Lenovo LOQ 15APH8 15.6" IPS FHD 144Hz (Ryzen 5-7640HS/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4050/Fără OS) Furtună gri
Laptopuri

Lenovo LOQ 15APH8 15.6" IPS FHD 144Hz (Ryzen 5-7640HS/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4050/Fără OS) Furtună griCodul: 46542518

Caracteristici cheie:

  • Model 2023
  • Ecran 15.6" 1920x1080 144Hz
  • 6 nuclee 4.3 până la 5Ghz/Zen4
  • Ethernet/HDMI/USB 2.0/USB 3.2/USB-C
  • Greutate 2.4kg
Vezi descrierea completă
Acest produs nu este disponibil momentan la Skroutz Ultima actualizare: acum 20 zile

Verifică produsele recondiționate Lenovo.

Economisește bani alegând un dispozitiv recondiționat

Descriere

Lenovo LOQ 15APH8 este în principal destinat utilizatorilor interesați de un laptop pentru utilizare zilnică, divertisment, gaming și sarcini de înaltă performanță. Ecranul cu rezoluție înaltă combinat, procesorul puternic Ryzen 5-7640HS, placa grafică GeForce RTX 4050 și spațiul mare de stocare pe SSD îl fac potrivit pentru aplicații și jocuri solicitante.

Deoarece nu are un sistem de operare preinstalat (Fără SO), utilizatorii vor trebui să instaleze un sistem de operare la alegere înainte de a începe să-l utilizeze.

În ansamblu, acest model este destinat persoanelor care caută un laptop cu performanțe bune pentru diferite tipuri de muncă și divertisment, dar sunt pregătite să instaleze propriul sistem de operare.

Viteza întâlnește durabilitatea cu procesoarele AMD Ryzen™

Viteza întâlnește durabilitatea atunci când joci cu un laptop de gaming alimentat de procesoare AMD Ryzen™. Obține performanța pură de care ai nevoie pentru a câștiga, fără a compromite durata de viață a bateriei.

Plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™ cu putere maximă. O viteză uluitoare.

Plăcile grafice pentru laptopurile NVIDIA® GeForce RTX™ Seria 40 alimentează cele mai rapide laptopuri din lume pentru gameri și creatori. 

Construite cu arhitectura NVIDIA Ada Lovelace extrem de eficientă, acestea aduc un salt cuantic în performanță cu DLSS 3 cu AI și permit crearea de lumi virtuale realiste cu urmărire completă a razelor. În plus, suita de tehnologii NVIDIA optimizează performanța sistemului, consumul de energie, durata de viață a bateriei și sunetul pentru performanță maximă.

Inteligenta de joc bazata pe inteligenta artificiala

Îmbunătățiți-vă performanța cu revoluționarul Lenovo AI Engine+ combinat cu inovatorul cip Lenovo LA1 AI, optimizând sistemul dvs. cu senzori inteligenți și fin ajustați pentru jocuri super puternice. 

Apoi, accelerați și mai mult jocurile cu exclusivul MUX Switch cu NVIDIA® Advanced Optimus, care reduce automat latența, optimizează durata de viață a bateriei și crește FPS-ul. Tehnologia Smart Engine analizează constant datele și măsurătorile, permițându-vă să depășiți obstacolele. Îmbunătățiți-vă jocul cu Lenovo AI Engine+ și dominați competiția.

Jocuri uimitoare cu sunet discret

Dorești performanțe uimitoare, dar trebuie să rămâi discret? Designul termic avansat al Lenovo LOQ asigură faptul că mașina ta de jocuri rulează în tăcere, cu până la patru tuburi de căldură, două ventilatoare de mare viteză de 85mm 12V și intrări și ieșiri de aer mari.

Ventilația generoasă asigură un flux continuu de aer proaspăt prin tastatură și prin orificiile de ventilație de pe spate și lateralele laptopului. Cu un TDP de până la 135W, poți juca cu încredere, știind că laptopul tău nu se va supraîncălzi sau face zgomot, permițându-ți să-l învingi în tăcere.

