Floating Grip Wall Mount Bundle & 2x Controllers Βάση Deluxe Box για Xbox Series σε Μαύρο χρώμα
Διάφορα Αξεσουάρ Κονσολών

Floating Grip Wall Mount Bundle & 2x Controllers Βάση Deluxe Box για Xbox Series σε Μαύρο χρώμαΚωδικός: 48092961

Οι βάσεις τοίχου Floating Grip  για το XBOX Series σας διευκολύνουν να εμφανίσετε ή να κρύψετε την κονσόλα σας με ωραίο τρόπο στον τοίχο. Τοποθετήστε το ακριβώς δίπλα στην τηλεόρασή σας για

Δες όλη την περιγραφή

Οι βάσεις τοίχου Floating Grip  για το XBOX Series σας διευκολύνουν να εμφανίσετε ή να κρύψετε την κονσόλα σας με ωραίο τρόπο στον τοίχο. Τοποθετήστε το ακριβώς δίπλα στην τηλεόρασή σας για μια ωραία ρύθμιση παιχνιδιών ή κρύψτε το πίσω από την τηλεόρασή σας εάν δεν θέλετε να είναι ορατό.

Δες όλη την περιγραφή
12,98
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 12,98 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 12,98 €

  2. Wall Mount Bundle & 2x Controllers Βάση Deluxe Box για Xbox Series σε Μαύρο χρώμα

    Πληροφορίες καταστήματος
    12,28 €

  3. 15,44 €

Περιγραφή

Οι βάσεις τοίχου Floating Grip  για το XBOX Series σας διευκολύνουν να εμφανίσετε ή να κρύψετε την κονσόλα σας με ωραίο τρόπο στον τοίχο. Τοποθετήστε το ακριβώς δίπλα στην τηλεόρασή σας για μια ωραία ρύθμιση παιχνιδιών ή κρύψτε το πίσω από την τηλεόρασή σας εάν δεν θέλετε να είναι ορατό. Είτε έτσι είτε αλλιώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο και μπορείτε επιτέλους να ξεχάσετε τα πάντα για τα καλώδια που κάνουν τη ρύθμιση σας να φαίνεται ακατάστατη.

Χαρακτηριστικά

Κονσόλα
Xbox Series
Είδος
Βάση
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.