Sea Of Stars Joc Xbox Series X
Jocuri XBOX Series X

Sea Of Stars Joc Xbox Series XCodul: 49563958

Promițând atingerea Sabotage pe fiecare sistem, Sea of Stars își propune să modernizeze RPG-ul clasic în ceea ce privește lupta, povestirea, explorarea și interacțiunea cu mediul, oferind în același...

Vezi descrierea completă

Promițând atingerea Sabotage pe fiecare sistem, Sea of Stars își propune să modernizeze RPG-ul clasic în ceea ce privește lupta, povestirea, explorarea și interacțiunea cu mediul, oferind în același timp o bucată bogată de nostalgie și distracție simplă, de modă veche.

Vezi descrierea completă
35,90
Livrare rapidămarți, 10 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 18 ore și 52 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 35,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Sea Of Stars Joc Xbox Series X

    Produse magazin
    35,90 €

  2. Sea Of Stars Joc Xbox Series X

    Produse magazin
    36,17 €

Descriere

Promițând atingerea Sabotage pe fiecare sistem, Sea of Stars își propune să modernizeze RPG-ul clasic în ceea ce privește lupta, povestirea, explorarea și interacțiunea cu mediul, oferind în același timp o bucată bogată de nostalgie și distracție simplă, de modă veche.

Bătălie captivantă bazată pe serie

Apăsarea butonului de acțiune sincronizat cu animațiile crește daunele produse și reduce daunele primite. Pe lângă loviturile temporizate, luptele includ atacuri combo cu mai multe personaje, boost-uri și un sistem strategic de "blocaje" care oferă opțiuni de a juca cu diferite tipuri de daune pentru a împiedica inamicii în timp ce aceștia canalizează atacuri sau vrăji puternice, totul într-o abordare imersivă a genului: fără întâlniri aleatorii, fără tranziții către câmpuri de luptă separate și fără grind.

Traversare Independentă

Înoată, urcă, sari sau ridică-te de pe margini în timp ce traversezi lumea fără întreruperi cu un sistem de navigație bazat pe experiența platformer, rupându-te de mișcarea clasică pe bază de grilă.

Iluminare complet dinamică

Pipeline-ul de randare special conceput permite crearea unei lumi captivante care prinde viață, depășind limitele jocurilor 2D pixel-art.

O poveste bogată

Dozens of original characters and stories will take you on an exciting journey. Sometimes epic, sometimes silly, and sometimes emotional, Sea of Stars fulfills the RPG duty of exploring the classic themes of adventure and friendship, while also being filled with the unexpected twists and events you would expect from a Sabotage production.

O lume pe care o poți atinge

Există multe modalități de a te cufunda în lumea Sea of Stars dacă simți nevoia să schimbi ritmul aventurilor tale. Navighează, gătește, pescuiește, oprește-te la o tavernă pentru a asculta o melodie sau joacă infamul joc de societate cunoscut sub numele de "Wheels"...... Fiecare sistem este conceput pentru a oferi o experiență care respectă clasicul retro, reimaginând în același timp anumite aspecte pentru a oferi o experiență fluidă și modernizată.

Specificații

Genul
Joc de rol
Data de lansare
2023
Data de lansare
29/08/2023
Clasificare de vârstă (PEGI)
7
Ediție
Standard
Lansare nouă
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.