Impermeabil Tarpaulin 190gr/m² 12x12m Heavy Duty White
Pânze de acoperire

Impermeabil Tarpaulin 190gr/m² 12x12m Heavy Duty WhiteCodul: 46768299

Material impermeabil cu o lățime de 12 metri și o lungime de 12 metri în culoarea alb. Este fabricat dintr-o combinație de materiale pe bază de nailon, PVC și polietilenă. Greutatea materialului este de 190 gr/m², ceea ce îl face un material greu, oferind rezistență la impact, zgârieturi și în general la condițiile meteorologice. Datorită greutății sale,...
Vezi descrierea completă

  • Greutate: 190gr/m²
  • Tip: Heavy Duty
Acest produs nu este disponibil momentan la Skroutz Ultima actualizare: acum 6 zile

Descriere

Material impermeabil cu o lățime de 12 metri și o lungime de 12 metri în culoarea alb. Este fabricat dintr-o combinație de materiale pe bază de nailon, PVC și polietilenă. Greutatea materialului este de 190 gr/m², ceea ce îl face un material greu, oferind rezistență la impact, zgârieturi și în general la condițiile meteorologice. Datorită greutății sale, prețul său este semnificativ diferit față de un material ușor.
Materialul este versatil, având diverse utilizări atât în spațiile exterioare, cât și în cele interioare. Poate fi folosit pentru a acoperi mobilier de grădină, adăposturi pentru lemne de foc, remorci, mașini, bărci, construcții și alte materiale, precum și ca o acoperire pentru remorci și camioane deschise sau ca o acoperire pentru sol în camping, oferind protecție împotriva elementelor naturii. Dispune de inele de susținere pe margine, pentru o fixare mai bună și mai stabilă.

  • Greutate: 190gr/m²
  • Tip: Heavy Duty

Specificații

Specificații

Greutate
190 gr/m²
Pânze impermeabile
Da
Culoare
Alb
Tip
Heavy Duty

Dimensiuni

Lățime
12 m
Lungime
12 m

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Vizualizări recente