Спортни обувки

Nike Interact Run Мъжки Спортни обувки Работещ ЧерноКод: 49862720

Открийте бъдещето на скоростта с иновативните Nike Interact Run. Те имат всички необходими елементи за бягането, които ви трябват: лека горна част от Flyknit, мека пяна в средната част на стелката и

Вижте пълното описание

Открийте бъдещето на скоростта с иновативните Nike Interact Run. Те имат всички необходими елементи за бягането, които ви трябват: лека горна част от Flyknit, мека пяна в средната част на стелката и комфорт на правилните места.

Вижте пълното описание

Номер на размер:

Намерете своя размер
62,90
Доставкапет, 13 сеп. - вт, 17 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Променихте ли мнението си? Това е всичко наред!

Можете да върнете поръчката си безплатно, лесно и бързо.

Научете повече

Доклад за продукта

от 62,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Interact Run FD2291-001 Мъжки Спортни обувки Работещ Черно

    Налични размери: 39414242.543444546

    Информация за магазина
    63,00 €

  2. Interact Run FD2291-001 Мъжки Спортни обувки Работещ Черно

    Налични размери: 39414242.543444546

    Продукти на магазина
    62,90 €

Описание

Открийте бъдещето на скоростта с иновативните Nike Interact Run. Те имат всички необходими елементи за бягането, които ви трябват: лека горна част от Flyknit, мека пяна в средната част на стелката и комфорт на правилните места. Сканирайте QR кода на вашия телефон на ваш език и разгледайте онлайн презентацията на основните характеристики на Nike Interact Run.

Дизайн за бъдещето

QR кодът с възможност за сканиране ви води през предимствата на високата производителност на Interact Run. Той предлага съвети как да удължите жизнения цикъл на обувката, от възможностите за поддръжка до ремонти и дългосрочна грижа. Накрая, след като сте изминали всичките мили, QR кодът ще предложи начини за рециклиране и даряване на обувките, след като завършат своя жизнен цикъл.

Конструкция с Nike Grind

Подметката с вафлена структура включва поне 13% материал Nike Grind, който е създаден от отпадъци от производството на обувки.

Плавно движение

Отзивчивата мека пяна в средната част на стелката осигурява удобно и плавно движение при бягане, както и при всяка дейност през вашия ден. Увеличената височина на пяната осигурява меко усещане.

Висока производителност

Горната част от Flyknit разполага със зони за въздушен поток в областите на крака, които най-много се загряват, особено в областта на пръстите. Тя е здрава и издръжлива, за стабилно поставяне на крака при всяка километър. Дишащата и прохладна горна част обгръща крака със свободен и комфортен дизайн. Гумената подметка е създадена с използване на данни от бегачи за сцепление на правилните места. Покритията в областта на пръстите осигуряват издръжливост.

Производител

Nike

Спецификации

Номер на продукта
FD2291-001
Тип
Работещ
Мъжки
Мъжки
Цвят
Черно
Термос
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.