Behringer U-Phoria Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютър
Професионални звукови карти

Behringer U-Phoria Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърКод: 4765854

Звукова карта с 2 входа / 4 изхода с предусилватели, проектирани от Midas, +48 V фантомно захранване, 24-бит/192 kHz, MIDI вход/изход, изход за слушалки и USB връзка. Съвместима с MAC OS X и Windows. Включва музикалното приложение TRACKTION 4.

Вижте пълното описание
118,00
Доставкачет, 12 сеп. - пон, 16 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 5+ броя

Доклад за продукта

от 118,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. U-Phoria UMC204HD UMC204HD Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютър

    Информация за магазина
    107,00 €

  2. U-Phoria UMC204HD UMC204HD Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютър

    Информация за магазина
    123,00 €

  3. U-Phoria UMC204HD UMC204HD Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютър

    Информация за магазина
    105,00 €

  4. U-Phoria UMC204HD UMC204HD Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютър

    Информация за магазина
    105,00 €

  5. 142,20 €

  6. U-Phoria UMC204HD UMC204HD Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютър

    Продукти на магазина
    118,00 €

  7. 147,99 €

  8. 117,93 €

  9. 118,13 €

  10. 158,50 €

Описание

U-PHORIA UMC204HD

Невероятният U-PHORIA UMC204HD запълва празнината между вашата креативност и вашите фенове. Това невероятно бързо USB 2.0 студио ще ви позволи да запишете следващия си шедьовър за минути с цялата необходима свързаност за микрофони, китари, клавиатури и дори вашите MIDI устройства.

Записвайте перфектни вокали във вашия DAW благодарение на 2-те невероятно ясни микрофонни предусилватели от световна класа, проектирани от Midas, които включват +48 волта фантомно захранване за кондензаторни микрофони, всичко това в 24-бит/192 kHz за най-доброто възможно качество на звука.

Студио в малка черна кутия

На Mac или Windows, свържете микрофони и инструменти към 2-те комбинирани XLR/TRS входа на UMC204HD за максимална студийна гъвкавост! Също така свържете и комуникирайте с MIDI устройства.

Прецизност 192 kHz

Осигурява резолюция до 192 kHz дори за най-взискателните приложения в музикалната и видео продукцията. Работете с увереност и прецизност във вашия любим софтуер за запис за професионални резултати всеки път.

Производител

Behringer

Спецификации

Номер на продукта
UMC204HD

Спецификации

MicroSD
Външен
Свързаност с компютър
USB към компютър
Фантомно захранване
Да
МИДИ
Да

Аудио портове

XLR Вход
2
Слушалки
Да
6.3мм Вход
4
6.3мм Изход
2
3.5 мм
Не
RCA
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  • Отлична стойност за парите. Много портове за своята цена, много функционален, практически можете да правите каквото искате. По отношение на шума, няма много, но очевидно не е професионално качество. Никога нямах проблеми с драйверите, нито с този, нито с другия от същата компания, който имах (202hd). И двата бяха "plug 'n play".

    Преведено от Гръцки ·
    • Аудио закъснение
    • Брой портове
    • Брой функции
    • Инсталация
    • Софтуерна поддръжка
    • Съотношение цена-качество
    • Качество на изработката
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ruxsac
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Първо, да спомена, че съм аматьор. Нямам познания в звуковото инженерство. Произвеждам реп/хип хоп бийтове и определено ми беше необходима добра звукова карта, за да свържа мониторите си, да имам качествен и ясен звук и да мога да направя добър микс. Понякога записвам вокали чрез един от двата му XLR входа. Има качествена конструкция, здрава, с много добри бутони, портове и контроли за силата на звука. Предлага няколко опции за настройка на входовете и изходите си (които, между другото, са доста). Има директен монитор с възможност за настройка на моно/стерео, нещо, което липсва в предишната модел на Behringer (който първоначално намерих да купя) и определено заслужава допълнителните пари. За моите изисквания, това е повече от достатъчно и ми предоставя допълнителни възможности за бъдещи проекти. Звукът му е много чист и ясен, няма никаква възможност да има проблем с него. Със сигурност, звуковата карта има възможност да задоволи нуждите на някой, който има много повече изисквания от моите и да отговори на тях адекватно. Що се отнася до софтуера, прочетох някои лоши отзиви, че опаковката не включва драйвери или че е трудно картата да бъде разпозната от системата като устройство. Лично аз не се сблъсках с такъв проблем изобщо. Изтеглих специфичните драйвери за Windows 7 от официалния уебсайт на Behringer, ги инсталирах, направих необходимите настройки в Windows и в рамките на няколко минути имах напълно функционална звукова карта за всякакви нужди. Това е продукт, който струва 100% от цената си. Ако възникне нещо негативно, сме тук, за да го обсъдим.

