Jokomisiada Настолна Игра Falling Chairs за 2-3 Играчи 4+ Години
Настолни игри

Jokomisiada Настолна Игра Falling Chairs за 2-3 Играчи 4+ ГодиниКод: 48816522

ПРАВИЛА НА ИГРАТА ЗА ПАДАЩИ СТОЛОВЕ

Играчите изграждат кулата, като подреждат столовете един върху друг. Важно е да не докосвате стола, който вече е в кулата, с ръка, докато поставяте нов. Изглежда...

Вижте пълното описание

ПРАВИЛА НА ИГРАТА ЗА ПАДАЩИ СТОЛОВЕ

Играчите изграждат кулата, като подреждат столовете един върху друг. Важно е да не докосвате стола, който вече е в кулата, с ръка, докато поставяте нов. Изглежда просто и може би скучно - но не е :) Победител е този, който първи постави своите столове (в своя цвят). Емоциите са гарантирани на 100%. Играта учи на търпение,...

Вижте пълното описание
4,40
Доставкапет, 04 окт. - чет, 10 окт.
Безплатно

Доклад за продукта

от 4,40 €

Описание

ПРАВИЛА НА ИГРАТА ЗА ПАДАЩИ СТОЛОВЕ

Играчите изграждат кулата, като подреждат столовете един върху друг. Важно е да не докосвате стола, който вече е в кулата, с ръка, докато поставяте нов. Изглежда просто и може би скучно - но не е :) Победител е този, който първи постави своите столове (в своя цвят). Емоциите са гарантирани на 100%. Играта учи на търпение, сръчност и внимание.

  • Брой играчи: 1-4
  • Съдържание на кутията: 24 стола
  • Размери на столовете: 5 см x 2.5 см x 2.5 см

Играта изисква сръчност и създава напрежение. Лесна е за научаване и забавна.

Един от най-ефективните начини за развитие на междуличностни умения при децата е да играят различни игри с близките си. Настолните игри, картите и другите игри разширяват интелигентността, способността за ефективно изразяване и комуникиране на намеренията си към другите. Игрите са отличен начин за забавление заедно с близките. Благодарение на такива игри, децата могат да прекарват повече време с родителите си.

Спецификации

Номер на продукта
GR0500

Wedding Supplies

Тип
Семейство
Вид
Базирано на умения

Детайли за продукта

Board Games
Не
Играчи
2-3
Възраст
4 +

Таблица със спецификации

Картични игри
Не
Език
Английски
Разширения
Не
Независими езици
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.