Декоративни вази

Plastona Декоративна ваза Ратан Бял 20x38.5см 1брКод: 49230419

Dekorativno vazo za masa, на фирмата Plastona, То е изработено от ратан, материал, произведен от растение, принадлежащо към палмовите. Обработката му дава влакна с по-голяма дебелина от тръстиката, което го прави особено устойчив, предлагайки по-хармонична естетика, вписваща се в природата. За почистването му се изискват меки почистващи препарати поради...
Вижте пълното описание

Размери:

  • Дължина: 20см
  • Височина: 38.5см
23,00
Доставкавт, 01 окт. - пон, 07 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 23,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 23,00 €

  2. 23,00 €

Описание

Dekorativno vazo za masa, на фирмата Plastona, То е изработено от ратан, материал, произведен от растение, принадлежащо към палмовите. Обработката му дава влакна с по-голяма дебелина от тръстиката, което го прави особено устойчив, предлагайки по-хармонична естетика, вписваща се в природата. За почистването му се изискват меки почистващи препарати поради влакната. Дори и най-малката промяна в декорацията на дома може да бъде голяма стъпка за обновяване както на пространството, така и на нашето настроение. Вазите са едно такова допълнение. Можем да ги напълним с цветя, изкуствени или естествени, или дори да ги оставим празни, тъй като функционират като декоративни предмети с висока естетическа стойност.

Размери:

  • Дължина: 20см
  • Височина: 38.5см

Спецификации

Номер на продукта
00.06.61164

Спецификации

Материал
Ратан
Цвят
Бял
С Капак
Не
Стил
Съвременен
Бройки
1 бр

Размери

Височина
38,5 см
Дължина
20 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.