    Преведено от Гръцки ·
    • Аудио закъснение
    • Брой портове
    • Брой функции
    • Инсталация
    • Софтуерна поддръжка
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • algebra1000
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Картата е добра, имам я около две години, всичките имат проблеми. Дадох й четири звезди за драйверите, но сега картата работи добре. Ще видим дали има по-добра. Препоръчвам я, вземете я без страх.

    Преведено от Гръцки ·
    • Аудио закъснение
    • Брой портове
    • Брой функции
    • Инсталация
    • Софтуерна поддръжка
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • alexliamis
    4
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно

    Първо, нека кажа, че аз съм любител музикант (не професионалист), така че може би няма да мога да предоставя по-подробна оценка на предимствата и недостатъците на картата. Може би ще съдя картата несправедливо поради липсата на знания. Нека продължим.

    Искам да спомена защо исках тази конкретна карта и защо я избрах вместо да дам още 40 евро за еквивалентната Focusrite (която струва около 95-100 евро в Гърция). Главната причина беше, че исках MIDI изходи, защото това е главната им разлика (поне на хартията). Сега, аз не съм правилната личност, която да каже повече за Midas Preamps на Behringer, дали са измама или не.

    Въпреки това, исках звуков интерфейс, за да свържа електрическата си китара и да свиря метъл с моите плъгини и т.н. Просто неща, за да записвам няколко рифа, това е обхвата на моите познания.

    Един негативен аспект, който забелязах и считам за недостатък, е документацията. Тя не само е недостатъчна, но е толкова непълна, че не споменава никакви числа относно възможностите на картата, нейните общи ограничения, както правят всички други сериозни производители. Практически трябва да хвърляш заряда на сляпо...

    Въпреки това, тази информация може да се намери от по-опитни звукови инженери в интернет, които са го разбрали и споделили тези числа.

    Сега, да преминем към основния негативен аспект, който е причината да му дам 4 звезди вместо 5, въпреки че качеството на изработката е много добро и звукът е какъвто исках и т.н. Драйверите... Вярвам, че това е Ахилесовата пета на този продукт. Дори преди да излезе 204HD, Behringer не предоставяше собствен драйвер, а вместо това ви насочваше да изтеглите ASIO4all, който по същество е драйвер от трета страна, който може да се инсталира за всички звукови интерфейси. *Дори има съответно видео в YouTube, което показва, че Behringer дори нямаше собствен сайт тогава, за да предостави драйверите. Така че трябваше да изтегляте драйвери от трети страни. Сега те имат собствен домейн и предоставят собствените си драйвери.

    За да бъде кратко, имах проблеми (прекъсвания) с техните драйвери в различни плъгини, които опитах. Тествах ASIO4ALL и имах проблеми с някои плъгини, докато други работеха добре. Но ясно се справяше по-добре от UMC драйвера от същата компания. Безумие...

    След много опити и размисъл, реших да изтегля предишната версия на UMC драйвера (версия 5 вместо 5.12) и проблемът беше решен. Забелязах, че нивата на изхода и всичко, което излизаше от мониторите ми, бяха намалени спрямо преди, но нямах прекъсвания в звука, така че всичко беше наред. Всичко това беше направено на Windows 10, между другото. Нямам нищо друго да опитам, като Mac или по-стара версия на Windows, във всеки случай.

    В общи линии, това е моето до момента преживяване. Проблемът с драйверите е нещо, което може потенциално да отблъсне някого, а за мен проблемът беше решен по начина, по който го описах, но за друг потребител, например, не мога да гарантирам, че всичко ще бъде наред относно софтуера на картата.

    Ако някой ме попита сега дали бих я препоръчал, прочетох, че дори Focusrite понякога има сривове и проблеми с драйверите, така че какво мога да кажа на някого? Да отидат ли просто за най-популярната начална звукова карта?

