Days of Wonder Настолна Игра Ticket to Ride Legacy: Legends of the West за 2-5 Играчи 10+ Години
Настолни игри

Days of Wonder Настолна Игра Ticket to Ride Legacy: Legends of the West за 2-5 Играчи 10+ ГодиниКод: 48094238

В Ticket to Ride Legacy: Legends of the West играчите се отправят на дванадесет пътувания из Северна Америка като пионери от 19-ти век. Кампанията започва на Източното крайбрежие, като играчите се

Вижте пълното описание

В Ticket to Ride Legacy: Legends of the West играчите се отправят на дванадесет пътувания из Северна Америка като пионери от 19-ти век. Кампанията започва на Източното крайбрежие, като играчите се движат на запад от едно приключение на друго, срещайки предизвикателства по пътя.

Вижте пълното описание
119,99
Доставкапон, 07 окт. - пет, 11 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 119,99 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 119,99 €

Описание

В Ticket to Ride Legacy: Legends of the West играчите се отправят на дванадесет пътувания из Северна Америка като пионери от 19-ти век. Кампанията започва на Източното крайбрежие, като играчите се движат на запад от едно приключение на друго, срещайки предизвикателства по пътя. Точно като в Ticket to Ride, завършването на вашите билети ще остане вашата основна цел, но ще трябва да развиете и други умения, ако се надявате да преодолеете неочаквани събития и вашите разнообразни противници. 

Игра след игра, маршрут след маршрут, ще постоянно попълвате вашия съкровищница с печалби. С развитието на историята, ще отключвате гранични кутии, които разкриват нови правила, съдържание и още много изненади. В стила на Legacy, Legends of the West е уникален опит, оформен от изборите на играча. Всеки играч има своята роля, която му позволява да промени начина, по който историята се развива около тях. Заедно с развиващи се механизми, които се променят по мярка, както играта напредва, играчите ще имат ново преживяване всеки път, когато се съберат заедно.

Спецификации

Номер на продукта
DOW720036

Wedding Supplies

Тип
Компания
Вид
Стратегия

Детайли за продукта

Board Games
Не
Играчи
2-5
Възраст
10 +

Таблица със спецификации

Картични игри
Не
Разширения
Не
Независими езици
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 1
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
    • Забавно ли е?
    • Качество на изработката
    • Умерена трудност на правилата
    • Дълготрайност
    • Дълго време за завършване
    • Съотношение цена-качество