Sea Of Stars Xbox Series X Game
XBOX Series X Games

Sea Of Stars Xbox Series X GameΚωδικός: 49563958

Υποσχόμενο το άγγιγμα της Sabotage σε κάθε σύστημα, το Sea of Stars στοχεύει να εκσυγχρονίσει το κλασικό RPG όσον αφορά τη μάχη, την αφήγηση, την εξερεύνηση και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Υποσχόμενο το άγγιγμα της Sabotage σε κάθε σύστημα, το Sea of Stars στοχεύει να εκσυγχρονίσει το κλασικό RPG όσον αφορά τη μάχη, την αφήγηση, την εξερεύνηση και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα πλούσιο κομμάτι νοσταλγίας και παλιάς καλής, απλής διασκέδασης.

Δες όλη την περιγραφή
35,90
Express παράδοσηΑύριο, 20 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 2 ώρες και 30 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 35,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Sea Of Stars Xbox Series X Game

    Προϊόντα καταστήματος
    35,90 €

  2. Sea Of Stars Xbox Series X Game

    Προϊόντα καταστήματος
    36,17 €

Περιγραφή

Υποσχόμενο το άγγιγμα της Sabotage σε κάθε σύστημα, το Sea of Stars στοχεύει να εκσυγχρονίσει το κλασικό RPG όσον αφορά τη μάχη, την αφήγηση, την εξερεύνηση και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα πλούσιο κομμάτι νοσταλγίας και παλιάς καλής, απλής διασκέδασης.

Συναρπαστική μάχη βασισμένη στη σειρά

Το πάτημα του κουμπιού δράσης σε συγχρονισμό με τα κινούμενα σχέδια αυξάνει την παραγωγή ζημιάς, ενώ μειώνει την εισερχόμενη ζημιά. Μαζί με τα χρονομετρημένα χτυπήματα, η μάχη διαθέτει επιθέσεις combo πολλαπλών χαρακτήρων, boosting και ένα στρατηγικό σύστημα "κλειδαριών" που προσφέρει επιλογές για να παίξετε με διαφορετικούς τύπους ζημιάς προκειμένου να παρεμποδίζετε τους εχθρούς ενώ διοχετεύουν ισχυρές επιθέσεις ή ξόρκια, όλα αυτά σε μια καθηλωτική προσέγγιση του είδους: δεν υπάρχουν τυχαίες συναντήσεις, δεν υπάρχουν μεταβάσεις σε ξεχωριστά πεδία μάχης και δεν υπάρχει άλεσμα.

Ανεξάρτητη διάσχιση

Κολυμπήστε, σκαρφαλώστε, πηδήξτε ή σηκωθείτε από περβάζια, καθώς διασχίζετε απρόσκοπτα τον κόσμο με ένα σύστημα πλοήγησης που βασίζεται στην εμπειρία του platformer και ξεφεύγει από την κλασσική κίνηση με τα πλακάκια του δικτύου.

Πλήρως δυναμικός φωτισμός

Ο ειδικά σχεδιασμένος αγωγός render επιτρέπει τη δημιουργία ενός μαγευτικού κόσμου που ζωντανεύει, ξεπερνώντας τα όρια των παιχνιδιών 2D pixel-art.

Μια πλούσια ιστορία

Δεκάδες πρωτότυποι χαρακτήρες και ιστορίες θα σας παρασύρουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Άλλοτε επικό, άλλοτε ανόητο και άλλοτε συναισθηματικό, το Sea of Stars κάνει το καθήκον του RPG να εξερευνήσει τα κλασικά θέματα της περιπέτειας και της φιλίας, ενώ είναι επίσης γεμάτο από τις απροσδόκητες ανατροπές και γεγονότα που θα περιμένατε από μια παραγωγή της Sabotage.

Ένας κόσμος που μπορείς να αγγίξεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρεθείτε στον κόσμο του Sea of Stars, αν αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε ρυθμό στις περιπέτειές σας. Πλέετε, μαγειρεύετε, ψαρεύετε, περνάτε από μια ταβέρνα για να ακούσετε ένα τραγούδι ή να παίξετε το περιβόητο επιτραπέζιο παιχνίδι γνωστό ως "Wheels"...... Κάθε σύστημα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εμπειρία που σέβεται τα κλασικά ρετρό, ενώ παράλληλα επανεξετάζει σε ορισμένους τομείς για να προσφέρει μια ομαλή και εκσυγχρονισμένη εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Role Playing
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
29/08/2023
Όριο Ηλικίας (PEGI)
7
Edition
Standard
Νέα Κυκλοφορία
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.