Спортни обувки

Nike Juniper Trail 2 GTX Мъжки Спортни обувки Трейл Рънинг Черно Водонепроницаеми с Мембрана Gore-TexКод: 47270471

Juniper Trail 2 разполага с водоустойчив материал GORE-TEX на горната част за стабилно сцепление и мека, омекотена междинна подметка. Той осигурява сухо усещане в пръстите на краката при дъждовни...

Вижте пълното описание

Juniper Trail 2 разполага с водоустойчив материал GORE-TEX на горната част за стабилно сцепление и мека, омекотена междинна подметка. Той осигурява сухо усещане в пръстите на краката при дъждовни условия на неравен път.

Вижте пълното описание

Номер на размер:

Намерете своя размер
113,00
Бърза доставкаУтре, 01 Octoberако го поръчате в следващия 1 час и 42 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Променихте ли мнението си? Това е всичко наред!

Можете да върнете поръчката си безплатно, лесно и бързо.

Научете повече

Доклад за продукта

от 113,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор

    Juniper Trail 2 GTX FB2067-001 Мъжки Спортни обувки Трейл Рънинг Черно Водонепроницаеми с Мембрана Gore-Tex

    Налични размери: 47

    Информация за магазина
    79,99 €

  2. Juniper Trail 2 GTX FB2067-001 Мъжки Спортни обувки Трейл Рънинг Черно Водонепроницаеми с Мембрана Gore-Tex

    Налични размери: 43454747.5
    Продукти на магазина
    113,00 €

  3. Juniper Trail 2 GTX FB2067-001 Мъжки Спортни обувки Трейл Рънинг Черно Водонепроницаеми с Мембрана Gore-Tex

    Налични размери: 414242.543444547

    Информация за магазина
    114,90 €

  4. Juniper Trail 2 GTX FB2067-001 Мъжки Спортни обувки Трейл Рънинг Черно Водонепроницаеми с Мембрана Gore-Tex

    Налични размери: 42

    Информация за магазина
    113,00 €

Описание

Juniper Trail 2 разполага с водоустойчив материал GORE-TEX на горната част за стабилно сцепление и мека, омекотена междинна подметка. Той осигурява сухо усещане в пръстите на краката при дъждовни условия на неравен път.

Сухо усещане

Слоят GORE-TEX осигурява защита от вода, гарантирайки сухо усещане за краката. Меланжовата пяна на яката предпазва глезена от студа, като същевременно предотвратява навлизането на камъчета и вода в обувката.

Стабилно усещане

Конците се комбинират с връзките за стабилно усещане, особено в средната част на стъпалото. Освен това, вътрешната подплата обгръща средната част на стъпалото за перфектно прилягане.

Гладко бягане

Моделът на сцепление с параметричен дизайн се комбинира с гумените издатини за стабилен захват при движение по нагорнище или надолнище. Той предлага по-добро сцепление при бягане по пътеки и по-гладки преходи по пътя.

Подробности:

  • Тегло: 323 грама (мъжки размер 44)
  • Разлика пета-пръсти: 10 мм

Производител

Nike

Спецификации

Номер на продукта
FB2067-001
Тип
Пътека
Мъжки
Мъжки
Цвят
Черно
Термос
Мембрана Gore-Tex

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  • Kostas1980
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Бял

    Лек, удобен и с хубаво качество материали, които го правят водоустойчив и лесен за пране!! Купих го в бяло, защото красивата линия се вижда по-добре в сравнение с тъмните цветове.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • jerry007
    5
    {positives} от 22 члена намериха това ревю за полезно

    Бях в търсене на водоустойчива обувка за предстоящо пътуване. Търсех удобна обувка за разходки/планински преходи, водоустойчива, лека и достатъчно незабележима, за да я нося и за вечерно излизане в града. Завърших с тази и след месец ежедневна употреба по време на пътуването, е време да споделя впечатленията си с вас.

    Първо и най-важно, за някого, който търси обувка с Goretex, водоустойчивостта е отлична. Тествах я в силни дъждове, при планински преходи (кал, локви, мокра растителност и др.) и никога не ми се намокри чорапа! На едно място дори опитах да потопя цялата си крака до дъното на връзките във всяка локва, която намерих, и все още не пропусна вода! Така че, давам й най-висока оценка за водоустойчивост. Освен това, е много полезно, че ако се замърси, можете да измийте обувката в локва.

    Следващото е удобството. Обувката е лека, има хубава подплата в петата, подметката е с подложка и мека, а предната част е широка и удобна. Носих ги всеки ден около 30 000 стъпки/ден по време на пътуването и никога не усетих умора в краката си или нуждата да ги събувам. Като планинска обувка, подметката има добро сцепление в природата (пръст, камъни, мокри повърхности и др.) и прилично сцепление в града. Носих Saucony планински обувки с твърда подметка и дори карах на лед по тротоара, но с тези обувки имаше много малко случаи в града, когато усетих, че се хлъзгам.

    Относно климата, в което може да се носи, обувката не е предназначена за екстремно студено време. Това е спортна обувка, изработена от тънък плат с водоустойчива мембрана Gore tex отвътре, не е планинска ботушка. По време на пътуването я носих при температури от 0-5 градуса по Целзий, в комбинация с висококачествени плътни вълнени чорапи, и ме държеше топло и сухо за 3-4 часа планинско ходене. Въпреки това, за да постигнете това, определено трябва да я вземете с половин размер по-голяма, затова имайте това предвид при покупката.

    След месец ежедневна употреба, се върна без никакви повреди и с непокътната мембрана. Само времето ще покаже колко здрава е конструкцията, но смятам, че със злоупотребата, през която премина през тези тридесет дни, обувката вече е доказала своята стойност.

    Бих ли я купил отново? Без да се замислям, предлага отлично съотношение цена-качество!

    Преведено от Гръцки ·
    • Комфорт
    • Тегло
    • Отговарят ли на очаквания размер?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Не удрят крака
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Син

    • Комфорт
    • Тегло
    • Отговарят ли на очаквания размер?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Не удрят крака