Immortal Nutrition Iso Whey Zero 2000gr Blueberry, Bcaa Rush 300gr Pineapple & Epic Creatine 500gr Unflavored Χωρίς Λακτόζη
Πρωτεΐνες

Immortal Nutrition Iso Whey Zero 2000gr Blueberry, Bcaa Rush 300gr Pineapple & Epic Creatine 500gr Unflavored Χωρίς ΛακτόζηΚωδικός: 47286016

Η Iso Whey Zero της Immortal Nutrition είναι μια 100% καθαρή μικροφιλτραρισμένη πρωτεΐνη απομονωμένου ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας με άμεση διαλυτότητα, δεν περιέχει ζάχαρη και είναι απαλλαγμένη...

Δες όλη την περιγραφή

Η Iso Whey Zero της Immortal Nutrition είναι μια 100% καθαρή μικροφιλτραρισμένη πρωτεΐνη απομονωμένου ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας με άμεση διαλυτότητα, δεν περιέχει ζάχαρη και είναι απαλλαγμένη από λακτόζη.

Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος Iso Whey Zero παρέχει μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και την υψηλότερη ταχύτητα απορρόφησης των βασικών αμινοξέων,...

Δες όλη την περιγραφή
89,90
Express παράδοσηΑύριο, 26 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 14 ώρες και 42 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 89,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής

    Iso Whey Zero 2000gr Blueberry, Bcaa Rush 300gr Pineapple & Epic Creatine 500gr Unflavored Χωρίς Λακτόζη

    Προϊόντα καταστήματος
    89,90 €

Περιγραφή

Η Iso Whey Zero της Immortal Nutrition είναι μια 100% καθαρή μικροφιλτραρισμένη πρωτεΐνη απομονωμένου ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας με άμεση διαλυτότητα, δεν περιέχει ζάχαρη και είναι απαλλαγμένη από λακτόζη.

Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος Iso Whey Zero παρέχει μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και την υψηλότερη ταχύτητα απορρόφησης των βασικών αμινοξέων, απαραίτητα για την αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση και για την ενίσχυση της μυϊκής πρωτεϊνοσύνθεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Περιέχει 27γρ. μικροφιλτραρισμένης και απομονωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά μερίδα, με μηδενικά ποσοστά λιπαρών και υδατάνθρακων. Η υψηλή της καθαρότητα την καθιστά ιδανική για την ενίσχυση της πρωτεϊνικής διατροφής κάθε αθλούμενου.

Είναι 99% ελεύθερη λακτόζης και πλούσια σε BCAAs και L-γλουταμίνη. Μια πρωτεΐνη που έχει παρασκευαστεί με τη διαδικασία μικροφιλτράρισματος εξασφαλίζοντας την υψηλότερη καθαρότητα και αφομοίωση συγκριτικά με άλλες πηγές πρωτεΐνης.

Η Iso Whey Zero είναι η ιδανική επιλογή για ποιοτική αύξηση μυϊκής μάζας και διατήρηση μυϊκού ιστού κατά τη διάρκεια δίαιτας. Είναι κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για αθλητές και δραστήριους ανθρώπους, προσφέροντας μία καθαρή πρωτεΐνη που αφομοιώνεται πλήρως από το σώμα.

Η Iso Whey Zero δεν περιέχει λίπος, είναι ελεύθερη χοληστερόλης και προσδίδει μόλις 120 θερμίδες ανά δόση με 27 γραμμάρια πρωτεΐνης. Η διαδικασία παρασκευής διασώζει τα BCAAs, είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός ολοκάθαρης πρωτεΐνης και BCAAs.

Η Βαλίνη, Λευκίνη και Ισολευκίνη είναι αμινοξέα απαραίτητα για κάθε αθλούμενο, καθώς τα αποθέματά τους μειώνονται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Είναι η γρηγορότερη και καλύτερα αφομοιώσιμη πρωτεΐνη, ιδανική επιλογή για αύξηση της μυϊκής μάζας και ενίσχυση της καθημερινής διατροφής.

Γιατί να επιλέξω την Iso Whey Zero;

  • Περιέχει 27 γραμμάρια από την πιο καθαρή και υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη.
  • Είναι ιδανική για την υποστήριξη της άλιπης μυϊκής μάζας και της συνολικής αθλητικής απόδοσης.
  • Δεν περιέχει λακτόζη, ιδανική για όσους έχουν προβλήματα δυσανεξίας.
  • Δεν έχει καθόλου λίπος και ζάχαρη, περιέχει υψηλές ποσότητες BCAAs και Γλουταμίνης.
  • Καλύπτει ανάγκες απλών αθλούμενων και προχωρημένων αθλητών.
  • Είναι ένα ελαφρύ, εύπεπτο και θρεπτικό πρωτεϊνικό ρόφημα.

Δοσολογία: Ανακατέψτε 1 Scoop 32γρ με 250 ml νερό ή άπαχο γάλα. Πάρτε 1 - 2 μερίδες την ημέρα, τις ημέρες προπόνησης, μια το πρωί και μια μετά την προπόνηση.

Κατασκευαστής

Immortal Nutrition

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Βασικό Συστατικό
Whey
Γεύση
Blueberry
Φόρμουλα
Γράμμωσης
Concentrate
Όχι
Hydrolysed
Όχι
Isolate
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Χωρίς Γλουτένη
-
Χωρίς Λακτόζη
Ναι
Έτοιμο Σκεύασμα
-
Βιολογική
Όχι
Vegan
-
Custom Bundle
Ναι

Ποσότητα

Βάρος
2800 gr
Όγκος
250 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.