Φλιτζάνια

Φλιτζάνι Καφέ από Πορσελάνη ΜπλεΚωδικός: 47730259

Φλιτζάνι καφέ το οποίο αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Η χρήση του φλιτζανιού ενδείκνυται για ζεστούς τύπους καφέ, και στο συγκεκριμένο μπορείτε να σερβίρετε οποιαδήποτε είδος, όπως φίλτρου, ελληνικό ή ακόμα και τσάι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινότητα...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Μπλε
15,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 15,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,00 €

Περιγραφή

Φλιτζάνι καφέ το οποίο αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Η χρήση του φλιτζανιού ενδείκνυται για ζεστούς τύπους καφέ, και στο συγκεκριμένο μπορείτε να σερβίρετε οποιαδήποτε είδος, όπως φίλτρου, ελληνικό ή ακόμα και τσάι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινότητα σαν μονάδα μέτρησης συστατικών που προστίθενται στις μαγειρικές παρασκευές.
Είναι κατασκευασμένo από πορσελάνη, η οποία αποτελεί τη συνηθέστερη επιλογή καθώς έχει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον θα προσθέτει κομψότητα στο χώρο σας. Είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν.
Δεν διαθέτει πιατάκι.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
214037
Είδος
Καφέ
Υλικό
Πορσελάνης
με Πιατάκι
Όχι
Σχέδιο
-
Χρώμα
Μπλε
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.