Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 (Intel) 14" IPS FHD (Ядро i7-1355U/32ГБ/1000ГБ SSD/W11 Pro) Thunder Black (GR Клавиатура)
Лаптопи

Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 (Intel) 14" IPS FHD (Ядро i7-1355U/32ГБ/1000ГБ SSD/W11 Pro) Thunder Black (GR Клавиатура) Код: 48799018

Основни характеристики:

  • Модел 2023
  • 14" FHD (1920x1080) IPS дисплей
  • 10 ядра до 5 Ghz/13-то поколение
  • HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
  • Тегло 1.4Kg
Вижте пълното описание
Този продукт е временно недостъпен в Skroutz Последно актуализирано: преди 6 дни

Проверете реновирани Lenovo продукти

Спестете пари, като изберете реновирано устройство

Описание

Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 е насочен основно към професионалисти и бизнесмени, които се нуждаят от надежден и функционален лаптоп за своите професионални нужди.

Серията ThinkPad от Lenovo е известна със своята надеждност и производителност, като същевременно предлага подобрени мерки за сигурност за защита на потребителските данни.

Освен това, 14-инчовият IPS FHD екран и процесорната мощ на i7 позволяват изпълнението на взискателни задачи като графична и видео обработка.

Мощна производителност, когато имате нужда от нея

Задвижван от Intel vPro® с 13-то поколение Intel® Core™ U процесори и впечатляващи графични опции, лаптопът ThinkPad L14 Gen 3 ще вдъхнови продуктивността. Освен това, с опционални батерии до 57Whr за истинска целодневна мощност, това устройство е високопроизводителен партньор за работната сила, работеща от всяко място.

Свързаност навсякъде

С лаптопа ThinkPad L14 Gen 4, комбиниран с покритие WiFi 6, ще останете свързани почти навсякъде. Освен това, можете да останете онлайн, като същевременно се грижите за здравето си - софтуерът Glance ви предупреждава за вашата стойка и ви напомня да отклоните погледа си от екрана, за да фокусирате очите си отново.

По-умна сигурност

Лаптопът ThinkPad L14 Gen 4 разполага с бутон за захранване, който се активира чрез четец на пръстови отпечатъци. Освен това, хардуерните и софтуерни елементи на ThinkShield с интегриран дискретен Trusted Platform Module (dTPM), допълнителната сигурност на Windows 11, Microsoft Secured-core PC и платформата Intel vPro® осигуряват защита от всяка страна.

Надеждност, на която можете да разчитате

Използваме стандартите MIL-STD 810H на Министерството на отбраната на САЩ, за да създадем баланс между надеждност и издръжливост за всеки ThinkPad. Тестван срещу 12 строги стандарта и повече от 200 проверки на качеството, този професионален лаптоп ще работи дори в най-тежките условия, от арктическата пустош до пустинните пясъчни бури.

Процесор

Процесорът, който включва, е Intel Core i7 1355U с тактова честота 3.7GHz. Това е мощен процесор, което го прави идеален за работни условия, при които трябва да бъдат отворени множество приложения и прозорци на браузъра едновременно. Той също така разполага с интегрирана графична схема, която може да се използва за леки игри.

Интегрирана Intel Iris Xe

За графиката на системата, Lenovo оборудва лаптопа с интегрираната графична карта Integrated Intel Iris Xe. Графиката Intel Iris Xe предлага висококачествено графично представяне в по-стилни, по-тънки и по-леки лаптопи с процесори от 12-то поколение.

Лаптопът комбинира интегрираната графична карта на Intel с Full HD дисплей с IPS панел, предоставяйки ви впечатляващо визуално изживяване, което ще ви завладее, независимо дали се наслаждавате на прости ежедневни задачи или гледате филм! Интегрираната графична карта на Intel е достатъчна да отговори на основните ви нужди и да се наслаждавате на филми с много добро качество на резолюцията и графиката за ненатоварващи игри.

Място за съхранение

Той разполага с SSD M.2 2242 PCIe® 4.0x4 NVMe диск с капацитет от 1TB. Това му позволява да има много бързи скорости на четене и запис, което може да подобри производителността на системата при различни задачи като стартиране на компютъра, зареждане на приложения и копиране на файлове.

NVMe (Non-Volatile Memory Express) е комуникационен протокол между компютър и SSD устройство.

NVMe използва предимствата на флаш технологията за съхранение на данни, като издръжливост и надеждност, като същевременно позволява на потребителите да се наслаждават на високите скорости, необходими за различни приложения, като игри и мултимедийно редактиране.

Гъвкави доставки

Помислете за гъвкав подход към ИТ закупуването, Lenovo Device as a Service (DaaS). Създадена да освободи време и капитал, тя комбинира устройства, поддържащи услуги и софтуер в фиксирани месечни плащания. И като се грижи за управлението на жизнения цикъл, тя позволява на вашите ИТ ресурси да се фокусират върху това, което правят най-добре.

Windows 11

Windows 11 пристигнаха и правят разлика! Системата е оборудвана с мощния Windows 11, който предлага спокойно и креативно пространство, където можете да се занимавате с това, което обичате, чрез ново изживяване. От обновения стартов меню до нови начини за свързване с любимите ви хора, новини, игри и съдържание, Windows 11 ви предоставя пространство да мислите, изразявате и създавате естествено.

Популярни серии на Lenovo

Производител

Lenovo

Спецификации

Лаптопи

Производител
Intel
Настолен компютър
Ядро i7
Настолен компютър
1355U
Наличност
1,7 GHz
Лаптопи
Raptor Lake (13-то поколение)
Картов четец
Да

Екран

IPS панел
Да
OLED
Не
Електронен магазин за компютърни монитори
14 "
Резолюция
1920x1080
Възможности
Пълна HD

Работна памет

Капацитет на паметта
32 ГБ
Лаптопи
DDR4

Графична карта

Споделена памет
Да
Производител
Intel
Настолен компютър
Графики Iris Xe

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
1000 ГБ
Операционна система
Windows 11 Pro

Свързаност

Навигационни връзки
Ethernet, HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Да

Вентилатори

Тегло
1,4 кг
Тип
Бележник
Цвят
Черно
Лаптопи
Гръцки
Година на издаване
2023
Модел
Lenovo ThinkPad

Комерсиална гаранция

Гаранция на производителя
3 години по време на използване на устройството

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Последно разгледани

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории