Stiga BL 500e Kit Φυσητήρας Χειρός Μπαταρίας 1x2Ah
Φυσητήρες / Απορροφητήρες Κήπου

Stiga BL 500e Kit Φυσητήρας Χειρός Μπαταρίας 1x2AhΚωδικός: 50398580

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κινητήρας: Brushless
  • Τάση μπαταρίας: 48 V
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 2Ah
  • Τύπος μπαταρίας: λιθίου
  • Βάρος: 2,6 kg
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Παρ, 11 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 270,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 380,85 €

  2. 270,00 €

  3. 390,75 €

Περιγραφή

Φυσητήρας χειρός της εταιρείας Stiga, με μπαταρία 48V χωρητικότητας 2Ah. Χρησιμοποιείται για καθαρισμό εξωτερικού χώρου όπως κήπος, δρόμος, πάρκο και βεράντα από πεσμένα φύλλα, υπολείμματα φυτοφραχτών ή του γκαζόν και άλλου είδους ρυπών που μπορούν να αφαιρεθούν με εφαρμογή αέρα χάρη στην ευκολία πρόσβασης που διαθέτει σε δύσβατα σημεία και γωνίες. 

Με μια ματιά

  • Αθόρυβος φυσητήρας φύλλων, με διάρκεια εργασίας 130 λεπτών σε κανονική ταχύτητα, 30 λεπτών σε μεσαία ταχύτητα και 20 λεπτών σε πλήρη ταχύτητα.
  • Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες αέρα: χαμηλή για ελαφριά υλικά, μεσαία για κομμένα χόρτα και πλήρης για πιο δύσκολα υπολείμματα.
  • Εργονομική λαβή για άνετη χρήση
  • Διαθέτει κουμπί που αποσυνδέει τον σωλήνα παροχής αέρα από το μηχάνημα για εύκολη αποθήκευση
  • Κινητήρας Brushless με ισχύ 500W

Έξυπνο, ελεγμένο με ασφάλεια και συγχρονισμό με τα προϊόντα STIGA, το ePower είναι η επόμενη γενιά στις μπαταρίες. Οι δοκιμές σε μπαταρίες ePower είναι 5 φορές πιο σκληρές από τις απαιτήσεις του βιομηχανικού προτύπου, ώστε να διασφαλιστούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά την απόδοση, την αξιοπιστία και την υγεία της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου.

Ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό όλων των μοντέλων της σειράς STIGA 5, 7 και 9, σας επιτρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα του εργαλείου και να διαχειρίζεστε την ισχύ της μπαταρίας με ένα απλό πάτημα.

Είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο, που εξασφαλίζει χαμηλό βάρος στο μηχάνημα και διευκολύνει τη συντήρησή του. Επιπλέον, παρέχει προστασία από τη σκόνη και την υγρασία.

Μοτέρ χωρίς κάρβουνα (Brushless)

Λιγότερες φθορές, μεγαλύτερη απόδοση

Το προτέρημα που έχουν τα brushless μοτέρ έναντι των brushed είναι ότι δεν έχουν τριβές αφού δεν υπάρχουν τα καρβουνάκια. Χωρίς καρβουνάκια τα μοτέρ είναι πιο αποδοτικά και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς δεν υπάρχουν φθορές (τα καρβουνάκια στα brushed φθείρονται με τη χρήση). Παρουσιάζουν λιγότερο θόρυβο, διατηρούν τη ροπή τους σταθερή σε όλες τις ταχύτητες, δεν υπερθερμαίνονται και δε χρειάζονται συντήρηση.

Κατασκευαστής

Stiga

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Μπαταρίας
Τύπος
Χειρός
Βάρος
2,6 kg
με Ροδάκια
Όχι
με Ρύθμιση Έντασης
-
Όγκος Παροχής Αέρα
-
Ταχύτητα Αέρα
-

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Αριθμός Μπαταριών
1
Volt
48 V
Ah
2 Ah

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.