Fearless Goalkeepers Wolf Mănuși portar Adults Black
Mănuși de portar

Fearless Goalkeepers Wolf Mănuși portar Adults BlackCodul: 46557757

Cu oase detașabile pentru o protecție mai mare a degetelor și realizate pentru o durabilitate ridicată chiar și pe cele mai solicitante terenuri, Wolf I sunt o pereche ideală pentru cei care încep în...

Vezi descrierea completă

Cu oase detașabile pentru o protecție mai mare a degetelor și realizate pentru o durabilitate ridicată chiar și pe cele mai solicitante terenuri, Wolf I sunt o pereche ideală pentru cei care încep în poziția de portar. Cei 3 milimetri de latex de pe palmă oferă siguranță și stabilitate în prindere, în timp ce croiala Flat Palm de pe degete permite o...

Vezi descrierea completă

-15%pentru 2+ articole sau produse

48,00
Livrare rapidămarți, 01 Octombriedacă o comanzi până la 3:00 luni
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Adăugați cel puțin 2 din același sau diferite produse din ofertă și obțineți -15% la fiecare produs!

Produsele ofertei

Raport produs

de la 48,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 48,00 €

Descriere

Cu oase detașabile pentru o protecție mai mare a degetelor și realizate pentru o durabilitate ridicată chiar și pe cele mai solicitante terenuri, Wolf I sunt o pereche ideală pentru cei care încep în poziția de portar. Cei 3 milimetri de latex de pe palmă oferă siguranță și stabilitate în prindere, în timp ce croiala Flat Palm de pe degete permite o potrivire mai bună pentru noii portari.

Specificații

Cod produs
10233-36
Culoare
Negru
Sex
Adulți

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 2
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 1
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review

Recenzii de către membrii noștri

  • Natalia_H2887
    5
    1 din 1 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Mănuși excelente! După ce am încercat mai multe mărci de-a lungul anilor, am fost surprinși de calitatea construcției acestei perechi în mod special. Le-am cumpărat pentru fiul meu, iar ele sunt folosite zilnic în antrenament fără a arăta încă semne de uzură.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
  • haristheo
    2
    0 din 2 membri au considerat această recenzie utilă
    Această recenzie este despre culoare: Alb

    La 60 de euro pe pereche, am cumpărat 2 perechi pentru nevoile a 2 portari într-un campionat local de fotbal. Le-am evalua astfel:
    - Performanța pe teren uscat: 6/10
    - Performanța pe teren ud: 4/10
    - Durabilitate și uzură: 5/10
    Inițial, este o pereche impresionantă de mănuși, cu un corp mare și o suprafață mare de contact cu spuma, până la încheietura mâinii. Performanța lor pe un teren uscat, cu o minge uscată, este acceptabilă pentru prețul lor. Performanța lor pe un teren ud este ca și cum ai juca cu mâinile goale, am fost surprins negativ. Nivelurile de durabilitate sunt foarte slabe. După primele 7-8 sesiuni de antrenament și 3 meciuri oficiale, spuma s-a uzat atât de mult încât în mănuși mai scumpe, acest lucru s-ar întâmpla după 3-4 luni. Pentru a trece printr-un sezon, ai nevoie de 2-3 perechi.
    Perechea mea anterioară, Nike Vapor Grip3, care costă doar +20 de euro în plus, mi-a ținut întregul sezon anterior cu antrenamente și meciuri, iar anul acesta, chiar dacă s-au uzat puțin, le folosesc în continuare la antrenament cu rezultate satisfăcătoare.
    Din păcate, nu voi mai alege această marcă în viitorul apropiat.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
  • giannismpanths21
    5
    6 din 6 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Această recenzie este despre o variantă a produsului

    Băieți, mănușile sunt pur și simplu uimitoare. Le folosesc de 4 luni și nu au suferit aproape nimic. Aderența este incredibilă de asemenea. De asemenea, ar trebui să știți că am văzut comentarii spunând că se rup ușor. Trebuie doar să aveți grijă de ele și să știți cum să nu deteriorați ușor aderența. Acestea în mod special sunt incredibile. Tocmai am comandat o altă pereche

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?