Чаши

Disney Сет чаши BrownКод: 47452405

Чаша за кафе от фирмата Disney, която е необходим аксесоар за вашата кухня, за да се насладите на кафето си по всяко време на деня. Използването на чашата е подходящо за горещи видове кафе, и в тази конкретна можете да сервирате всякакъв вид, като филтър, гръцко или дори чай. Тя може също да се използва в ежедневието като мерителна единица за съставките,...
Вижте пълното описание

  • Цвят: Бял
14,89
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 15 часа и 25 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 14,89 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 15,96 €

  2. 19,72 €

  3. 16,00 €

  4. 17,19 €

  5. 27,00 €

  6. 14,98 €

  7. 14,89 €

Описание

Чаша за кафе от фирмата Disney, която е необходим аксесоар за вашата кухня, за да се насладите на кафето си по всяко време на деня. Използването на чашата е подходящо за горещи видове кафе, и в тази конкретна можете да сервирате всякакъв вид, като филтър, гръцко или дори чай. Тя може също да се използва в ежедневието като мерителна единица за съставките, които се добавят в готварските приготвяния.
Той е изработен от порцелан, който е най-често избираната опция, тъй като има висока устойчивост на високи температури. Освен това ще добави елегантност на вашето пространство. Това е материал с висока хигиена, тъй като е малко порист и не позволява на микробите да проникнат.
Накрая, разполага с чинийка, за да се избегнат възможни разливания по повърхностите, на които го поставяте, като същевременно можете да поставите лъжичката, с която разбърквате напитката си.

Спецификации

Вид
Кафяв
Материал
Порцелан
с чинийки
Да
Бикини дънки
-
Цвят
Бял
Бройки
1 бр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.