IQ Скоково въже Фитнес 3м Blue с Регулируема дължина
Спортни връзки

IQ Скоково въже Фитнес 3м Blue с Регулируема дължинаКод: 46578115

Скоростна връв за фитнес на IQ, подходяща за всички възрасти. Идеална е за загрявка и необходим аксесоар за аеробни тренировки. Можете да изпълнявате голямо разнообразие от упражнения, от класическите скокове до двойното и тройното преминаване на въжето. Подходяща е за бързо повишаване на пулса и изгаряне на калории при интензивна тренировка. Тонизира...
Вижте пълното описание

Доставкавт, 01 окт. - пон, 07 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 9,52 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 92800284603 Скоково въже Фитнес 3м Blue с Регулируема дължина

    Информация за магазина
    10,70 €

  2. 9,52 €

  3. 92800284603 Скоково въже Фитнес 3м Blue с Регулируема дължина

    Информация за магазина
    11,77 €

Описание

Скоростна връв за фитнес на IQ, подходяща за всички възрасти. Идеална е за загрявка и необходим аксесоар за аеробни тренировки. Можете да изпълнявате голямо разнообразие от упражнения, от класическите скокове до двойното и тройното преминаване на въжето. Подходяща е за бързо повишаване на пулса и изгаряне на калории при интензивна тренировка. Тонизира мускулите на краката, задника, раменете и корема, като същевременно подобрява координацията ви. Малките му размери го правят лесен за пренасяне и може да се използва навсякъде. Предлага възможност за регулиране на дължината си, така че да се адаптира лесно според височината на всеки потребител.

Спецификации

Номер на продукта
92800284603

Детайли за продукта

Цвят
Син
Материал на изработка
-
с брояч
Не
с лагери
Не
Регулируема дължина
Да
с Тегло
Не

Размери

Максимална дължина
300 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.