Nxt Nutrition Beef Protein Isolate Χωρίς Γλουτένη & Λακτόζη με Γεύση Black Grape 540gr
Πρωτεΐνες

Nxt Nutrition Beef Protein Isolate Χωρίς Γλουτένη & Λακτόζη με Γεύση Black Grape 540grΚωδικός: 46792384

Η πρώτης Clear Beef Protein Isolate στον κόσμο είναι γεγονός! Μπορείτε να απολαύσετε πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας απομονωμένου βόειου κρέατος χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς...

Δες όλη την περιγραφή

Η πρώτης Clear Beef Protein Isolate στον κόσμο είναι γεγονός! Μπορείτε να απολαύσετε πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας απομονωμένου βόειου κρέατος χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς υδατάνθρακες και σακχαρά, χωρίς λιπαρά και χωρίς γαλακτοκομικά.

Η NXT Nutrition κατασκεύασε αυτό το προϊόν που αποτελείται από 90% απομονωμένη πρωτεΐνη άπαχου...

Δες όλη την περιγραφή
25,00
Express παράδοσηΑύριο, 25 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 2 ώρες και 27 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 6 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 25,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Beef Protein Isolate Χωρίς Γλουτένη & Λακτόζη με Γεύση Black Grape 540gr

    Προϊόντα καταστήματος
    25,00 €

Περιγραφή

Η πρώτης Clear Beef Protein Isolate στον κόσμο είναι γεγονός! Μπορείτε να απολαύσετε πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας απομονωμένου βόειου κρέατος χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς υδατάνθρακες και σακχαρά, χωρίς λιπαρά και χωρίς γαλακτοκομικά.

Η NXT Nutrition κατασκεύασε αυτό το προϊόν που αποτελείται από 90% απομονωμένη πρωτεΐνη άπαχου βόειου κρέατος υψηλής ποιότητας χωρίς να δημιουργεί φούσκωμα.

Η Beef Protein Isolate της NXT Nutrition ξεχωρίζει για την πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε άπαχη και ποιοτική πρωτεΐνη 90% καθώς και για τη γεύση της.

Η πρωτεΐνη είναι βασικό θρεπτικό συστατικό που χτίζει μυϊκή μάζα, τροφοδοτεί την ανάρρωση και διατηρεί τη βέλτιστη υγεία. Χρειάζεται μια λύση που καλύπτει όλα τα διατροφικά κενά, ειδικά για όσους είναι δυσανεκτικοί στη λακτόζη ή αλλεργικοί στα γαλακτοκομικά.

Η Beef Protein Isolate περιέχει 90 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια προϊόντος, πλούσια σε αμινοξέα, με 27 γρ. άπαχης πρωτεΐνης ανά δόση 30 γρ.

Η πρωτεΐνη διαθέτει λευκίνη, γλουταμίνη και άλλα κρίσιμα αμινοξέα απαραίτητα για τη δημιουργία και επισκευή μυϊκού ιστού και είναι χωρίς υδατάνθρακες και λίπος.

Φημίζεται για την ποιότητά της και την καινοτομία της, διαθέτοντας 8 υπέροχες γεύσεις. Δοσολογία: Αναμείξτε μια δόση (1 scoop των 30 γρ.) σε 250 - 300ml κρύου νερού και καταναλώστε μία έως τρεις φορές ημερησίως ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες.

Για καλύτερη απόδοση τις ημέρες προπόνησης, συνίσταται να λάβετε μία δόση αμέσως μετά την άσκηση.

Κατασκευαστής

Nxt Nutrition (Πρωτεΐνες)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Βασικό Συστατικό
Beef
Γεύση
Black Grape
Φόρμουλα
Γράμμωσης
Concentrate
Όχι
Hydrolysed
Όχι
Isolate
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Χωρίς Γλουτένη
Ναι
Χωρίς Λακτόζη
Ναι
Έτοιμο Σκεύασμα
-
Βιολογική
-
Vegan
-
Custom Bundle
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
540 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.