е необходимо.

Подходящ за деца и възрастни

Въпреки че обикновено се използва от възрастни, Double Suspension Smart Balance Hoverkart е предпочитан най-вече от деца. Лесен и интуитивен за управление, Hoverkart разполага с две ръкохватки, които позволяват на потребителя да се движи напред, назад, наляво или надясно, и дори да се върти на място. Освен това, той е лесен за използване и допринася за развитието на ранни рефлекси и общо синхронизирано движение. Вашият малък пилот може да го използва от ранна възраст, тъй като този hoverkart елиминира нуждата от балансиране на две колела. Имате три опорни станции, които предлагат максимална стабилност.

Издържа години, не само няколко месеца

Когато купувате Double Suspension Smart Balance Hoverkart, вие инвестирате, а не просто купувате. Не се притеснявайте за живота на hoverkart-а. Той е изключително здрав, изработен от кован метал, така че за разлика от обикновен hoverkart, независимо от употребата му, можете да му се наслаждавате години наред. Той е електростатично боядисан, за да избегне ръжда и е лек, оптимален за улесняване на дълги разходки без прекомерно изтощаване на батерията на ховърборда.

Безопасността на първо място

Винаги сте в безопасност, а разходките с този hoverkart са възможно най-комфортни. Ръкохватките са покрити с мека пяна, така че винаги да имате контрол, а захватът да е удобен. Краката ви са поставени на неплъзгащи се повърхности, така че дори при остри завои или въртене на място, ще останете в оптимална позиция за максимално забавление.

Регулируем, лесен за настройка и безопасен

Double Suspension Smart Balance Hoverkart е съвместим с всеки ховърборд, от 6.5 до 10 инча. Ако искате hoverkart, който може да се използва както от вас, така и от вашето дете, добрата новина е, че този hoverkart се регулира според височината на потребителя. По време на същото излизане в парка можете да се редувате да го карате, правейки преживяването приятно и за двамата. Важно е да запомните, че веднага след регулиране на дължината, за ваша безопасност, трябва да го заключите с помощта на простата и сигурна система, която има.

Спецификации

Детайли за продукта

Тип
Hoverboards
Цвят
Розов
Детско
Не

Спецификации

Максимална скорост
15 км/ч
Максимална автономност
15 км
Мощност на мотора
700 W
Максимална мощност на мотора
-
Максимално тегло на карача
90 кг
Тегло
-
Размер на колелото
6,5 "

Допълнителни спецификации

Свързване чрез Bluetooth
Да
Слушалки
Да
Седалка
Да
Електрически скутери
Задно окачване
Тип на гумите
Компактен
Капацитет на батерията
4000 mAh
Време за зареждане
2-4 часове

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.