Играчки за кучета

Pet Camelot Играчка За куче от Каучук със звукКод: 50576497

Плюшена играчка за кучета от фирмата Pet Camelot. Изработена от каучук, материал устойчив на употреба и по-безопасен от съответните пластмасови играчки. Играчката помага на вашия домашен любимец да се освободи от голяма част от напрежението и стреса, като се забавлява и занимава през часовете, в които вие сте отсъствени, но и когато сте в помещението....
Вижте пълното описание

2,50
Бърза доставкаУтре, 24 Septemberако го поръчате в следващите 8 часа и 32 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 2 броя

Доклад за продукта

от 2,50 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 2,50 €

  2. 3,50 €

Описание

Плюшена играчка за кучета от фирмата Pet Camelot. Изработена от каучук, материал устойчив на употреба и по-безопасен от съответните пластмасови играчки. Играчката помага на вашия домашен любимец да се освободи от голяма част от напрежението и стреса, като се забавлява и занимава през часовете, в които вие сте отсъствени, но и когато сте в помещението. Играчката произвежда звуци по време на игра, което помага за умственото и физическото стимулиране на вашия домашен любимец, като активира неговите природни и ловни инстинкти, които липсват в ежедневието му.
Редовно проверявайте играчките на вашия домашен любимец за евентуални повреди и заменете ги, ако са дефектни или липсват някои части, тъй като може да предизвикат нараняване.

Спецификации

Номер на продукта
13471

Спецификации

Материал
Каучук
Цвят
-

Допълнителни характеристики

със звук
Да
за кученца
-
Chew toy
-
Образователен
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.