Gata pentru orice

Cu un șasiu elegant și simplu, laptopul Lenovo LOQ 15APH8 se concentrează pe practicitate, simplitate și ușurință în utilizare. Cu o gamă largă de porturi, o tastatură retroiluminată inspirată de jocuri pentru acces ușor și o cameră integrată cu obturator E-privacy, are tot ce ai nevoie pentru a te conecta și a crea conținut de înaltă calitate. Șasiul Storm Grey prezintă logo-ul Lenovo LOQ pe capac. Construit conform strictelor standarde militare MIL-STD-810H ale SUA, acest laptop este durabil și pregătit pentru orice.

Un ecran victorios

Accelerati la viteze profesionale cu un ecran clar de 15,6" cu rate de reîmprospătare de 144Hz extrem de rapide, care vă vor menține înaintea concurenței în cele mai intense bătălii. Vedeți ecranul în orice mediu cu o luminozitate ridicată de 350 de nits, economisind în același timp durata de viață a bateriei atunci când sunteți în mișcare, datorită tehnologiei de reducere a curentului continuu (DC dimming).

Cucereste-ti miscarea cu precizie ergonomica

Tastați ca un profesionist, dar cel mai important lucru este să cuceriți controlul jocului preferat cu precizia iconică a tastaturii Lenovo LOQ. Proiectate pentru superioritate ergonomică, tastele au o cursă a tastei de 1,5 mm și 100% anti-ghosting pentru activare extrem de rapidă și control fără egal.

Opțiuni extinse

Asigurați-vă viitorul computerului dvs. cu extensibilitatea fără precedent a laptopului Lenovo LOQ 15APH8. Comutați între jocuri, streaming și creare fără niciun lag sau întreruperi, datorită memoriei extensibile de până la 16 GB DDR5 dual-channel 5200Mhz.

Spuneți adio ecranelor cu încărcare lentă cu stocarea SSD de 512 GB ultrarapidă, care permite acces instant la aplicații și jocuri. Există chiar și spațiu pentru un hard disk suplimentar. Conveniența adăugată a unui slot M.2 deschis înseamnă că nu va trebui să vă sacrificați jocurile pentru spațiu de stocare din nou.

Încărcare la viteze record

Transformați performanța bateriei dvs. cu Super Rapid Charge care depășește standardele și încărcarea opțională USB-C de până la 140W. Activați bateria de 60Whr în timp record - încărcați până la 30% în 10 minute, până la 70% în 30 de minute și ajungeți la încărcare completă în doar 80 de minute.

Nahimic® Audio de SteelSeries pentru jucători, sunet 3D captivant

Nahimic de SteelSeries îmbunătățește semnificativ experiența ta de gaming, oferind un sunet 3D imersiv fără precedent, conceput special pentru gameri.

Experimentează o comunicare clară și precisă cu colegii tăi de echipă, permițându-ți să amesteci și să partajezi fluxuri audio ca un streamer profesionist. Nahimic nu doar te lasă să joci jocurile tale - te lasă să le trăiești.

Realizarea Lenovo Vantage

Lenovo Vantage vă ajută să optimizați setările pentru a vă îmbunătăți experiența de gaming. Puteți personaliza, ajusta și maximiza capacitățile laptopului dvs. prin intermediul suitei integrate de instrumente.

Producător

Lenovo

Specificații

Procesor (CPU)

Producător procesor
AMD
Tip procesor
Ryzen 5
Model procesor
7640HS
Frecvență
4,3 GHz
Arhitectură
Zen 4

Ecran

Panou IPS
Da
OLED
Nu
Diagonală display
15,6 "
Rezoluție
1920x1080
Format display
Full HD
Rată de reîmprospătare
144 Hz

Memorie RAM

Capacitate de stocare
16 GB
Tip memorie
DDR5

Placă Video

Memorie partajată
Nu
Producător chipset
Nvidia
Model
GeForce RTX 4050
Video RAM
6 GB

Hard disk

Tip stocare
SSD
Capacitate hard disk
512 GB

Cititoare Media

Cititor de carduri
Nu

Conectivitate

Conexiune și porturi
Ethernet, HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Da
Senzor de amprentă
Nu

Software

Sistem de operare
Fără sistem de operare

Caracteristici generale

Greutate
2,4 kg
Tip
Gaming
Culoare
Gri
Limbă tastatură
Engleză SUA
An lansare
2023
Model
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Vizualizări recente