Mattel Μωρό Κούκλα My Garden Baby για 2+ Ετών
Μωρά Κούκλες

Mattel Μωρό Κούκλα My Garden Baby για 2+ ΕτώνΚωδικός: 47535634

Η κούκλα My Garden Baby Γλυκό Μωράκι Γατάκι (30 εκ.) προσφέρει στιγμές κλασικού παιχνιδιού με κούκλες με έναν φανταστικό τρόπο! Με χαριτωμένα αυτιά γατούλας αυτό το μωράκι-γατάκι θέλει μόνο

Δες όλη την περιγραφή

Η κούκλα My Garden Baby Γλυκό Μωράκι Γατάκι (30 εκ.) προσφέρει στιγμές κλασικού παιχνιδιού με κούκλες με έναν φανταστικό τρόπο! Με χαριτωμένα αυτιά γατούλας αυτό το μωράκι-γατάκι θέλει μόνο φροντίδα. Βάλτε της τη σαλιάρα, γεμίστε το μπιμπερό με νερό, ταΐστε την και μετά αλλάξτε την υφασμάτινη πάνα της.

Δες όλη την περιγραφή
31,38
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
Δωρεάν

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 31,38 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 31,38 €

Περιγραφή

Η κούκλα My Garden Baby Γλυκό Μωράκι Γατάκι (30 εκ.) προσφέρει στιγμές κλασικού παιχνιδιού με κούκλες με έναν φανταστικό τρόπο! Με χαριτωμένα αυτιά γατούλας αυτό το μωράκι-γατάκι θέλει μόνο φροντίδα. Βάλτε της τη σαλιάρα, γεμίστε το μπιμπερό με νερό, ταΐστε την και μετά αλλάξτε την υφασμάτινη πάνα της. Η συσκευασία μετατρέπεται σε κάθισμα φαγητού για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι. Με ύψος 30 εκ., αυτή η κούκλα είναι ιδανική για να την κρατάνε και να την αγκαλιάζουν τα μικρά χεράκια. Τα παιδιά θα φανταστούν πολλές ιστορίες φροντίδας με το μωράκι τους My Garden Baby!

Κατασκευαστής

Mattel

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HHL23

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μωρό Κούκλα
Γλώσσα
Χωρίς Ομιλία
Ηλικία
2+
Σειρά
My Garden Baby

Διάσταση

Ύψος
30 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.