Asus PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket
Plăci de bază

Asus PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 SocketCodul: 50390952

Caracteristici cheie:

  • 8 sloturi DDR5 Ram
  • AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX
  • Suport pentru PCI Express 5.0 x16
  • Mini DisplayPort, conexiune VGA
  • Sloturi pentru 4x Sata III și 4x M.2
  • 6 porturi USB-A 3.2, 2 porturi USB-C 4
Vezi descrierea completă
1.211,96

de la GoldenByte

Livrarejoi, 26 sep - lun, 30 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 1.211,96 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Produse magazin
    1.349,00 €

  2. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Informații despre magazin
    1.502,00 €

  3. 1.527,30 €

  4. Revânzător oficial

    PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Informații despre magazin
    1.449,00 €

  5. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Informații despre magazin
    1.476,98 €

  6. 1.211,96 €

  7. 1.262,95 €

  8. 1.538,98 €

  9. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Informații despre magazin
    1.292,65 €

  10. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Produse magazin
    1.389,37 €

  11. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Informații despre magazin
    1.363,99 €

  12. 1.313,52 €

  13. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Informații despre magazin
    1.202,52 €

  14. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Informații despre magazin
    2.368,69 €

  15. 1.569,79 €

  16. 1.212,00 €

  17. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Informații despre magazin
    1.319,50 €

  18. Revânzător oficial
    1.449,00 €

  19. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Produse magazin
    1.898,59 €

  20. PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 Socket

    Produse magazin
    1.898,59 €

Descriere

Asus PRO WS WRX90E-SAGE este o placă de bază de înaltă performanță, ideală pentru profesioniștii care caută performanță. Suportă procesoare multi-core AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX în socket-ul AMD sTR5, memorie RAM DDR5 cu 4 canale, unități PCIe 5.0 M.2 și plăci grafice PCI-Express 5.0 pentru performanțe excepționale. Dispune de șapte sloturi PCIe 5.0 x16, suportă multiple plăci grafice, are un design de alimentare cu 32+3+3+3 faze, este pregătită pentru overclocking-ul procesorului și memoriei, are patru sloturi PCIe 5.0 M.2, dual 10 Gb LAN și PCIe Q-Release Slim. În plus, oferă stabilitate fiabilă, a fost verificată pentru compatibilitate extinsă cu cele mai noi tehnologii și a fost testată pentru funcționare 24/7.

Suport Multi-GPU

Placa de bază Pro WS WRX90E-SAGE SE dispune de șapte sloturi PCIe 5.0 x16 care oferă configurare flexibilă și extinderea sistemului. Cu plăci grafice de înaltă putere, poate oferi performanțe îmbunătățite în aplicațiile de modelare, simulare și randare.

Rețea Ultrasonică

Dispunând de două porturi LAN 10G integrate, alimentate de controlerul Ethernet Intel® X710-AT2 de ultimă generație, Pro WS WRX90E-SAGE SE face față cu ușurință transferurilor de mai mulți terabytes și oferă conectivitate la nivel de server cu latență scăzută.

1 Gb Ethernet dedicat BMC.

Pro WS WRX90E-SAGE SE dispune de un port Ethernet pentru a oferi simultan transfer rapid de date pentru streaming de date de internet de 1 Gbps către controlerul de management al plăcii de bază integrat.

Mai multe porturi USB rapide

Sloturile de pe panoul frontal oferă o rată de transfer de până la 20 Gbps.

Sloturi pe panoul din spate:

  • 2 x USB4 40Gbps Type-C
  • 6 x USB 10Gbps Type A

Sloturi M.2 PCIe 5.0

Pro WS WRX90E-SAGE SE include până la patru sloturi M.2 încorporate. Utilizatorii care lucrează cu fișiere masive pot combina mai multe dispozitive NVMe în RAID pentru o lățime de bandă de intrare/ieșire enormă și transferuri de date extrem de rapide.

