Pantofi sport

Nike Ja Fly 4 Pantofi sport Spikes AlbeCodul: 47328484

Trece linia de sosire cu Nike Ja Fly 4, un pantof de curse pe pistă conceput pentru a te ajuta să îți atingi cele mai bune performanțe personale în fiecare cursă, de la 60 la 400 de metri. Nike's cel...

Vezi descrierea completă

Trece linia de sosire cu Nike Ja Fly 4, un pantof de curse pe pistă conceput pentru a te ajuta să îți atingi cele mai bune performanțe personale în fiecare cursă, de la 60 la 400 de metri. Nike's cel mai ușor pantof de curse pe pistă are o suprafață reproiectată pentru o mai mare rigiditate și o parte superioară reînnoită pentru un flux de aer mai bun,...

Vezi descrierea completă

Numărul mărimii:

Găsește-ți mărimea
139,90
Livrarevin, 04 oct - mar, 08 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

V-ați răzgândit? Este în regulă!

Puteți returna comanda dvs. gratuit, ușor și rapid.

Află mai multe

Raport produs

de la 139,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Ja Fly 4 DR2741-100 Pantofi sport Spikes Albe

    Dimensiuni disponibile: 37.53838.539404242.5434444.54545.5

    Produse magazin
    139,90 €

Descriere

Trece linia de sosire cu Nike Ja Fly 4, un pantof de curse pe pistă conceput pentru a te ajuta să îți atingi cele mai bune performanțe personale în fiecare cursă, de la 60 la 400 de metri. Nike's cel mai ușor pantof de curse pe pistă are o suprafață reproiectată pentru o mai mare rigiditate și o parte superioară reînnoită pentru un flux de aer mai bun, astfel încât să te poți concentra pe oferirea celei mai bune performanțe.

Mai ușor și mai rapid

Partea superioară reînnoită, țesută, oferă siguranță și suport pentru picior cu o greutate semnificativ mai mică decât Ja Fly 3, dar cu un flux de aer mai bun.

Start Exploziv

Suprafața complet nouă cu modele hexagonale, proiectată cu ajutorul designului computațional, oferă rigiditate în locurile potrivite, permițându-ți să alergi dinamic de la linia de start și să îți menții viteza pe parcursul întregii curse.

Leagă-ți șireturile

Șireturile ușoare Nike Racing au un design crestat și o compoziție ușor elastică, oferind o potrivire sigură fără a se desface, în toate condițiile meteorologice.

Producător

Nike

Specificații

Cod produs
DR2741-100
Tip
Spikes
Sex
Unisex
Culoare
Alb
Caracteristici
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.