Детски масички

Учебна Кула ЧеренКод: 48648216

Ранното взаимодействие и изследване са ключови за развитието на всяко дете. Комплектът Lemo Learning Tower лесно се прикрепя към стола Lemo, позволявайки на вашето дете да изследва и участва в

Вижте пълното описание

Ранното взаимодействие и изследване са ключови за развитието на всяко дете. Комплектът Lemo Learning Tower лесно се прикрепя към стола Lemo, позволявайки на вашето дете да изследва и участва в семейни дейности, от подготовката на вечерята до игра с братя и сестри.

Вижте пълното описание
79,95
Бърза доставкаУтре, 20 Septemberако го поръчате в следващите 10 часа и 16 минути
+71,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 79,95 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Учебна Кула Черен 523001323

    Продукти на магазина
    79,95 €

  2. Учебна Кула Черен 523001323

    Информация за магазина
    170,60 €

  3. Учебна Кула Черен 523001323

    Продукти на магазина
    79,95 €

  4. 138,41 €

  5. 82,99 €

Описание

Ранното взаимодействие и изследване са ключови за развитието на всяко дете. Комплектът Lemo Learning Tower лесно се прикрепя към стола Lemo, позволявайки на вашето дете да изследва и участва в семейни дейности, от подготовката на вечерята до игра с братя и сестри.

Тъй като се свързва с вашия съществуващ стол Lemo, няма нужда да купувате отделна кула за учене – това го прави икономично и спестяващо място решение. Той е компактен за лесно съхранение, когато не се използва. Комплектът Lemo Learning Tower е перфектен начин да помогнете на вашето дете да развие важни езикови, когнитивни и социални умения, както и да укрепи връзката между родител и дете.

  • Лесен монтаж с една ръка: Превърнете вашия стол Lemo в учебна кула с този интелигентен аксесоар. Комплектът Lemo Learning Tower се инсталира за секунди без нужда от инструменти – два клика и сте готови.
  • Изследване: Комплектът Lemo Learning Tower насърчава децата да участват в ежедневните задължения и да изследват домашната си среда. Взаимодействието с членовете на семейството на същата височина подобрява социалното взаимодействие, развивайки увереност, независимост и сръчност.
  • Оптимална стабилност: Интелигентният дизайн прехвърля тежестта към дъното на стола Lemo, осигурявайки стабилност. По-високо, защитен пръстен поддържа гърба на вашето дете. Нескользящи силиконови подложки на седалката и подложката за крака добавят допълнително сцепление, докато вашето дете стои или се катери.
  • Регулира се според възрастта на вашето дете:  С растежа на вашето дете, вашата Lemo Learning Tower расте с него. Осигурете им лесна позиция за катерене и необходимото пространство за краката, като регулирате седалката и подложката за крака на стола Lemo. Регулирането е лесно с една ръка и не изисква инструменти.
  • Възраст: От 1 година до 25 кг (приблизително 5 години)
  • Включва: Комплект Lemo Learning Tower Нескользящи силиконови подложки
  • Свързва се със стол Cybex Lemo

Спецификации

Спецификации

Вид
Учебна кула
Цвят
Черно

Допълнителни характеристики

Детски маси за рисуване
Не
Кръгло
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.