Xtorm Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-A και 3 Θύρες USB-C 140W Power Delivery / Quick Charge 3.0 Λευκός (XEC140 GaN2 Ultra)
Φορτιστές Κινητών

Xtorm Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-A και 3 Θύρες USB-C 140W Power Delivery / Quick Charge 3.0 Λευκός (XEC140 GaN2 Ultra)Κωδικός: 49148390

Ο φορτιστής τοίχου 140W GaN² Ultra έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο συμπαγής και ισχυρός από ποτέ. Με τη συμπαγή σχεδίασή του και τη λειτουργία με τέσσερις θύρες, είναι τέλειος για τα ταξίδια, το...

Δες όλη την περιγραφή

Ο φορτιστής τοίχου 140W GaN² Ultra έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο συμπαγής και ισχυρός από ποτέ. Με τη συμπαγή σχεδίασή του και τη λειτουργία με τέσσερις θύρες, είναι τέλειος για τα ταξίδια, το γραφείο ή το σπίτι σας. Για τη μείωση των απορριμμάτων και τη συμβολή σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, είναι κατασκευασμένος από ανακυκλωμένο πλαστικό με πιστοποίηση GRS...

Δες όλη την περιγραφή
99,95
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 99,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-A και 3 Θύρες USB-C 140W Power Delivery / Quick Charge 3.0 Λευκός (XEC140 GaN2 Ultra)

    Προϊόντα καταστήματος
    99,95 €

  2. Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-A και 3 Θύρες USB-C 140W Power Delivery / Quick Charge 3.0 Λευκός (XEC140 GaN2 Ultra)

    Προϊόντα καταστήματος
    100,15 €

  3. Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με Θύρα USB-A και 3 Θύρες USB-C 140W Power Delivery / Quick Charge 3.0 Λευκός (XEC140 GaN2 Ultra)

    Προϊόντα καταστήματος
    99,94 €

  4. 99,00 €

Περιγραφή

Ο φορτιστής τοίχου 140W GaN² Ultra έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο συμπαγής και ισχυρός από ποτέ. Με τη συμπαγή σχεδίασή του και τη λειτουργία με τέσσερις θύρες, είναι τέλειος για τα ταξίδια, το γραφείο ή το σπίτι σας. Για τη μείωση των απορριμμάτων και τη συμβολή σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, είναι κατασκευασμένος από ανακυκλωμένο πλαστικό με πιστοποίηση GRS 85%.

GaN Ultra: Ισχύς, μέγεθος και απόδοση επόμενης γενιάς

Μην ξεγελιέστε από το μέγεθός του, αυτός ο φορτιστής τοίχου 140 W έχει μεγάλη δύναμη. Το GaN² Ultra – η επόμενη γενιά τεχνολογίας GaN – επιτρέπει στον φορτιστή να χειρίζεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα περισσότερη ισχύ σε ακόμη μικρότερο μέγεθος. Η λύση GaN² Ultra ενσωματώνει έξυπνα κυκλώματα που βελτιστοποιούν την κατανομή ισχύος, μειώνοντας τη σπατάλη ενέργειας και μεγιστοποιώντας τις ταχύτητες φόρτισης. Με αυτόν τον φορτιστή, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορη, αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική φόρτιση για όλες τις συσκευές σας.

Φόρτιση πολλαπλών θυρών

Αυτός ο φορτιστής έχει σχεδιαστεί για φόρτιση μέσω πολλαπλών θυρών. Διαθέτει δύο ισχυρές εξόδους USB-C PD, καθώς και θύρα USB-A Quick Charge 3.0 για αυξημένη ευελιξία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε 3 συσκευές ταυτόχρονα.

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Wall Adapter
Συνδεσιμότητα
USB-A, USB-C
Ισχύς Φόρτισης
140 W
GaN
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Θύρες

Θύρες Εξόδου USB-A
1
Θύρες Εξόδου USB-C
3

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
Power Delivery, Quick Charge 3.0
Υποστηριζόμενες Συσκευές
Smartphone

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.