    Това е.
    Актуализация: Излиза, че проблемът, който имах с "прекъсванията" или "проблемите" беше от моята система, а не от драйверите или самата картата. Трябваше да променя Power Plan/Management в Windows на High или Ultimate Performance от Balanced, което го имах. Всичко е наред.

    Преведено от Гръцки ·
    • Аудио закъснение
    • Брой портове
    • Брой функции
    • Инсталация
    • Софтуерна поддръжка
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Βασίλης Γκοτσούλιας

    Потвърдена покупка

    Аз съм любител в областта. Инсталацията беше лесна, нямах проблеми с шум и драйвери. Замених старата ми Phase 26. На тази цена не можете да намерите толкова много входове и особено MIDI входове. Освен това, тъй като правя много телефонни конференции от този конкретен компютър, използвам кондензаторния микрофон, защото всички програми за телефонни конференции "виждат" входовете на звуковата карта. Общо взето, "майчините" карти на компютрите са безполезни, така че независимо от това, вие се възползвате значително.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Labros TheAce
    3
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Аз съм професионалист в областта и разполагам с различни скъпи машини. Купих го преди 2 години, за да заменя стария Terratec, който използвах с MacBook Pro от 2009 г. предимно за DJ употреба (маршрутизиране към миксер или пряко смесване) и за моят домашен компютър (гейминг, слушане на музика, домашно студио, въпреки че имам и обикновено студио с други машини). Така че, в първите няколко дни, в които го притежавах, бях доволен, защото работеше много задоволително у дома на мониторите, с добри латентности и относително тих. Звукът не е нищо особено, но и не го разваля. Има лека мътност в средните честоти и някоя мътност в басите, но общо взето е чист. Изходът за слушалки е под средното ниво с малко динамичен обхват, но това е очаквано. Случайно се оказа, че по това време свирех музика на място и проблемът се появи там. Въпреки че го проверих преди да тръгна за мястото (RCA кабели към миксера и т.н., всички връзки) у дома и всичко изглеждаше наред, когато влезе в системата на PA, имаше огромен бучен шум. Без значение дали лаптопът беше включен или не. Нещо, което никога не се беше случвало с Terratec. Оттогава го не използвах за нищо друго освен у дома, където е толерируем за Ableton и други фази. Получавате това, за което плащате, и за някой, който просто иска да се забавлява, е добро, но не бих го препоръчал за професионално ниво.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • astenakis
    3
    {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно

    Аз не съм професионалист. Определено става за парите, но това, което получавате, е Behringer. Това е по-добре обяснено в другите отзиви.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kpanos777
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Отлична звукова карта, за това, което предлага, за своята цена. Абсолютно тиха, с много добри печалби навсякъде и много добра и здрава конструкция. Отлично предусилване на слушалките, чисто и много мощно.

    Използвам я в домашното си студио и съм напълно доволен. В Sonar X1 осигурява обща закъснение от по-малко от 6 мс, по-добро от M-Audio Delta 2496 PCI картата, която имах преди, без никакви смущения, изскачащи прозорци и т.н., дори на претоварени писти с 7 VST инструмент плъгини и над 30 VST ефект плъгини. Единственото нещо, което ме притеснява, е липсата на сериозна документация и не особено добри драйвери, въпреки че работят задоволително на Windows 7 (x64).

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Отлична звукова карта, за това, което предлага, за своята цена.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    • Аудио закъснение
    • Брой портове
    • Брой функции
    • Инсталация
    • Софтуерна поддръжка

Подобни продукти

Behringer U-Phoria Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърBehringer U-Phoria Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърBehringer Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърBehringer Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърBehringer U-Phoria UMC22 Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърBehringer U-Phoria UMC22 Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърBehringer Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърBehringer Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърFocusrite Scarlett Solo 4th Gen Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютърFocusrite Scarlett Solo 4th Gen Външна професионална звукова карта Връзка USB към компютър
от 118,00 €от 100,74 €от 69,54 €от 182,43 €от 135,00 €
ПроизводителBehringerBehringerBehringerBehringerFocusrite
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
MicroSDВъншенВъншенВъншенВъншенВъншен
Още спецификации