Душ завеси

Chios Hellas Душ завеса Тъканна Κο027 (Различни дизайни) Код: 49829916

Кърпа за баня на фирма Chios Hellas, която е необходим аксесоар, за да запазите вашата баня суха, но също така е и декоративен елемент. Подходяща е за поставяне както върху вана, така и върху душ кабина. Изработена е от полиестерна материя, която е водоустойчива и задържа водата. Има по-голяма устойчивост на плесен и мухъл в сравнение с пластмасова кърпа,...
Вижте пълното описание

9,90
Доставкапон, 05 авг. - ср, 07 авг.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

от 9,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 9,90 €

  2. Душ завеса Тъканна Κο027 ΚΟ027 (Различни дизайни)

    Продукти на магазина
    12,94 €

Описание

Кърпа за баня на фирма Chios Hellas, която е необходим аксесоар, за да запазите вашата баня суха, но също така е и декоративен елемент. Подходяща е за поставяне както върху вана, така и върху душ кабина. Изработена е от полиестерна материя, която е водоустойчива и задържа водата. Има по-голяма устойчивост на плесен и мухъл в сравнение с пластмасова кърпа, като същевременно добавя висока естетика на вашата баня. Трябва да я почиствате редовно, за да отстраните остатъците от мръсотия и да запазите красивия й вид. След всяко ползване на банята, трябва да я оставите отворена, за да изсъхне и да се постигне максимална хигиена.
Монтира се с пръстени на съответната пръчка на вашата вана или душ кабина.

Спецификации

Тъканна
Да
Категория на закачане
с пръстени
Шаблон
Геометричен
Размер
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории