Motospeed SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb
Tastaturi de gaming

Motospeed SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) AlbCodul: 46570295

Cauți o tastatură care să funcționeze la fel de bine pentru muncă și pentru gaming? Motospeed SK62 va fi ideală pentru tine! Se remarcă prin până la 3 opțiuni diferite de conectivitate și, în plus, te...

Vezi descrierea completă

Cauți o tastatură care să funcționeze la fel de bine pentru muncă și pentru gaming? Motospeed SK62 va fi ideală pentru tine! Se remarcă prin până la 3 opțiuni diferite de conectivitate și, în plus, te va încânta cu iluminarea sa RGB colorată. Timpul său de funcționare ajunge până la 260 de ore, așa că va fi gata de utilizare ori de câte ori ai nevoie! Este,...

Vezi descrierea completă
43,59
Livrare rapidăMâine, 01 OctombrieDacă îl comanzi în următoarele 4 ore și 31 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 40,73 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 58,90 €

  2. SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb

    Produse magazin
    43,53 €

  3. SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb

    Produse magazin
    43,59 €

  4. SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb

    Produse magazin
    43,69 €

  5. 58,07 €

  6. 42,38 €

  7. SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb

    Produse magazin
    43,60 €

  8. SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb

    Produse magazin
    43,60 €

  9. SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb

    Produse magazin
    40,73 €

  10. 40,73 €

  11. 56,80 €

  12. SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb

    Produse magazin
    49,47 €

  13. 105,66 €

Descriere

Cauți o tastatură care să funcționeze la fel de bine pentru muncă și pentru gaming? Motospeed SK62 va fi ideală pentru tine! Se remarcă prin până la 3 opțiuni diferite de conectivitate și, în plus, te va încânta cu iluminarea sa RGB colorată. Timpul său de funcționare ajunge până la 260 de ore, așa că va fi gata de utilizare ori de câte ori ai nevoie! Este, de asemenea, extrem de confortabilă de utilizat, datorită designului său ergonomic și celor 61 de taste cu switch-uri albastre.

Compatibilitate Excelentă

Tastatura Motospeed a fost creată având în vedere nevoile diverse ale utilizatorilor. Se distinge prin capacitatea sa de a comuta ușor între mai multe dispozitive. Poate stoca până la 3 dispozitive Bluetooth, între care puteți comuta rapid folosind tastele corespunzătoare. Funcționează impecabil cu computere, laptopuri, telefoane și tablete și este universală pentru multe sisteme.

Diverse opțiuni de conectivitate

Folosește tastatura așa cum îți place cel mai mult! Îți oferă până la 3 opțiuni diferite de conectivitate. Vrei să scapi de cablurile inutile? Alege conexiunile care utilizează Bluetooth 5.0 sau conexiunea 2.4G. Dacă te bazezi pe soluții tradiționale, folosește pur și simplu o conexiune prin cablu USB-C. Cu această soluție, există ceva pentru toată lumea!

Timp de Funcționare Lung

Folosiți o conexiune Bluetooth? Nu vă faceți griji pentru descărcarea rapidă a bateriei! Tastatura Motospeed este echipată cu o baterie de 1300 mAh, astfel încât poate oferi ore lungi de lucru. Cu iluminarea RGB activată, poate funcționa timp de 50 de ore, iar cu ea dezactivată, poate funcționa până la 260 de ore! Nu vă faceți griji dacă se descarcă, deoarece o puteți reîncărca ușor în doar 3 ore folosind un cablu USB-C.

Iluminare multicoloră

Tastatura Motospeed SK62 este echipată cu iluminare RGB colorată, care îi conferă un caracter unic. Ai la dispoziție până la 16,8 milioane de culori din care să alegi! De asemenea, dispune de peste 10 tipuri de efecte de iluminare dinamică ajustabile, astfel încât să poți alege pe cel perfect pentru tine. Pentru și mai multă distracție colorată, suportă și moduri personalizate.

Ușurință în utilizare

Motospeed SK62 este conceput pentru a oferi confortul visurilor tale. Designul ergonomic va garanta confort maxim în timpul orelor de lucru în fața computerului. De asemenea, dispune de taste funcționale care îți permit să comuți între dispozitivele conectate prin Bluetooth sau să schimbi setările de iluminare de fundal. În plus, SK62 este echipat cu 61 de taste care folosesc switch-uri OUTEMU albastre. Acestea se remarcă printr-un sunet caracteristic de clic de fiecare dată când o tastă este apăsată - ideal pentru tastare.

Producător

Motospeed

Specificații

Specificatii Tehnice

Set tastatură și mouse
Nu
Mockups
Inginerie
Taste iluminate
Da
Iluminare RGB
Da
Dimensiune
60%
Comutatoare
Outemu Albastru
Comportamentul comutatoarelor
Tactil și clicky
Altele
-
Limba tastaturii
Engleză SUA

Conectivitate

Fără fir
Da
Autentificare
Bluetooth, USB

Specificatii principale

Culoare
Alb

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  • Xristօs

    Achiziție verificată de la you.gr

    Această recenzie este despre comutatoare: Outemu Roșu

    Foarte bună tastatură, are nenumărate combinații pentru RGB, tastele otemu roșii sunt ușoare și are un finisaj mat al tastaturilor de peste 100 de euro, fără întârziere atâta timp cât ai adaptorul wireless de 2.4GHz și nu folosești Bluetooth. Pentru o tastatură wireless de 60% cu durabilitate în timp și aspect premium, cred că nu există ceva mai bun pe piață pentru prețul său. Bateria durează 3-4 zile cu sesiuni zilnice de 4-5 ore și se încarcă de la 0-100 în 2 ore.

    4 stele totuși pentru că are o funcție care din păcate nu poate fi schimbată, unde tastatura se stinge automat luminile după DOAR 10 secunde de inactivitate pentru economisirea bateriei. Cu adevărat foarte enervant, are sens să ai o astfel de funcție, dar ar fi trebuit să fie cel puțin 2-5 minute de inactivitate, nu doar 10 secunde, simți că nu sunt lumini dacă nu scrii continuu.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
    • Senzația tastelor
    • Lungimea cablului
    • Timp de răspuns
    • Calitatea construcției
    • Curățare
    • Raport calitate-preț
  • Această recenzie este despre comutatoare: Outemu Roșu

    • Timp de răspuns
    • Senzația tastelor
    • Lungimea cablului
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț

Produse similare

Motospeed SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) AlbMotospeed SK62 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Outemu Albastru switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) AlbRedragon K617 FIZZ Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Roșu personalizat switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) White / GreyRedragon K617 FIZZ Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Roșu personalizat switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) White / GreyRedragon K530 Draconic Pro Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Maro personalizat switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) AlbRedragon K530 Draconic Pro Fără fir Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Maro personalizat switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) AlbMotospeed GK82 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică Fără cheie cu Outemu Roșu switch-uri și Taste Iluminate (Grec) Ice BlueMotospeed GK82 Fără fir Gaming Tastatură Mecanică Fără cheie cu Outemu Roșu switch-uri și Taste Iluminate (Grec) Ice BlueMotospeed CK61 Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Kailh Box Alb switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) AlbMotospeed CK61 Gaming Tastatură Mecanică 60% cu Kailh Box Alb switch-uri și iluminare RGB (Engleză US) Alb
de la 40,73 €de la 34,79 €de la 57,20 €de la 50,85 €de la 36,75 €
ProducătorMotospeedRedragonRedragonMotospeedMotospeed
Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz
Dimensiune60%60%60%Fără cheie60%
Mai multe specificații