Barbie Кукла (Различни дизайни) 1 бр
Кукли

Barbie Кукла (Различни дизайни) 1 брКод: 49624518

Добре дошли в сладкия свят на My First Barbie, където започват приятелствата и въображението лети! My First Barbie е създадена за деца в предучилищна възраст! Тази серия включва по-големи кукли с...

Вижте пълното описание

Добре дошли в сладкия свят на My First Barbie, където започват приятелствата и въображението лети! My First Barbie е създадена за деца в предучилищна възраст! Тази серия включва по-големи кукли с гъвкави, меки тела, които лесно се обличат. Децата могат да си представят безброй истории за приятелство и мода с тези очарователни кукли! Тази кукла Barbie “Malibu...

Вижте пълното описание
35,92
Доставкапет, 04 окт. - чет, 10 окт.
+14,99 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 35,92 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 35,92 €

  2. 59,98 €

Описание

Добре дошли в сладкия свят на My First Barbie, където започват приятелствата и въображението лети! My First Barbie е създадена за деца в предучилищна възраст! Тази серия включва по-големи кукли с гъвкави, меки тела, които лесно се обличат. Децата могат да си представят безброй истории за приятелство и мода с тези очарователни кукли! Тази кукла Barbie® “Malibu” Roberts е вдъхновена от героя от YouTube сериала My First Barbie.

Барби "Малибу" има дълга руса коса. Децата могат да използват голямата четка, за да разресват косата й, като по този начин развиват своите умения и научават за личната грижа!

Мекото тяло и крайниците я правят лесна за игра, носене и обличане. Розовата й рокля е с дизайн на чанта във формата на сърце, къдрици на раменете и полата. Със сладка панделка в косата и подходящи обувки, които вдъхновяват модни игри! 

Простите закопчалки правят обличането лесно за малките ръчички, за забавни моменти по време на игра.


Идва с меко котенце за още повече истории. Дори има гривна, която обикаля около ръцете на куклата, за да може тя да носи своето меко животинче! Включва: 1 кукла, 1 облекло с аксесоари, 1 четка, 1 меко животинче, 1 чифт обувки.

Куклите Барби не могат да стоят самостоятелно.

Производител

Barbie

Спецификации

Номер на продукта
HLL18

Детайли за продукта

Вид
Кукла
Възраст
-
Playmobil
Барби
Колекционерска
Не

Спецификации

Височина
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.