Sloturi SlimSAS

Placa de bază Pro WS WRX90E-SAGE SE dispune, de asemenea, de două porturi SlimSAS pentru conectarea SSD-urilor, serverelor și echipamentelor de rețea.

Pregătit pentru Overclocking

Pentru stațiile de lucru din seria AMD TR5, oferim opțiuni de overclocking pentru CPU și DRAM. ASUS a încorporat un design inovator cu alimentare duală în placa de bază Pro WS WRX90E-SAGE SE. Împreună cu o livrare puternică de energie și module avansate de răcire, această placă de bază prezintă o stabilitate crescută în timpul overclocking-ului. Comutatoarele hardware și opțiunile BIOS optimizate oferă entuziaștilor de overclocking o mai mare ușurință în a-și împinge sistemele la limită. Puteți îmbunătăți și mai mult performanța memoriei activând setările EXPO. Sinergia cuprinzătoare dintre EXPO și ECC R-DIMM combină performanța excepțională cu stabilitatea remarcabilă, stabilind noi standarde pentru computerele de stație de lucru.

Etape de putere în zona VRM

Dispunerea modulului de reglare a tensiunii Pro WS WRX90E-SAGE SE constă din (16*2)+3+3+3+3 etape de putere, oferind puterea și eficiența necesare celor mai recente procesoare AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 7000 WX-Series, cu stabilitate pentru overclocking extrem.

Soluții de Răcire Activă pentru VRM

Radiatoarele din aluminiu extrudat de pe MOSFET-uri și bobine dispun de răcire activă pentru a îmbunătăți semnificativ performanța termică.

Conectori ProCool II

Conectorii ProCool II asigură o conexiune stabilă și fiabilă cu intrarea CPU de 12V. Această a doua generație dispune de o disipare îmbunătățită a căldurii și un capac metalic.

Suport memorie ECC R-DIMM

Placa de bază Pro WS WRX90E-SAGE SE are un design robust cu opt sloturi pentru module de memorie R-DIMM DDR5 cu suport ECC, îmbunătățind prevenirea căderilor de sistem și coruperea datelor, asigurând că o stație de lucru rămâne fiabilă și îndeplinește cerințele profesionale.

Soluții de control de la distanță

Pe Placă BMC

Placa de bază pentru stații de lucru Pro WS WRX90E-SAGE SE oferă compatibilitate cu conexiunile BMC și vine cu software-ul ASUS Control Center Express pentru a oferi capacități complete de management in-band și out-of-band pentru afaceri și industrii.

Hub de Control ASUS Control Center Express

Pro WS WRX90E-SAGE SE vine cu ASUS Control Center Express, un software de monitorizare și management IT în timp real, conceput pentru afaceri, care îmbunătățește productivitatea și întărește securitatea și poate ajuta la prevenirea accesului neautorizat și a scurgerilor de date.

Răcire Chipset

Un radiator dedicat pentru chipset elimină căldura pentru a menține temperaturile optime de funcționare și dispune de un ventilator activ pentru a îmbunătăți performanța termică.

Design termic detaliat

Un radiator amplasat optim și extins pe controlerul Ethernet de 10 Gb asigură o performanță stabilă a rețelei de mare viteză.

Răcitoare M.2 cu Ventilator Activ

Un ventilator activ oferă o metodă suplimentară de răcire pentru sloturile M.2. Toate cele patru sloturi M.2 dispun de radiatoare mari pentru a menține stocarea NVMe la temperaturi optime de funcționare pentru performanță și fiabilitate constante. Plăcuțele termice M.2 de pe sloturile selectate merg chiar mai departe pentru a asigura performanțe de top pentru unitățile de generație următoare.

Metodă detaliată și flexibilă de control al ventilatorului

Pro WS WRX90E-SAGE SE oferă control avansat al ventilatorului, care poate fi ajustat printr-o interfață web IPMI, Q-FAN în UEFI BIOS*, sau Fan Xpert 4 în Armoury Crate pentru Windows*.

PCIe Q-release Slim

Noul design Q-release Slim permite utilizatorilor să scoată placa grafică prin înclinarea acesteia în slotul său.

Acest design păstrează, de asemenea, metoda originală de scoatere a plăcii grafice prin apăsarea clemei de reținere.

Design EZ DIY

SafeSlot & SafeDIMM

PCIe 5.0 este de 2x mai rapid decât PCIe 4.0, așa că ASUS a adaptat procesul de fabricație SMT pentru a asigura cele mai mari viteze de date pentru designul SafeSlot. SafeSlot este o carcasă metalică întărită adăugată la un slot PCIe pentru a menține o placă de expansiune ferm instalată. Între timp, carcasele robuste ASUS SafeDIMM susțin și protejează modulele de memorie pe plăcile de bază pentru stații de lucru din seria ASUS Pro, oferind utilizatorilor posibilitatea de a insera module cu viteză, precizie și încredere.

Fiabilitate 24/7

Construit pentru funcționare 24/7

Optimizată pentru funcționare 24 de ore, placa de bază Pro WS WRX90E-SAGE SE WIFI a fost testată pentru a funcționa la temperaturi de până la 45°C și umiditate de 80%, asigurându-se că poate rezista în diferite medii de operare. O carcasă metalică întărită este adăugată la un slot PCIe pentru a menține o placă de expansiune instalată în siguranță. Între timp, sloturile robuste ASUS SafeDIMM suportă și protejează modulele de memorie pe plăcile de bază pentru stații de lucru din seria ASUS Pro, permițând utilizatorilor să introducă modulele cu viteză, precizie și încredere.

Construit pentru Protecție Fiabilă

Placa din spate de pe partea din spate a plăcii de bază oferă protecție pentru componentele și circuitele electrice adiacente.

Producător

Asus

Specificații

Detalii produs

Mărime
Micro ATX
Tip
Desktop

Procesor

Procesoare suportate
AMD
Modele
Ryzen
Arhitectură
Zen 4
Soclu Procesor
TR5

Chipset

Model procesor
AMD WRX90

Memorie

Tip memorie
DDR5
Număr sloturi
8 Sloturi DIMM
Frecvență memorie
-
Tehnologie canal
-

Conexiuni interne

PCI Express x16 5.0 - PCI Express x16 5.0
7 Slot
SATA III 6Gb/s
4 Port
Tip M.2
4 porturi PCIe 5.0
Număr sloturi M.2
0

Conexiuni externe

USB-A back panel
1 port USB 2.0, 6 porturi USB 3.2
USB-C back panel
2 porturi USB 4.0
Ethernet (LAN)
1
Conexiuni ecran
VGA, mini DisplayPort

Specificații suplimentare

Led RGB
-
WiFi/Bluetooth
Nu
Altele
Bios Flashback, Clear CMOS button

Sunet

Canale audio
7.1
Alte conexiuni audio
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Produse similare

Asus PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 SocketAsus PRO WS WRX90E-SAGE Placă de bază Micro ATX cu AMD TR5 SocketAsus Pro WS TRX50-SAGE WIFI Placă de bază SSI CEB cu AMD sTR5 SocketAsus Pro WS TRX50-SAGE WIFI Placă de bază SSI CEB cu AMD sTR5 SocketASRock TRX50 WS Placă de bază ATX extins cu AMD sTR5 SocketASRock TRX50 WS Placă de bază ATX extins cu AMD sTR5 SocketASRock WRX90 WS Evo Placă de bază SSI EEB cu AMD TR5 SocketASRock WRX90 WS Evo Placă de bază SSI EEB cu AMD TR5 SocketGigabyte TRX50 Aero D Wi-Fi Placă de bază ATX extins cu AMD sTR5 SocketGigabyte TRX50 Aero D Wi-Fi Placă de bază ATX extins cu AMD sTR5 Socket
de la 1.211,96 €de la 799,02 €de la 670,66 €de la 1.133,36 €de la 700,94 €
ProducătorAsusAsusASRockASRockGigabyte
Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz
Soclu ProcesorTR5sTR5sTR5TR5sTR5
Mai multe specificații