Лензерини

Melinen Сет Чаршафи Екстра Двойни 235x270см. Archie Сив 4брКод: 46592107

Този комплект спално бельо от фирмата Melinen се състои от една супер двойна стая престилка, една долна престилка и 2 калъфки за възглавници. Изработена е от 100% памук, който е издръжлив и позволява на материята да диша, без да задържа влагата. Подходяща е за предотвратяване на алергии. Има плътност на плетене 144TC, което е класическата текстура на едно...
Вижте пълното описание

Размери на чаршафа с ластик:

  • Ширина: 235см
  • Дължина: 270см
Този продукт е временно недостъпен в Skroutz Последно актуализирано: преди 6 дни

Описание

Този комплект спално бельо от фирмата Melinen се състои от една супер двойна стая престилка, една долна престилка и 2 калъфки за възглавници. Изработена е от 100% памук, който е издръжлив и позволява на материята да диша, без да задържа влагата. Подходяща е за предотвратяване на алергии. Има плътност на плетене 144TC, което е класическата текстура на едно спално бельо.
За най-добрата грижа за него се препоръчва переене и гладене на ниски температури, използване на сушилня при средни температури и не се препоръчва използването на хлор или избелващи препарати. Позволено е химическо чистене.
** Винаги се консултирайте с указанията на производителя.

• Състав: 100% Памук

Размери на чаршафа с ластик:

  • Ширина: 235см
  • Дължина: 270см

Спецификации

Номер на продукта
20002602

Спецификации

Подредба
Да
Съдържание на комплект
Πανωσέντονο, Κατωσέντονο, 2 Μαξιλαροθήκες
Еластична лента
Не
Размер
Супер двойна стая
Цвят
Сив
Шаблон
На райета
Качество
Памук
Бройки
4 бр
Number of Threads
144 ТС

Размери

Ширина
235 см
Дължина
270 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Последно разгледани