Panouri decorative 3d

Adeziv Panouri 3D de Perete ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ Alb 77x77cm 1bucCodul: 50672856

Autocolantul de protecție pentru perete cu aspect de piatră este ideal pentru protejarea pereților sălii tale de sport, clubului sau casei tale, precum și pentru prevenirea rănilor în caz de impact

Vezi descrierea completă

Autocolantul de protecție pentru perete cu aspect de piatră este ideal pentru protejarea pereților sălii tale de sport, clubului sau casei tale, precum și pentru prevenirea rănilor în caz de impact minor. De asemenea, oferă izolație (fonetică și împotriva umidității) în timp ce lasă un rezultat estetic frumos).

Vezi descrierea completă
7,43
Livrare rapidăMâine, 25 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 5 ore și 27 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 20+ bucăți

Raport produs

de la 7,43 €

Descriere

Autocolantul de protecție pentru perete cu aspect de piatră este ideal pentru protejarea pereților sălii tale de sport, clubului sau casei tale, precum și pentru prevenirea rănilor în caz de impact minor. De asemenea, oferă izolație (fonetică și împotriva umidității) în timp ce lasă un rezultat estetic frumos). În cele din urmă, poate fi aplicat pe aproape orice tip de suprafață netedă (lemn, plastic, metal, gresie, sticlă, tapet, perete) deoarece are un adeziv puternic pe partea din spate.

Producător

OEM

Specificații

Specificații

Tematică
Cărămidă
Culoare
Alb
Adeziv
Da
Număr bucăți
1 buc

Dimensiuni

Lungime
77 cm
Lățime
77 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Achiziție verificată

    • Este așa cum apare în fotografie?
    • Durabilitate în timp
    • Raport calitate-preț