Футболни обувки

Nike Zoom Vapor 15 Academy Mercurial Dream Speed FG/MG Ниска Футболни Обувки с клинове Green Strike / Stadium Green / BlackКод: 50433972

Кристиано Роналдо се сблъска с много препятствия по пътя си, които му помогнаха да се превърне в топ атлет. Това издание на Vapor 15 Academy е създадено, за да ви помогне да подобрите играта си.

Вижте пълното описание

Кристиано Роналдо се сблъска с много препятствия по пътя си, които му помогнаха да се превърне в топ атлет. Това издание на Vapor 15 Academy е създадено, за да ви помогне да подобрите играта си.

Вижте пълното описание

Номер на размер:

Намерете своя размер
76,49
Бърза доставкавторник, 10 Septemberако го поръчате в следващите 21 часа и 14 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Променихте ли мнението си? Това е всичко наред!

Можете да върнете поръчката си безплатно, лесно и бързо.

Научете повече

Доклад за продукта

от 76,49 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Zoom Vapor 15 Academy Mercurial Dream Speed FG/MG FJ7200-300 Ниска Футболни Обувки с клинове Green Strike / Stadium Green / Black

    Налични размери: 37.538.544.5

    Продукти на магазина
    76,49 €

  2. Zoom Vapor 15 Academy Mercurial Dream Speed FG/MG FJ7200-300 Ниска Футболни Обувки с клинове Green Strike / Stadium Green / Black

    Налични размери: 404344.546
    Продукти на магазина
    85,00 €

  3. 92,99 €

  4. Zoom Vapor 15 Academy Mercurial Dream Speed FG/MG FJ7200-300 Ниска Футболни Обувки с клинове Green Strike / Stadium Green / Black

    Налични размери: 44.546

    Продукти на магазина
    94,99 €

  5. 76,49 €

Описание

Кристиано Роналдо се сблъска с много препятствия по пътя си, които му помогнаха да се превърне в топ атлет. Това издание на Vapor 15 Academy е създадено, за да ви помогне да подобрите играта си. То включва иновативни канали, които символизират предизвикателствата, пред които се изправяме, заедно с енергични зелени нюанси, които представляват всички страхотни неща, които се случват, когато преодолеем тези препятствия. Включва също и Air Zoom единица, за да можете да увеличите скоростта си в най-важните моменти от играта, когато това има най-голямо значение.

Еластично усещане под краката

Air Zoom единицата в петата е вградена в подметката и предлага допълнително ниво на еластично усещане под краката, което ви позволява да се движите бързо на терена. Можете лесно да маневрирате между противниците в най-критичните моменти, независимо дали се опитвате да вкарате гол, да достигнете топката преди другите или да избягате от защитниците.

Стабилен захват и динамично движение

Уникалният модел осигурява първокласно сцепление и бързо освобождаване за впечатляващи маневри.

Подобрен фит

Подобрената конструкция осигурява по-добър фит, който по-добре симулира стъпалото. Резултатът е дизайн с по-плътно прилепване в областта на пръстите и по-добър фит в петата.

Усещане за топката

Горната част включва NikeSkin, мек и гъвкав мрежест материал, държан заедно от тънко покритие. Той предлага контрол върху топката и наистина дава усещане за босо стъпало във футбола.

Стабилна скорост

Скоростната клетка вътре в конструкцията е направена от тънък, но издръжлив материал, който стабилизира стъпалото върху подметката без допълнително тегло.

Детайли

  • За използване на естествени и синтетични повърхности
  • Вътрешна подметка с омекотяване

Производител

Nike

Спецификации

Номер на продукта
FJ7200-300
Цвят
Зелен
Тип
с клинове
Външна подметка
FG/MG
Височина
Ниска
с чорап
Не
Корици
Да
Популярна серия
Nike Mercurial
Популярни футболисти
Кристиано Роналдо

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.